sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Ya arabasını ya saatini paylaşıyor. 5 arabayı arka arkaya dizip video çekmiş bir de ben yaptım yazmış. Baba parası değil yani :) gitmiş kieve muhtemelen paralı askerlerle fotoğraf çektirip koymuş. Tam bir görgüsüz, boyu da muhtemelen 1.60 falan. Bana daha çok Bursa'lı zengin bebeleri anımsattı :) Tabi allah daha çok versin keh keh.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 5 satir kiskanc yazidan sonra daha cok versin duasi pek olmadi. full giydir utanma. BOYU DA 160DIR KESIN AYAKLARI DA KOKUYODUR PIPISI DE KUCUKTUR.
guncel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 mokoko said: hazır olun bu eleman kesin bulur bu başlığı sadfsad neden link görmeylim adamın arkasından konuşması daha mı iyi
guncel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sipeyskeyk said: Ya arabasını ya saatini paylaşıyor. 5 arabayı arka arkaya dizip video çekmiş bir de ben yaptım yazmış. Baba parası değil yani :) gitmiş kieve muhtemelen paralı askerlerle fotoğraf çektirip koymuş. Tam bir görgüsüz, boyu da muhtemelen 1.60 falan. Bana daha çok Bursa'lı zengin bebeleri anımsattı :) Tabi allah daha çok versin keh keh. Berk abi eğer bu mesajı okuyorsan, bu gavat ın adı Çetin Taş tır
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Marty said: 5 satir kiskanc yazidan sonra daha cok versin duasi pek olmadi. full giydir utanma. BOYU DA 160DIR KESIN AYAKLARI DA KOKUYODUR PIPISI DE KUCUKTUR. valla kıskanmadım lan. Asil zenginleri kıskanıyorum ben hem paralı hem iyi eğitimli cool tipleri. Böyle arkadaşları kıskanmıyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Bilmiyorum şuan güncel bir örnek yok elimde. Olursa bilgi veririm sana mutlaka.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Foruma çağırın da seqoya fakir desin.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 al ornekler. albayrak, unakitanin oglu, binalinin oglu, calik, ethem sancak, agaoglu vsvs
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 berkle gecen marriotta karsilastik spor salonunda herifin biri beni kesiyodu kıllandim hemen ciktim dediydi
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Onun çevresinde o yaptıkları takdir görüyor bunun gibi paraya sahip olupta eğitimin dibine vurmuş kimi insanlar var adam gider dağa çıkışının veya paraşütle atlamanın resmini koyar Reklamın iyisi kötüsü olmaz
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sipeyskeyk said: Marty said: 5 satir kiskanc yazidan sonra daha cok versin duasi pek olmadi. full giydir utanma. BOYU DA 160DIR KESIN AYAKLARI DA KOKUYODUR PIPISI DE KUCUKTUR. valla kıskanmadım lan. Asil zenginleri kıskanıyorum ben hem paralı hem iyi eğitimli cool tipleri. Böyle arkadaşları kıskanmıyorum. ben benden zengin herkesi kıskanıyorum sdf
guncel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=77_P3cbxh-s
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 guncel noldu cnmss yaaa kanatli kullaniyomus demek
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 2000 senesi civarı ankara koru sitesinde oturan bi adam vardı. bi petrol arama şirketinin sahibi, ilk defa lamborghini fln onda gördüydük fln, adam diablo ile eve gelip maserati ile eşini oğlunu alıp çıkıodu fln. yüzlerce arabası vardı fln. acaba onun oğlu mu bu diye düşündüm bir an
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bende adam aynı anda 3 arabayla nası geziyo lan diye girdim ama meh... Züğürdün çenesi, zengin malı ilişkisi varmış topikte. Bide o atlı arabalı foto bahsi geçen kişiye aitse PR çalışması da olabilir sanki.
neworleans Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Bu elemanın ismini yazınca hala bu konu ilk sayfada çıkıyor, kendisi türk savunma sanayisini gelsitirmeyi planliyormus
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 https://www.iha.com.tr/haber-serdar-berk-tosun-turk-savunma-sanayisine-hiz-kazandiracagiz-792343/ Patlayıcı sanayisinden savunma sanayisine
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2020 devlette bu konuda iyi rant dönüyor demek ki, ona yanlıyordur.
Öne çıkan mesajlar