Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

KenshinHimura said:

helal olsun sana çıkıp delikanlı gibi amcık ağızlı olduğunu kabul ettin saygım arttı neyse sonunda millet küfürlerine surat bulabildi

ehere mehere ben değildim sizi trolledim ayağı yapcaksanda sen bilin boşuna küfür yediğinle kalırsın

bu nedir ya, şikayet ettim umarım banlanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

okudum konuyu, laurelin haklı.

Yok değil. İkisini de ayrı ayrı severim ama bu sefer Blackice NET haklı.

Ama çok bir önemi kalmadı kimin haklı olduğunun, nasıl çözmeye çalıştıklarını izlemesi zevkliydi.

hiç alakası yok ama şarkının başını dinle - sonrası sahte "N word" hassasiyeti eleştrisi.

https://www.youtube.com/watch?v=KVN_0qvuhhw
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

Black-ice said:

Grego said:

beni bilmiyorsunuz aslanım. liste defterim var.

revenge. . .
revenge is coming.

yok lan defter seviyorum sadece.

olm biz hakkaten kardeş falanız ya bak diyorum.
benim de bi archenemy listem vardı böle sequo mevzularında hazırladığım asdf bulamıyorum bak ya kaybolmuş

ya olm 30 umdan sonra erkekler esprili/komik yada herneyse işte öyle bulmaya başladı beni. tırsıyorum.

oha sen 30u geçkin bi insan mısın?
çok genç gösteriyorsun kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

KenshinHimura said:

helal olsun sana çıkıp delikanlı gibi amcık ağızlı olduğunu kabul ettin saygım arttı neyse sonunda millet küfürlerine surat bulabildi

ehere mehere ben değildim sizi trolledim ayağı yapcaksanda sen bilin boşuna küfür yediğinle kalırsın

bu nedir ya, şikayet ettim umarım banlanırsın.

Tespit o kadar yerinde ki, su yuzden banlasak Kenshin'i ayip etmis oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

orionlogic said:

Black-ice said:

evet faceden bulduğum adam onur safaktı
ee o hesap kimin o zaman?

Benim ikinci hesap ne yalan soyleyeyim. Amacim ise butun spoiler yiyenlerin ocunu almakti ki ben bile kac milyon spoiler yedim sizin yuzunuzden.

Ulan suna bisey yazayim diye dusunuyorum deminden beri ama oyle bi mal ki herif, ne desem deger katiyo mevcut zekasina.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

Laurelin said:

Ahahaha uzattikca uzatmis daha filmin ilk 5dk sinda soyliyorlar bu adamin bana spoiler verdin diye dedigini, izleyis zevki bozulmus kiyamam ya, kirk yilin basinda bir hata yapip cuvallamisim, ozur dilemisim hala goygoy yapiyor <3

Neyse aradayim, ikinci yari bitsin yazarim. Tam spoillanicak hikaye yeminlen tesekkurler abrams

Spoiler alert!

Filmde isin kilici var

olayın ne zaman olacağını da söyledin ahaha

ahahahhaahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmayla ilgili filmden spoiler

Han solonun öleceğini tahmin etmek kolaydı, biraz EU bilen insan içinse oğlunun dark side olacağını tahmin etmek çok zor değil.

Black-ice gereksiz atar yapmış, tamamen çok sevdiği için duygusal davranmış.

Ha bütün bunlar haksız bi lale olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sen forum kimliğini anti-nerd wiseass olarak inşa et, sonra git saçma salak bi spoiler tartışmasına 100lerce sayfa wot döküp isyan et yok hatalı davranışını geri aldıracağım falan uydurma şövalye havaları takın. Tam bir ikiyüzlü ya lel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...