Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 baska bir aileye 6 yasindaki kizlari olarak katildi. oradan devam edecek. ayri konusu var konu disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 gitmeyecek misin arkasından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Fistan said: beraber geçiremeyeceğiniz her günü birinden biriniz öldüğünde ararsınız yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Iraninda ucagino dusurur yakunda, bayadir kriz cikmadi hani iran en buyuk ihtimal :P Yollarlar paketliyip mis gibi ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 kuma gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Ardina bakma yolcu Gece almaya geldi seni benden Beni bir daha sorma yolcu Arama gittiğin yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 benjani said: kuma gelir ineli 1-2 gün olduysa çoktan gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Fistan said: beraber geçiremeyeceğiniz her günü birinden biriniz öldüğünde ararsınız öeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 1 kişi gidip 3 kişi dönücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Dragonfire said: değildir herhalde, online bişeyler yaparsın en kötü internetten bakar. tomb rider nerden çıktı :p Be seni şey sandım ya afedersin :( Foto olayı dıyınce bilemedim tanışıyoruz sandım.. Şey sandım: @Laurelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 hollwanderrr said: gitmeyecek misin arkasından? Gitmeyi düşünüyorum, projenin geleceği netleşsin ortamı keşfedelim iyice sonra sanırım 1 saniye kalmam burada. - Kaldı.( 2 ay ihbarım var daha :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Fistan said: beraber geçiremeyeceğiniz her günü birinden biriniz öldüğünde ararsınız Teşekkürler Fistan.. Sıçmışssın ağzımıza. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Marty said: baska bir aileye 6 yasindaki kizlari olarak katildi. oradan devam edecek. ayri konusu var konu disinda. asdjanfdajnsjda allah seni ne yapmasın lan hahaaha bu neden gereken ilgiyi alakayı görmedi bitek benmi anladım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Patice said: Dragonfire said: değildir herhalde, online bişeyler yaparsın en kötü internetten bakar. tomb rider nerden çıktı :p Be seni şey sandım ya afedersin :( Foto olayı dıyınce bilemedim tanışıyoruz sandım.. Şey sandım: @Laurelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Dragonfire said: Patice said: Dragonfire said: değildir herhalde, online bişeyler yaparsın en kötü internetten bakar. tomb rider nerden çıktı :p Be seni şey sandım ya afedersin :( Foto olayı dıyınce bilemedim tanışıyoruz sandım.. Şey sandım: @Laurelin :D Senle tanışıyo muyuz :( afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 h2s said: gençler malum foruma katılalı 2 3 ay oldu durumu tam olarak bilmiyorum.İran'a giden arkadaşla patice sevgili mi? evliler mi? aydınlatır mısınız konunun dışında kaldım. Sayın patice söz sizde. Evliyiz, suark çalışmak için tahran'a yerleşti şimdilik. Ortalık 56 şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Patice said: Fistan said: beraber geçiremeyeceğiniz her günü birinden biriniz öldüğünde ararsınız Teşekkürler Fistan.. Sıçmışssın ağzımıza. :( teşekkür etme; şikayet et ve inşallah banlanırsın de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Patice said: h2s said: gençler malum foruma katılalı 2 3 ay oldu durumu tam olarak bilmiyorum.İran'a giden arkadaşla patice sevgili mi? evliler mi? aydınlatır mısınız konunun dışında kaldım. Sayın patice söz sizde. Evliyiz, suark çalışmak için tahran'a yerleşti şimdilik. Ortalık 56 şuan. Allah kavuştursun zor bi durum.Nice sabırlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Fistan said: beraber geçiremeyeceğiniz her günü birinden biriniz öldüğünde ararsınız Hayattan soğudum... Marty said: baska bir aileye 6 yasindaki kizlari olarak katildi. oradan devam edecek. ayri konusu var konu disinda. Yeniden ısındım thanks marty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ne ivrwenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 WoW başla direk. Sen gece raidlere akarken Suark da çılgın Pers gecelerine aksın. https://farm7.staticflickr.com/6040/6237555713_b3002b341b_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 pöff... Aynı kızları yollayıp durmaca. Suark yapmaz öyle şeyler, üşenir yani yapası varsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Rich kids of tehran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Bence cirkin ve kro bu kizlar(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 http://www.fr-online.de/image/view/2012/4/2/15091894,12245100,highRes,71-35026977.JPG.jpg cog ii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar