Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 MrLevie said: lan bi kişi de dememiş SU İÇ. su kaybından ölecek adam. Mesajları okumamışsın herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ishal olduğumu anlayınca tuvaletimi tutuyorum, tutuyorum, sonra karnıma soğuk su şişesi koyuyorum ve dışkı orada katılaşıp donuyor. Sonra normal şekilde tuvalete çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bazen tutamıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Rasmon said: ishal olduğumu anlayınca tuvaletimi tutuyorum, tutuyorum, sonra karnıma soğuk su şişesi koyuyorum ve dışkı orada katılaşıp donuyor. Sonra normal şekilde tuvalete çıkıyorum. cocuklugunu nasil gecti senin..anlatmak ister misin ? arkadaslarindan sana cimri diyenler oldu mu hic ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 rasmon bug abuse yapıyor beyler, dünya sağlık örgütüne report edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 tamamen fizik, kabız olunca da sıcak su şişesiyle dışkıyı sıvılaştırıp rahatlıkla tuvaletinizi yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 sonuçta bok dediğin de bi madde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 "tutabiliyorum" diyen adam ishal olmamistir. bizimle degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 olm güldürmeyin ya. ciddi iş yapmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben 1.5 yıl önce yaşadım benzer durumu. 4 gün hastanede kaldım bulaşıcı olabilir diye izin vermediler gitmeme. sol kolumu kırdım küçükken 1 cm yandan kırsam kesiyolardı kolu düşün o zaman çektiğim ağrının 10 katını yaşadım diyebilirim. ağlıyodum artık neredeyse ağrıdan. yediğim birşey yüzünden olmuş thüringer wurst yemiştim bikaç saat önce. ultrasona kadar herşeyi kullandılar tesbit için. tr'de sallamıyolar pek hea ishaldir 1 haftaya geçer diyip gönderiyolar. yapacağın tek şey ishal durumuna uygun gıdalar tüketmek ve doktorun verdiği ilaçları kullanmak. bu arada türkiyede yedi kule ermeni hastanesine de gitmiştim profesör normal bi ishal zaten 7 gün civarı sürer, daha fazla sürüyosa araştırılır demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 dasBock said: yediğim birşey yüzünden olmuş thüringer wurst yemiştim bikaç saat önce. sen hala yasadigina dua et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 thüringen wurst'uyla meşhur la ne diyon sen değişik sdfs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bingildak said: buradan basura geçersek bir paticik klasiğini daha yerini getirmiş oluruz, beklentilerim yüksek beyler, YES WE CAN (tu) abi 2 gün ishal olunca SOS veriyor makat resmen.Kıpkırmızı oluyor oturamıyosun üstüne, tahrişten canın dev acıyor.Hani canı g.tunde atmak derler ya aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 bi de burda olsa senin durum once mr a yollarlardi ..ultrasona kadar hersey yapildi demek ha..ehe ehe..burada ultrasona 3 4 defa filan girerdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=C0XwmQ4oB3w bu gerçek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 dana22 said: bi de burda olsa senin durum once mr a yollarlardi ..ultrasona kadar hersey yapildi demek ha..ehe ehe..burada ultrasona 3 4 defa filan girerdin.. şiddetli burun akıntısı yüzünden üsküdar devlet hastanesine gittim. metal çubuk gibi bişeyle burnumun içine baktı. evde halı var mı dedi. var dedim. tamam toz alerjin var dedi gönderdi. sen başka türkiyede yaşıyosun heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 fazla ıkınmayın basur olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 said: resmen Kıpkırmızı oluyor oturamıyosun üstüne, tahrişten canın dev acıyor. makat pudrası var. popo ile ilgili her sorunu yazabilirsiniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben de ishal oldum, lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar