Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 zenginler çıksın beyler kasıyo :( tam bizlik başlık olmuş ya helal bro. ben de hayatımda hiç kış tatili yapmadım, ekipman falan hak getire. kaymayı çok seviyorum rollerblade buz pateni falan iyiym baya, snowboard hiç yapmadım çok istiyorum ama. en ucuza nasıl halledebiliriz bu işi istanbulda ikamet eden biri olarak? ekipman kiralama yöntemi ile günlük kaç tlye patlar tahmini mesela palandökene gitsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ucuz bir yer bul beraber gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 kartepe var güzel yerdir tavsiye ederim.Ama 500'e biraz kendini sıkman gerekebilir.+200 daha koyabilirsen fiyatın üstüne kalınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Uygun fiyat için günü birlik ya da hafta içi konaklamalı gideceksiniz. Otobüsle günlük 130-160 arası skipass dahil turlar vardır. Board falan kiralama da 50-60 lira falan olmuştur herhalde. Öğlen yemeği için yanınızda bolca sandviç falan alırsınız. O şekilde 200 liraya gider gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 hmm mesela aracımızla kocaeliye kadar gitsek ordan kesin araç vardır tepeye çıkaran kartepe eteklerinde değil mi? aslında bu şekilde mantıklıymış ya gidersin sabah erken sandviç falan geçiştirirsin kayar gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Turu nerde buluruz bi site falan versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Iki opsiyonun var kayak tatili icin: Ya turlarla gidiceksin (dama tur gibi olanlar). Bunlarin avantaji yoldu, oteldi, ski pass'ti hic biseyle ugrasmiyosun. Sabahin korunde kadikoyden biniyosun hop gozunu acinca oteldesin. Gecen sene tam sezon ortasinda 2 kisilik kartalkaya yanlis hatirlamiyosam 1500-2000 civari bisey odemistik. 1 gece kalmali, otelde hersey dahil, kayak - board kirasi icinde. Ayni sekilde bu turlar gunubirlik kartepe, uludag, kartalkaya turlari da yapiyo. Yine sabah seni aliyo ve aksam pistler kapanana kadar kayiyosun. 5 gibi de kalkiyo otobus yine. Diger opsiyon da (biraz daha ucuz yollu bu); yolu, oteli falan herseyi kendin ayarlaman. Bunun icin de asla kayak merkezlerindeki otellerde kalmiyosun tabi, fiyatlar muthis cunku. Mesela uludag'a gideceksen bursa'da cok ucuza guzel pansiyonlar var. Oralarda kalacak yeri ayarlayip sabah servisle kaymaya gidebilirsin. Yine kayak merkezinden degil de, yol uzerinden kiralarsan board'unu yada kayagini yine daha ucuza gelir. Bunu 2 haftada bir yapan arkadaslarim var, gayet makul fiyatlara halledebilirsin bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 500e yarim saat elini tutarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Uçakla Kayseri'ye gidip araba kiralıyorsun. Şehirde bir otelde kalıyorsun, bkz. ibis. Gün içinde Erciyes'te kayak yapıp karla eğleniyorsun. Akşam Kayseri'de yemeğe vuruyorsun. Yorgun olduğun bir gün veya yarım gün Talas'ı dolanıyorsun. Bir akşam da Ürgüp'e, Göreme'ye gidiyorsun (sonra otele dönersin). Gayet uygun fiyata güzel gezer yer eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 İstanbul'dan günübirlik tur için Penguen öneririm; http://www.penguentepe.com/kartalkaya-turu/ Kartepe'ye de var turları ve başka turlar da ama Kartepe önermem hiç. Uludağ isterseniz de İstanbul'dan Budo ile gidin Bursa'ya. Bursa merkezden teleferik ile pistlere çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 n11 de falan var 2-3 gün konaklamalı yerler oraya bak istersen http://urun.n11.com/kapadokya-turlari/ucakli-kapadokya-turlari-super-promosyon-P49970546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Kartepe'ye tur filan uğraşmayın abi.. Bekleyin kar yağsın ; sonra kartepe ilçesinde 2 yıldızlı e5 kenarı oteller var ordan hergün yukarıya dolmuşta çıkıyor. Kalın orda geceliği 50liraya çıkın yukarı yapın kayağınızı sonra dönün akşam geri. 3 gün 500 liraya bu yapılır anca. çünkü şu turlar bildiğin tatil filan değil yorgunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 kartalkaya'yı ne özledim belli değil. 5 senedir gidemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 suBzer0 said: Kartepe'ye tur filan uğraşmayın abi.. Bekleyin kar yağsın ; sonra kartepe ilçesinde 2 yıldızlı e5 kenarı oteller var ordan hergün yukarıya dolmuşta çıkıyor. Kalın orda geceliği 50liraya çıkın yukarı yapın kayağınızı sonra dönün akşam geri. 3 gün 500 liraya bu yapılır anca. çünkü şu turlar bildiğin tatil filan değil yorgunluk. çok ciddiyim, kartepe hiç değmez. kalabalık, curcuna, kalitesizlik, ilgisizlik.. uludağ/kartalkaya veya erciyes diyorum ben hala. erciyes skipass fiyatları, ekipman kiralama fiyatlarıyla mesafe farkını kapatıyor rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar