Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastaneye Nasıl gidilir?

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Şimdi başlık çok komik gibi gelebilir de.. bilmiyorum nasıl işlediğini sistemin. ssk'lıyım muhtemelen. 1 ay oldu girişim yapılalı.

daha öncesinde ise kırık çıkık gibi olaylarda parayı gözetmeden direk özele gitmişliğim ve gribal durumlarda ayle hekimine gitmişliğim var, fakat bu sefer durum biraz farklı, dermatoloğa gitmem gerekiyor. istanbul anadolu yakası kadıköy,üsküdar,ümraniye çevresinde herhangi bir yer olabilir. bugün liv hospital'a gideyim dedim. ssk olaylarını bilmediğim için. muayene ücretine 420 lira dediler. yuh amk.

nasıl randevu alıyorum, hangi hastaneden bi el atın yarın gidiyim hastaneye..
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben internetle uğraşmayayım diyorsan, o merkezi hastane sisteminin telefonu da var. şurdan, şuraya şu gün hepsini söylüyor, 182.

~e , ayrıca dermatoloji konusunda, bakırköy de, kadın cezaevinin oradaki klinikleri öneririm. 6-7 cildiye polikinliği var, sadi konu olarak geçiyor, kalabalık olmaz, sakin sakin gidersin. bazı klinikler lepra hastanesine yakın bazıları da, ilk o acil girişine yakın, numaraları kontrol et gitmeden önce.
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

randevusuz da hastaneye gidebilirsiniz, doktorlar genelde randevu saat aralıklarını uzun tutarlar. randevuların arasında da randevusuz kuyrukta bekleyen hastalara bakarlar.

Bazı branşlarda 1 ay sonraya fln randevu veriyor hani o nedenle.

Yok abi o hastayı keserler hastanede bekleyenler =D randevular bittikten sonra alıyorlar genelde öğleden sonra oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

randevusuz da hastaneye gidebilirsiniz, doktorlar genelde randevu saat aralıklarını uzun tutarlar. randevuların arasında da randevusuz kuyrukta bekleyen hastalara bakarlar.

en iyisi böyle yapmak sanırım.
yarın gitmem gerek en kötü bu hafta içerisinde
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

dr larin bu konuda herhangi bir insiyatifi yok..randevu araliklari bakanlik tarafindan belirleniyor..yogun plk lerde 15 dakika da bir mi ne randevu veriliyordu..ki o dediginde bile arada eleman sıkıstırmaya calisan insanlar oluyordu..
Sosyal ağlarda paylaş

bu listeye göre özel hastanelerin batması gerekiyor

sgk said:

Aşağıda belirtilen sağlık hizmetleri için hiçbir ilave ücret alınamaz.Ancak; Yükseköğretim kurumlarına ait sağlık hizmeti sunucularında (vakıf üniversiteleri hariç)öğretim üyesi tarafından verilen sağlık uygulama tebliğinin 2.1.1 numaralı maddesi kapsamındakisağlık hizmetleri, kardiyovasküler cerrahi işlemler ve 18 yaşını doldurmamış çocuklar hariç olmak üzereSUT eki EK-2/B ve EK-2/C Listesindeki 618200-P618200 kodlu "Koklear implant yerleştirilmesi işlemi için ilave ücret alınabilir.

Acil servislerde verilen ve SUT eki EK-2/B Listesinde yer alan 520.021 kod numaralı "Yeşil alan muayenesi" adı altında Kuruma fatura edilebilen sağlık hizmetleri hariç olmak üzere, acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri,

a) Yoğun bakım hizmetleri,

b) Yanık tedavisi hizmetleri,

ç) Kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri),

c) Yenidoğana verilen sağlık hizmetleri,

d) Organ, doku ve kök hücre nakillerine ilişkin sağlık hizmetleri,

e) Doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri,

f) Hemodiyaliz tedavileri,

ğ) Kardiyovasküler cerrahi işlemleri. (İstisnai sağlık hizmetlerinde belirtilen işlemler hariç)

h) SUT eki EK-2/B ve EK-2/C Listesindeki 618200-P618200 kodlu "Koklear implant yerleştirilmesi" işlemi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...