Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ishal salgini

Red

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

ishal olduğumu anlayınca tuvaletimi tutuyorum, tutuyorum, sonra karnıma soğuk su şişesi koyuyorum ve dışkı orada katılaşıp donuyor. Sonra normal şekilde tuvalete çıkıyorum.

cocuklugunu nasil gecti senin..anlatmak ister misin ? arkadaslarindan sana cimri diyenler oldu mu hic ??
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1.5 yıl önce yaşadım benzer durumu. 4 gün hastanede kaldım bulaşıcı olabilir diye izin vermediler gitmeme. sol kolumu kırdım küçükken 1 cm yandan kırsam kesiyolardı kolu düşün o zaman çektiğim ağrının 10 katını yaşadım diyebilirim. ağlıyodum artık neredeyse ağrıdan. yediğim birşey yüzünden olmuş thüringer wurst yemiştim bikaç saat önce. ultrasona kadar herşeyi kullandılar tesbit için. tr'de sallamıyolar pek hea ishaldir 1 haftaya geçer diyip gönderiyolar. yapacağın tek şey ishal durumuna uygun gıdalar tüketmek ve doktorun verdiği ilaçları kullanmak. bu arada türkiyede yedi kule ermeni hastanesine de gitmiştim profesör normal bi ishal zaten 7 gün civarı sürer, daha fazla sürüyosa araştırılır demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

bi de burda olsa senin durum once mr a yollarlardi ..ultrasona kadar hersey yapildi demek ha..ehe ehe..burada ultrasona 3 4 defa filan girerdin..

şiddetli burun akıntısı yüzünden üsküdar devlet hastanesine gittim. metal çubuk gibi bişeyle burnumun içine baktı. evde halı var mı dedi. var dedim. tamam toz alerjin var dedi gönderdi. sen başka türkiyede yaşıyosun heralde:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...