Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bi bok yokki lan adam insan gibi inen. satışları düşmüş olanları hafiften iteklemişler geri kalan hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ben witcher serisini hiç oynamadım witcher 1 oynanır mı bu saatten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 İndirim nerde olm yüzde 30 nedir ya şakamısınız. CS:Go'yu 12 TL yapmaktan başka bildikleri bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 aynı oyunlar dönüp dönüp indirime giriyo işte bi indirim döneminde baya oyun aldıysan 2 senedir boşa kovalıyosun gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 o değilde satışlarla steame saldırı başlayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Xaero said: İndirim nerde olm yüzde 30 nedir ya şakamısınız. CS:Go'yu 12 TL yapmaktan başka bildikleri bişey yok. flash sale, community choice vs. kovalayacaksın. Büyük indirmler onlar oluyor genelde (tabi bazı tok satıcılar kafadan %80 i basıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 acayip bir yavaşlık var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yr2GdRBDOmU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Flassh said: ben witcher serisini hiç oynamadım witcher 1 oynanır mı bu saatten sonra? 2,5$'a almışım, geçen gün iade istedim de vermediler. bayağı feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 gabe trolledi bu kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Biraz bekleyelim parça parça giriliyor indirimler sanırım. Fakat bi trolleme olduğu kesin geçen saleda almadık skyrim fln 7 liraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 serverlar dayanamadı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Densiz said: Xaero said: İndirim nerde olm yüzde 30 nedir ya şakamısınız. CS:Go'yu 12 TL yapmaktan başka bildikleri bişey yok. flash sale, community choice vs. kovalayacaksın. Büyük indirmler onlar oluyor genelde (tabi bazı tok satıcılar kafadan %80 i basıyor) Uyuyan arkadaşları uyandıralım artık. Artık flash sale, community choice vs yok. Bitti artık, bugün ne görüyorsanız bitene kadar o fiyattan satılacak tüm oyunlar. Boşuna heyecan içinde bekleyip durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 blackguards2 %80 ama alamadan kitlendi store hay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 @aente hadi ya! iyi olmuş o halde... flash hedeleri boktandı... Gerçi günlerce aynı indirimde meh olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 heroes serisine 50 yapmışlar şaka gibi. eski oyunlara bari 75 yapaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 olm event kesin olur demiştimde o da yok fazla sönük kalıyor :p nerede diğer sale'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ya hic heyacanı kalmamıs boyle, minigame falan yok mu, oy falan verelim. 100 lira bosa yatıyo cuzdanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 hala flash sale diyo ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 kafayı yedi steam 2 oyun alalım dedim daha sonra deneyin diyor... tee allamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 patladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 purchase'a bastım, working diyor 7-8dk'dır. wallet sıfırlandı ama e-mail gelmedi, hadi hayırlısı. hah oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 isini bitiren ciksin beyler kasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Wishlist uçmuş benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Lords Of The Fallen™ %80 - 15,00 TL http://store.steampowered.com/app/265300/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar