KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Şimdi başlık çok komik gibi gelebilir de.. bilmiyorum nasıl işlediğini sistemin. ssk'lıyım muhtemelen. 1 ay oldu girişim yapılalı. daha öncesinde ise kırık çıkık gibi olaylarda parayı gözetmeden direk özele gitmişliğim ve gribal durumlarda ayle hekimine gitmişliğim var, fakat bu sefer durum biraz farklı, dermatoloğa gitmem gerekiyor. istanbul anadolu yakası kadıköy,üsküdar,ümraniye çevresinde herhangi bir yer olabilir. bugün liv hospital'a gideyim dedim. ssk olaylarını bilmediğim için. muayene ücretine 420 lira dediler. yuh amk. nasıl randevu alıyorum, hangi hastaneden bi el atın yarın gidiyim hastaneye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 112 ambulans gelip alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi sskda sistem şu online olarak randevu alıyosun http://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/?saglikKurumuHastaneKodu=6452 şurdan istediğin doktoru saati seçiyosun ssklı isen hastaneye gittiğinde kimlik yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 merkezi hastane sistemi şeysi burdan seçip alıyorsun bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 liv pahalıdır tabi :D dermatolog için bireysel gitsen daha faydalı olabiilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yok ben internetle uğraşmayayım diyorsan, o merkezi hastane sisteminin telefonu da var. şurdan, şuraya şu gün hepsini söylüyor, 182. ~e , ayrıca dermatoloji konusunda, bakırköy de, kadın cezaevinin oradaki klinikleri öneririm. 6-7 cildiye polikinliği var, sadi konu olarak geçiyor, kalabalık olmaz, sakin sakin gidersin. bazı klinikler lepra hastanesine yakın bazıları da, ilk o acil girişine yakın, numaraları kontrol et gitmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 randevusuz da hastaneye gidebilirsiniz, doktorlar genelde randevu saat aralıklarını uzun tutarlar. randevuların arasında da randevusuz kuyrukta bekleyen hastalara bakarlar. Bazı branşlarda 1 ay sonraya fln randevu veriyor hani o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 tambjk said: randevusuz da hastaneye gidebilirsiniz, doktorlar genelde randevu saat aralıklarını uzun tutarlar. randevuların arasında da randevusuz kuyrukta bekleyen hastalara bakarlar. Bazı branşlarda 1 ay sonraya fln randevu veriyor hani o nedenle. Yok abi o hastayı keserler hastanede bekleyenler =D randevular bittikten sonra alıyorlar genelde öğleden sonra oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 evet onu hiç önermeyin, hadi allem ettiniz kallem ettiniz girdiniz, laf yersiniz bir sürü, hastadan doktordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Laf yemiyorsunuz da baya bir sıra bekleme durumu olabilir. Randevulu hastalara öncelik tanınıyor. Arada boşluk olursa randevusuz hastalar alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi randevu almak varken ne gereği var alsın randevu gitsin paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 şu istanbul daki sakin hastaneler diye bir database olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Sahrsyıceditte sun-med var çoğu özel sigorta geçiyor ve SGK indirimi de var muayene uygun ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi doktorlardan biri var nusret bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 şu randevu olayı güzelmişde.. en erken 10 gün sonrasına veriyor randevu o yüzden onu geç. ssk indirimli üsküdar-kadıköy civarı hastane mi bakmalıyım peki şu an için? ordan mecidiyeköye geçeceğim işe. karşıda hastane söylemeyin pek bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 tambjk said: randevusuz da hastaneye gidebilirsiniz, doktorlar genelde randevu saat aralıklarını uzun tutarlar. randevuların arasında da randevusuz kuyrukta bekleyen hastalara bakarlar. Bazı branşlarda 1 ay sonraya fln randevu veriyor hani o nedenle. en iyisi böyle yapmak sanırım. yarın gitmem gerek en kötü bu hafta içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 madem düzgün cevaplar verilmiş o zaman şu noktaya parmak basmakta bir beis görmüyorum KillJoy said: ...ayle hekimine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ya o benim de gözüme takıldı da espri yapıyordur diye üstünde durmamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 alamancı da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 özel hastaneler için arayıp fiyat öğrenmen gerekiyor.ssk lıyım de, devlet bir kısmını karşılıyor o zaman.ayrıca kan testine filan para vermiyorsun.en fazla 150tl olmalı muayene, o da profesörden alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 SSK'nın geçtiği özel hastaneye git dendiği gibi, çok daha sakin olur. Randevu sistemleri de ayrı oluyor onların, telefonla arayıp veya sitesinden randevu alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 tambjk said: randevusuz da hastaneye gidebilirsiniz, doktorlar genelde randevu saat aralıklarını uzun tutarlar. randevuların arasında da randevusuz kuyrukta bekleyen hastalara bakarlar. Bazı branşlarda 1 ay sonraya fln randevu veriyor hani o nedenle. dr larin bu konuda herhangi bir insiyatifi yok..randevu araliklari bakanlik tarafindan belirleniyor..yogun plk lerde 15 dakika da bir mi ne randevu veriliyordu..ki o dediginde bile arada eleman sıkıstırmaya calisan insanlar oluyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ilave ucret hesaplama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bu listeye göre özel hastanelerin batması gerekiyor sgk said: Aşağıda belirtilen sağlık hizmetleri için hiçbir ilave ücret alınamaz.Ancak; Yükseköğretim kurumlarına ait sağlık hizmeti sunucularında (vakıf üniversiteleri hariç)öğretim üyesi tarafından verilen sağlık uygulama tebliğinin 2.1.1 numaralı maddesi kapsamındakisağlık hizmetleri, kardiyovasküler cerrahi işlemler ve 18 yaşını doldurmamış çocuklar hariç olmak üzereSUT eki EK-2/B ve EK-2/C Listesindeki 618200-P618200 kodlu "Koklear implant yerleştirilmesi işlemi için ilave ücret alınabilir. Acil servislerde verilen ve SUT eki EK-2/B Listesinde yer alan 520.021 kod numaralı "Yeşil alan muayenesi" adı altında Kuruma fatura edilebilen sağlık hizmetleri hariç olmak üzere, acil haller nedeniyle sunulan sağlık hizmetleri, a) Yoğun bakım hizmetleri, b) Yanık tedavisi hizmetleri, ç) Kanser tedavisi (radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri), c) Yenidoğana verilen sağlık hizmetleri, d) Organ, doku ve kök hücre nakillerine ilişkin sağlık hizmetleri, e) Doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri, f) Hemodiyaliz tedavileri, ğ) Kardiyovasküler cerrahi işlemleri. (İstisnai sağlık hizmetlerinde belirtilen işlemler hariç) h) SUT eki EK-2/B ve EK-2/C Listesindeki 618200-P618200 kodlu "Koklear implant yerleştirilmesi" işlemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 medicana ile konuştum 120 liraymış muayene randevu aldım en azından yarın için. saolun pati aylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 mesela xz ozel hastanesi ayaktan dermatoloji plk icin % 200 fark ucreti aliyormus.. ortalam farki katkisi bilmemnesi ile senden 62 tl alabiliyormus..bu sadece muayene..ustune tetkikler vs ayri..ha gittiginde senden 200 300 derlerse ben bilmem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar