darkageman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Arkadaşlar benim MSİ H97 Pc Mate Anakartım var. İşlemcime overclock yaptım 4.6 ghz'a kadar (1,295) Core Voltage ile çıkabildim. Cpu Ring ratio 40'a sabitledim başka ayarlara dokunmadım. İnternetten araştırdığımda H97 Anakartların overclock yapılamadığını gördüm. Şimdi ben bu şekilde sistemimi kullanmaya devam edersem sisteme zarar mı vermiş olurum ? Yoksa Z serisi bir anakart alıp onunla mı overclock yapmalıyım ? Yorumlarınız bekliyorum. http://i.hizliresim.com/ZQp5lz.jpg http://i.hizliresim.com/5mXNjA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ee yapmışsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bana şey diyorlar işte stabil değildir çalışmaz işlemci gg olur tarzı emin olamadığım için konu açtım. Bilemedim yani amd varken en dandik kartla bile oc yapip 3 sene kullandım tak demedi. İntel işlemcide ilk kez oc denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 aida 64 de 1 saat stress testine soktum geçti. Prime'da geçti bir problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 4.6 gerek var mı? 4-4.2 yeterli zaten. stok hız bile yeterli de işte gönlün olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 valla mmorpg oyunlar oynadığım için gerçekten de gerekiyor usta. Blade and Soul oynuyorum o da bilindiği gibi işlemciyi sömürüyo yani anladın sen demek istediğimi. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 işlemci 6 a çıksa bile ihtiyaç var ya mmo için. performansı tamamen cpu belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 cpu ısısı için alarm kur belli bir sıcaklığa kadar ses etmesin ona göre azaltırsın voltajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 valla sıvı soğutma var şu anda. Boşta 30 derece tam yükte 63-64 arasi gidip geliyor. Prime da 80'e kadar rahat çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 voltajı düşürerek dene prime ları. sweet spot u bulana kadar indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 çalışıyorsa bişi olmaz. ben de 4.6 kullanıyorum, 4.8 yemiyor nedense sıcaklıktan bağımsız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 1,285 denediğim zaman windows stabil alişiyor ama stress testine soktuğum an direk pc kilitleniyor. Voltaj yetmiyor ama 1.295 tamı tamına tutturdum sanırsam bazıları 1.300 voltaj ile 4.6 çıkmış bende 1.295 ile çıkabildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar