KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 axedice said: Suark da böyle tam iranlıların seveceği tip ha. Sakalları falan hem batılı hem de doğudan kopmamış yakışıklı bi çehresi var. Açık ten kumral mumral, valla ofisteki mühendis kızların makyaj masrafı ikiye katlandı bu ay Hadi yine iyisin suaaaaarrrrrrkkk köftehor seniiiiii (:D axedice said: Ne konuşucam direk yanına giderim birlikte çapkınlık yaparız biraz =D Ben sanmıyorum bu adam geceleri yalnız uyusun. Eli kulağındadır güzel kızlardan biri muta nikahını bastırır damlar yanına 8-) la olm, bu kadar mı sevgisiz, ilgisiz kaldın da geldin şuraya kızın canını sıkıyorsun? adam ol azıcık. azıcık ama,azıcık. yeter çünkü azıcık adam olsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 µh said: eger gerceg cikarsa spoilerdan banlansin ahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 KuddusiMavra said: la olm, bu kadar mı sevgisiz, ilgisiz kaldın da geldin şuraya kızın canını sıkıyorsun? adam ol azıcık. azıcık ama,azıcık. yeter çünkü azıcık adam olsan. http://i.imgur.com/WYo64By.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 µh said: eger gerceg cikarsa spoilerdan banlansin ahaha koptum ya suna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Böyle giderse aile içi katliam çıkartacaksınız beyler, yenge hanım zaten zor durumda birde siz yapmayın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Suark beceremez zaten ya, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 suark yapmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ya zaten karını aldatma sesi efekti değil mi adamın niki? SUARK SUARK SUARK diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 spoilerdan banlanma güzel espriymiş yalnız hakkını verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sex is overrated gençler. Kievde olsam dahi hanımın canı sıkılmaz, solamnus ekolünden gelmeyiz biz. Bu arada tahranın kuzeyi bildiğin istanbul, sanırım güneyi kötüymüş. Orasıda ümraniye işte. Sultanbeyli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 h2s said: gençler malum foruma katılalı 2 3 ay oldu durumu tam olarak bilmiyorum.İran'a giden arkadaşla patice sevgili mi? evliler mi? aydınlatır mısınız konunun dışında kaldım. Sayın patice söz sizde. beni de çok etkiledi bu topic. gitti suark :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Bone said: h2s said: gençler malum foruma katılalı 2 3 ay oldu durumu tam olarak bilmiyorum.İran'a giden arkadaşla patice sevgili mi? evliler mi? aydınlatır mısınız konunun dışında kaldım. Sayın patice söz sizde. beni de çok etkiledi bu topic. gitti suark :( acımız taze güzel kardeşim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yengeye kolay gelsin. oyunlardan da mı gitti? bizi etkileyen bi durum var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 KuddusiMavra said: la olm, bu kadar mı sevgisiz, ilgisiz kaldın da geldin şuraya kızın canını sıkıyorsun? adam ol azıcık. azıcık ama,azıcık. yeter çünkü azıcık adam olsan. Tüm bu muhabbetin iki tarafın da farkında olduğu bir şakalaşmadan ibaret olabileceği ihtimalini değerlendirdin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 net yok olsada kota mota oluo haliyle giremiom biseye hots habire update gonderio mubarek tiLi said: yengeye kolay gelsin. oyunlardan da mı gitti? bizi etkileyen bi durum var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Suark said: [b]net yok olsada kota mota oluo[/b] haliyle giremiom biseye hots habire update gonderio mubarek tiLi said: yengeye kolay gelsin. oyunlardan da mı gitti? bizi etkileyen bi durum var mı iran türkiyeden iyi diyenler vardı, yüzyılın palavrasını atmışlar, öfke doluyum şu an edit: tabi eğer bu durum suarkın henüz hat almamasından değil ülkeden kaynaklıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 sehir efsanesi cok. Ama yani ambargo daha kalkmadi arkadaslar; kalksa bile anca toparlar. tr seviyesine gelmesine kafadan 10 sene var. Tabi bide istedigi kadar altyapi olsun, core tarafinda zibil gibi filtre var ot bok ul hizlari cok olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 axedice said: Ne konuşucam direk yanına giderim birlikte çapkınlık yaparız biraz =D Ben sanmıyorum bu adam geceleri yalnız uyusun. Eli kulağındadır güzel kızlardan biri muta nikahını bastırır damlar yanına 8-) Ofiste de senin kafada bi denyo var. Gelip gidip -oOoo şimdi iranda ne kızlar vardır, Oooo harika kadınlar gelip gidiyodur ortamlara, yalnız bide şuan Oooo.. kafasında. Baya acınacak durum. Geçmiş olsun @axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 KuddusiMavra said: axedice said: Suark da böyle tam iranlıların seveceği tip ha. Sakalları falan hem batılı hem de doğudan kopmamış yakışıklı bi çehresi var. Açık ten kumral mumral, valla ofisteki mühendis kızların makyaj masrafı ikiye katlandı bu ay Hadi yine iyisin suaaaaarrrrrrkkk köftehor seniiiiii (:D axedice said: Ne konuşucam direk yanına giderim birlikte çapkınlık yaparız biraz =D Ben sanmıyorum bu adam geceleri yalnız uyusun. Eli kulağındadır güzel kızlardan biri muta nikahını bastırır damlar yanına 8-) la olm, bu kadar mı sevgisiz, ilgisiz kaldın da geldin şuraya kızın canını sıkıyorsun? adam ol azıcık. azıcık ama,azıcık. yeter çünkü azıcık adam olsan. :)-D Saol kuddusi Ağbbeey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 geçmiş olsun baltazar :( biranönce eski sağlığına kavuşursun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 hollwanderrr said: KuddusiMavra said: la olm, bu kadar mı sevgisiz, ilgisiz kaldın da geldin şuraya kızın canını sıkıyorsun? adam ol azıcık. azıcık ama,azıcık. yeter çünkü azıcık adam olsan. Tüm bu muhabbetin iki tarafın da farkında olduğu bir şakalaşmadan ibaret olabileceği ihtimalini değerlendirdin mi hiç? Yoo gayet alınganlık yapıyorum. İki tarafında şakalaştığı bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Patice Hatice'ye bağlamış B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yumy said: Patice Hatice'ye bağlamış B)- Hatice'ye bağlayınca ne oluyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hatice'ye bağlanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar