progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 http://www.joblo.com/newsimages1/x-men-apoc-tposter-banner.jpg said: Apocalypse (Oscar Isaac), the first and most powerful mutant from Marvel's X-Men universe, awakens after thousands of years to find that he's disillusioned with the world. Recruiting a team of powerful mutants, including a disheartened Magneto (Michael Fassbender), Apocalypse aims to cleanse mankind and create a new world order. As you can imagine, this doesn't sit well with Prof. X and the gang, so they decide to step up to their most deadly foe yet. https://www.youtube.com/watch?v=COvnHv42T-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Horseman kadrosu çok ağır, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 çok iyi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 olivia munn ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Aşkıma laf mı ettin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bunu da mi hakladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sansayı jean grey yapmıslar olmamıs abi jean grey biraz daha dişi olmalı bu kız minnoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Sansa çok kötü ya, umarım çok fazla rolü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sansanın sesi hala korkunç ya bu kıza eğitim vermiyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abi asdfsdafad http://puu.sh/lRMUm/d353510026.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yakışmış gayet nesi komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Brolar şu apocalypse'nin tayfası magneto dışında kim bi aydınlatın beni.Ve koca apocalypse'ye karşı 4-5 x-men bebesi mi savaşacak yoksa wolverinedir gambittir bunları görcekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 en son çıkan filmde logan geçmişten geleceğe gelince prof jean falan eski hallerindeydi şimdi bu film birinin anısı olarak mı anlatılıyo yoksa yeniden geçmişe mi gidecez.Bu senaryo boka sardı ya ben iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Valvyn said: en son çıkan filmde logan geçmişten geleceğe gelince prof jean falan eski hallerindeydi şimdi bu film birinin anısı olarak mı anlatılıyo yoksa yeniden geçmişe mi gidecez.Bu senaryo boka sardı ya ben iptal 80 ler de geçiyor bu film. gençlikleri işte hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Barathrum said: Brolar şu apocalypse'nin tayfası magneto dışında kim bi aydınlatın beni.Ve koca apocalypse'ye karşı 4-5 x-men bebesi mi savaşacak yoksa wolverinedir gambittir bunları görcekmiyiz? Apocalypse ve 4 Horseman: Magneto, Storm, Archangel, Psylocke. Gözüken X-Men: Prof.X, Jean, Mystique, Beast, Wolverine, Cyclops, Havok, Quicksilver, Nightcrawler, Jubilee Arada geçişler olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Comic lerde magneto ve storm 4 atlidan biri miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/53014/XMENTIMELINE.png Şöyle birşey var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Jean ? e Jean tek başına yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Aluriel said: abi asdfsdafad http://puu.sh/lRMUm/d353510026.jpg Mükemmel olmuş lan. Hiç beklemiyordum. Bildiğin cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Editor said: Jean ? e Jean tek başına yeter... yetemez, gençliğinde prof x'in beynine koyduğu bariyerler dolayısıyla tam gücünü kullanamıyor. yıllar sonra o bastırılan gücü alter ego'ya dönüşüp rage'liyor, vay beni kitlediniz intikam intikam diye sağı solu patlatıyor. gibi bişey. ana tema jean'in beyni kurcalandıktan yıllar yıllar sonra delirmesi. gerçi phoenix olsa da yetemez ya. diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 gercek marvel osla thor gelip döversi olurdu biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Nerde eski storm (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Bright said: Barathrum said: Brolar şu apocalypse'nin tayfası magneto dışında kim bi aydınlatın beni.Ve koca apocalypse'ye karşı 4-5 x-men bebesi mi savaşacak yoksa wolverinedir gambittir bunları görcekmiyiz? Apocalypse ve 4 Horseman: Magneto, Storm, Archangel, Psylocke. Gözüken X-Men: Prof.X, Jean, Mystique, Beast, Wolverine, Cyclops, Havok, Quicksilver, Nightcrawler, Jubilee Arada geçişler olur tabi. Çok sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Bright said: http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/53014/XMENTIMELINE.png Şöyle birşey var sanırım. Wolverine ilk filmde sabertoorh cyclopsu kaçırıyodu hatta okulu falan patlatıyodu gözündeki gözlük düşünce falan şimdi yeni filmde nasıl oluyo ve bu kadar büyük oluyo bu tabloya göre. Tabi bu dediğim film loganın geri gittiği alternatif evrenden devam edıyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar