Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 selam arkadaşlar, dün sabah kayınpederin ve kendi aracıma petlas snowmaster kış lastiklerinden aldım takım olarak. benimkiler w601 onunkiler w651 serisi, dün onunki ile 600 km yol yaptım geldim herhangi bir problem yoktu, bugün benim araçla yola çıktım sol arkadan çıt çıt çıt bir ses geliyor lastiğin her devrinde geliyor ses yani hızlandıkça yavaşladıkça frekans değişiyor. sonra eşime sağ tarafa baktırdım ordan da ses geldiğini söyledi sağ arka lastikten. lastikler takılırken usta senin arka jantlar (jantlar çelik) yamuk haberin olsun baktır bir onlara dedi ki doğrudur muhtemelen, onlarla bir alakası var mıdır yoksa taş falan mı kaçtı aralarına bakamadım gece gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 her ikisi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 taş kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 muhtemelen yarıkların arasına ufak tefek taşlar sıkışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Selam, Kış lastiğinin olmazsa olmazı; %96,74 taş girmiş :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abi korktum jantlarla alakalı bişidir belki diye, ilk arabamla ilk kış lastiklerim olunca cahiliyet oluyor biraz böyle teşekkürler para :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 cekirdek yiyodur lastikler yola cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 çiğdemdir o çiğdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 çiğdem olsa duramazdi ya lemurdur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ahmedinejad said: taş kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 çiğdem olur çekirdek olur farketmez, para sıkışmasın artık şu arabanın sağına soluna yeter emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abi yeni yilda vergisi bilmem nesi geliyor ister istemez 1 ay sonra arabaya yine harcama var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=tJqzXDh9EGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 dana22 said: abi yeni yilda vergisi bilmem nesi geliyor ister istemez 1 ay sonra arabaya yine harcama var.. orda malesef size zaa demek zorundayım dohtur bey Yıl 2015 Araç Tipi Seçiniz Aracın Yaşı Motor Silindir Hacmi Gönder Yıllık Tutar 63,00 TL ÖDENECEK Yıllık Tutar 63,00 TL İlk Altı Aylık Tutar 31,50 TL İkinci Altı Aylık Tutar 31,50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 8-)(:D o arabaya mi aldiniz melodili kis lastiklerini abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 çivi veya taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Benim birader açtı sandım başlığı çünkü arabaya birkaç hafta önce yeni lastikler aldık, sol ön lastikten aynı sesi yapıyor aksjfgsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 dana22 said: 8-)(:D o arabaya mi aldiniz melodili kis lastiklerini abi.. her türlü yoğun trafikte kapışmaya açığım, açık yolları aracım pek sevmiyor >:D< http://i.hizliresim.com/6qGXak.jpg ilk aracım ya, borç yapmadan uygun ne düşerse onu alayım dedim. şimdilik ayağımı yerden kessin yeter zaten. uzun yol falan gerekince kayınpederin aracı alıyorum. bir de ilginç bir araba 3. vitese kadar koltuğa yapıştırıyor adamı, acayip performanslı hafif olduğu için olsa gerek, acayip keyif alıyorum bunu kullanırken kayınpederin i20 yi alınca kendimi emekli amca gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 (tu):)-D kazasiz belasiz kullan abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 taş mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 taş dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 aa yazmamış mıyım yahu, taşmış aynen iki lastiğe birden iri kıyım taşlar girmiş çıkardım zoraki gitti ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar