Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Öyle çok bişide yok gibi halbuki 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ya o degilde DH lı ergenlerle İzledim ben filmi. WArcraft geldiginde de bana denk gelirlerse bir daha sinemaya gitmemeyi düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 fethiye'nin ücra bi bim'inde sabah sıra vardı, stand yağmalanıyodu. görevli geldi yarım standı aldı direk dolu stand koydu. teyze telefonla çocuk mu torun mu neyse soruyodu ankara'ya, bana da yavrum bunlar aynı mı dedi. evet ikisi de darth vader, hep dark side getirmişler dedim. biz de bikaç torba aldık öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Donanım haber dramını merak ettim kodumun açları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 allahtan disney vibrator -plug in filan cikartmamis star wars li.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 teyzelere sunu gostermeyeceksin..harasodan light saber e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 vibratör şapkası mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 BabacumMostors said: Donanım haber dramını merak ettim kodumun açları ya merak edecek bişe yok. hayvanın biri her şeyden 30-70 tane arası falan almış, hepsini 2 katı fiyatından çakıyor. bi de "uygun fiyatlı" ve "alıp satacak olanlara vermiyorum" yazmış hasdufhasufhua çoğu da oturup giydirmişler elemana. he dh'nin %90'lık kesimi amazon'dan satmak için aldı, o ayrı konu. hasufhudasha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Donanımhaber ölücüleri mi ne diye başlık vardı Ekşi Sözlük'te. Böyle acaip bi kitle var orada anladığım kadarıyla, adamların yapmadığı iş yok. Bayağı leş adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bizim buraya yeni bim açılmış. 3 liraya çanta (1 tane kalmış yeşil rengi) tshirt şapka falan var. 2 liraya da defter sanırım. alamayan varsa vereyim adresi gelip alın. bizim buradakiler anlamaz bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar