Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitti Suark - :(

Patice

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Suark da böyle tam iranlıların seveceği tip ha. Sakalları falan hem batılı hem de doğudan kopmamış yakışıklı bi çehresi var. Açık ten kumral mumral, valla ofisteki mühendis kızların makyaj masrafı ikiye katlandı bu ay

Hadi yine iyisin suaaaaarrrrrrkkk köftehor seniiiiii (:D

axedice said:

Ne konuşucam direk yanına giderim birlikte çapkınlık yaparız biraz =D

Ben sanmıyorum bu adam geceleri yalnız uyusun. Eli kulağındadır güzel kızlardan biri muta nikahını bastırır damlar yanına 8-)

la olm, bu kadar mı sevgisiz, ilgisiz kaldın da geldin şuraya kızın canını sıkıyorsun? adam ol azıcık. azıcık ama,azıcık. yeter çünkü azıcık adam olsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

h2s said:

gençler malum foruma katılalı 2 3 ay oldu durumu tam olarak bilmiyorum.İran'a giden arkadaşla patice sevgili mi? evliler mi? aydınlatır mısınız konunun dışında kaldım. Sayın patice söz sizde.

beni de çok etkiledi bu topic.
gitti suark :(

acımız taze güzel kardeşim :(
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

la olm, bu kadar mı sevgisiz, ilgisiz kaldın da geldin şuraya kızın canını sıkıyorsun? adam ol azıcık. azıcık ama,azıcık. yeter çünkü azıcık adam olsan.

Tüm bu muhabbetin iki tarafın da farkında olduğu bir şakalaşmadan ibaret olabileceği ihtimalini değerlendirdin mi hiç?
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

[b]net yok
olsada kota mota oluo
[/b] haliyle giremiom biseye
hots habire update gonderio mubarek
tiLi said:

yengeye kolay gelsin. oyunlardan da mı gitti? bizi etkileyen bi durum var mı

iran türkiyeden iyi diyenler vardı, yüzyılın palavrasını atmışlar, öfke doluyum şu an

edit: tabi eğer bu durum suarkın henüz hat almamasından değil ülkeden kaynaklıysa
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ben sanmıyorum bu adam geceleri yalnız uyusun. Eli kulağındadır güzel kızlardan biri muta nikahını bastırır damlar yanına 8-)

Ofiste de senin kafada bi denyo var. Gelip gidip -oOoo şimdi iranda ne kızlar vardır, Oooo harika kadınlar gelip gidiyodur ortamlara, yalnız bide şuan Oooo.. kafasında.

Baya acınacak durum. Geçmiş olsun @axedice
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

axedice said:

Suark da böyle tam iranlıların seveceği tip ha. Sakalları falan hem batılı hem de doğudan kopmamış yakışıklı bi çehresi var. Açık ten kumral mumral, valla ofisteki mühendis kızların makyaj masrafı ikiye katlandı bu ay

Hadi yine iyisin suaaaaarrrrrrkkk köftehor seniiiiii (:D

axedice said:

:)-D Saol kuddusi Ağbbeey..
Sosyal ağlarda paylaş

hollwanderrr said:

KuddusiMavra said:

Tüm bu muhabbetin iki tarafın da farkında olduğu bir şakalaşmadan ibaret olabileceği ihtimalini değerlendirdin mi hiç?

Yoo gayet alınganlık yapıyorum. İki tarafında şakalaştığı bir durum yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...