Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara-Çayyolu 3 arabayla gezen manyak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arabasını ya saatini paylaşıyor. 5 arabayı arka arkaya dizip video çekmiş bir de ben yaptım yazmış. Baba parası değil yani :) gitmiş kieve muhtemelen paralı askerlerle fotoğraf çektirip koymuş. Tam bir görgüsüz, boyu da muhtemelen 1.60 falan. Bana daha çok Bursa'lı zengin bebeleri anımsattı :) Tabi allah daha çok versin keh keh.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Ya arabasını ya saatini paylaşıyor. 5 arabayı arka arkaya dizip video çekmiş bir de ben yaptım yazmış. Baba parası değil yani :) gitmiş kieve muhtemelen paralı askerlerle fotoğraf çektirip koymuş. Tam bir görgüsüz, boyu da muhtemelen 1.60 falan. Bana daha çok Bursa'lı zengin bebeleri anımsattı :) Tabi allah daha çok versin keh keh.

Berk abi eğer bu mesajı okuyorsan, bu gavat ın adı Çetin
Taş tır
Mesaj tarihi:
Marty said:

5 satir kiskanc yazidan sonra daha cok versin duasi pek olmadi. full giydir utanma. BOYU DA 160DIR KESIN AYAKLARI DA KOKUYODUR PIPISI DE KUCUKTUR.
valla kıskanmadım lan. Asil zenginleri kıskanıyorum ben hem paralı hem iyi eğitimli cool tipleri. Böyle arkadaşları kıskanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Onun çevresinde o yaptıkları takdir görüyor
bunun gibi paraya sahip olupta eğitimin dibine vurmuş kimi insanlar var
adam gider dağa çıkışının veya paraşütle atlamanın resmini koyar

Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Marty said:

5 satir kiskanc yazidan sonra daha cok versin duasi pek olmadi. full giydir utanma. BOYU DA 160DIR KESIN AYAKLARI DA KOKUYODUR PIPISI DE KUCUKTUR.
valla kıskanmadım lan. Asil zenginleri kıskanıyorum ben hem paralı hem iyi eğitimli cool tipleri. Böyle arkadaşları kıskanmıyorum.

ben benden zengin herkesi kıskanıyorum sdf
Mesaj tarihi:
2000 senesi civarı ankara koru sitesinde oturan bi adam vardı. bi petrol arama şirketinin sahibi, ilk defa lamborghini fln onda gördüydük fln, adam diablo ile eve gelip maserati ile eşini oğlunu alıp çıkıodu fln. yüzlerce arabası vardı fln. acaba onun oğlu mu bu diye düşündüm bir an
Mesaj tarihi:
Bende adam aynı anda 3 arabayla nası geziyo lan diye girdim ama meh...
Züğürdün çenesi, zengin malı ilişkisi varmış topikte.
Bide o atlı arabalı foto bahsi geçen kişiye aitse PR çalışması da olabilir sanki.
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...