Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kış tatili kaça patlar?

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

zenginler çıksın beyler kasıyo :(

tam bizlik başlık olmuş ya helal bro. ben de hayatımda hiç kış tatili yapmadım, ekipman falan hak getire. kaymayı çok seviyorum rollerblade buz pateni falan iyiym baya, snowboard hiç yapmadım çok istiyorum ama. en ucuza nasıl halledebiliriz bu işi istanbulda ikamet eden biri olarak? ekipman kiralama yöntemi ile günlük kaç tlye patlar tahmini mesela palandökene gitsek?
Sosyal ağlarda paylaş

Uygun fiyat için günü birlik ya da hafta içi konaklamalı gideceksiniz. Otobüsle günlük 130-160 arası skipass dahil turlar vardır. Board falan kiralama da 50-60 lira falan olmuştur herhalde. Öğlen yemeği için yanınızda bolca sandviç falan alırsınız. O şekilde 200 liraya gider gelirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Iki opsiyonun var kayak tatili icin:

Ya turlarla gidiceksin (dama tur gibi olanlar). Bunlarin avantaji yoldu, oteldi, ski pass'ti hic biseyle ugrasmiyosun. Sabahin korunde kadikoyden biniyosun hop gozunu acinca oteldesin. Gecen sene tam sezon ortasinda 2 kisilik kartalkaya yanlis hatirlamiyosam 1500-2000 civari bisey odemistik. 1 gece kalmali, otelde hersey dahil, kayak - board kirasi icinde.

Ayni sekilde bu turlar gunubirlik kartepe, uludag, kartalkaya turlari da yapiyo. Yine sabah seni aliyo ve aksam pistler kapanana kadar kayiyosun. 5 gibi de kalkiyo otobus yine.

Diger opsiyon da (biraz daha ucuz yollu bu); yolu, oteli falan herseyi kendin ayarlaman. Bunun icin de asla kayak merkezlerindeki otellerde kalmiyosun tabi, fiyatlar muthis cunku. Mesela uludag'a gideceksen bursa'da cok ucuza guzel pansiyonlar var. Oralarda kalacak yeri ayarlayip sabah servisle kaymaya gidebilirsin. Yine kayak merkezinden degil de, yol uzerinden kiralarsan board'unu yada kayagini yine daha ucuza gelir. Bunu 2 haftada bir yapan arkadaslarim var, gayet makul fiyatlara halledebilirsin bu sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Uçakla Kayseri'ye gidip araba kiralıyorsun. Şehirde bir otelde kalıyorsun, bkz. ibis.
Gün içinde Erciyes'te kayak yapıp karla eğleniyorsun. Akşam Kayseri'de yemeğe vuruyorsun. Yorgun olduğun bir gün veya yarım gün Talas'ı dolanıyorsun. Bir akşam da Ürgüp'e, Göreme'ye gidiyorsun (sonra otele dönersin).

Gayet uygun fiyata güzel gezer yer eğlenirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'dan günübirlik tur için Penguen öneririm;
http://www.penguentepe.com/kartalkaya-turu/

Kartepe'ye de var turları ve başka turlar da ama Kartepe önermem hiç.

Uludağ isterseniz de İstanbul'dan Budo ile gidin Bursa'ya. Bursa merkezden teleferik ile pistlere çıkarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartepe'ye tur filan uğraşmayın abi.. Bekleyin kar yağsın ; sonra kartepe ilçesinde 2 yıldızlı e5 kenarı oteller var ordan hergün yukarıya dolmuşta çıkıyor. Kalın orda geceliği 50liraya çıkın yukarı yapın kayağınızı sonra dönün akşam geri. 3 gün 500 liraya bu yapılır anca. çünkü şu turlar bildiğin tatil filan değil yorgunluk.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Kartepe'ye tur filan uğraşmayın abi.. Bekleyin kar yağsın ; sonra kartepe ilçesinde 2 yıldızlı e5 kenarı oteller var ordan hergün yukarıya dolmuşta çıkıyor. Kalın orda geceliği 50liraya çıkın yukarı yapın kayağınızı sonra dönün akşam geri. 3 gün 500 liraya bu yapılır anca. çünkü şu turlar bildiğin tatil filan değil yorgunluk.

çok ciddiyim, kartepe hiç değmez. kalabalık, curcuna, kalitesizlik, ilgisizlik.. uludağ/kartalkaya veya erciyes diyorum ben hala. erciyes skipass fiyatları, ekipman kiralama fiyatlarıyla mesafe farkını kapatıyor rahatlıkla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...