Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni lastikler çıt çıt ses problemi

Liebe

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar, dün sabah kayınpederin ve kendi aracıma petlas snowmaster kış lastiklerinden aldım takım olarak. benimkiler w601 onunkiler w651 serisi, dün onunki ile 600 km yol yaptım geldim herhangi bir problem yoktu, bugün benim araçla yola çıktım sol arkadan çıt çıt çıt bir ses geliyor lastiğin her devrinde geliyor ses yani hızlandıkça yavaşladıkça frekans değişiyor. sonra eşime sağ tarafa baktırdım ordan da ses geldiğini söyledi sağ arka lastikten. lastikler takılırken usta senin arka jantlar (jantlar çelik) yamuk haberin olsun baktır bir onlara dedi ki doğrudur muhtemelen, onlarla bir alakası var mıdır yoksa taş falan mı kaçtı aralarına bakamadım gece gece :(
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

abi yeni yilda vergisi bilmem nesi geliyor ister istemez 1 ay sonra arabaya yine harcama var..

orda malesef size zaa demek zorundayım dohtur bey

Yıl 2015
Araç Tipi Seçiniz
Aracın Yaşı

Motor Silindir Hacmi

Gönder

Yıllık Tutar
63,00 TL
ÖDENECEK
Yıllık Tutar
63,00 TL
İlk Altı Aylık Tutar
31,50 TL
İkinci Altı Aylık Tutar
31,50 TL
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

8-)(:D o arabaya mi aldiniz melodili kis lastiklerini abi..

her türlü yoğun trafikte kapışmaya açığım, açık yolları aracım pek sevmiyor >:D<
http://i.hizliresim.com/6qGXak.jpg

ilk aracım ya, borç yapmadan uygun ne düşerse onu alayım dedim. şimdilik ayağımı yerden kessin yeter zaten. uzun yol falan gerekince kayınpederin aracı alıyorum. bir de ilginç bir araba 3. vitese kadar koltuğa yapıştırıyor adamı, acayip performanslı hafif olduğu için olsa gerek, acayip keyif alıyorum bunu kullanırken kayınpederin i20 yi alınca kendimi emekli amca gibi hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...