Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 @Bone asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 öm kutumu alıntı doldurmuşsun heryerden taşak geçmişsin biraz aklını çalıştırsan daha yazılanları gözardı etmesen keşke. sddsf fsdf fdfgh selam ben ankaradan bonec, bence john romero bir yalancı. oyunu da o yapmamıştır kesin. bu arada marsta geçen, içinde aşk acısı, inka savaşçıları ve ışın kılıcı olan bir anime arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ilk bölüm 7 kasım'a kadar ücretsizmiş steam'de, store sayfasında ortada "click here to download ep1"e basınca geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Oha son iki sayfadir oyunla ilgili ilk msj sanirim Congratulations! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ücretsiz ep1'i oynadım, beleş bal süper tatlı ama kısa geldi belki de bir oturuşta hepsini birden oynamadım diye. birazcık daha uzun tutsalar epleri keşke 30dk bile olsa. güzel olmuş ama, teknik sorun yaşamadım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DLaIlBEWsAAFz7-.jpg https://twitter.com/BroTeamPill/status/916069902578061313 wtf telltale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Telltale in FETÖcü olduğunu biliyorduk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 yuuuuh. ayrica tembellik edip image kullanmis olmalari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 ilk sezonu ps plus bu ay verince, üstüne de bir arkadaştan ikinci sezonu da ekleyince oynadım hepsini, bayağı iyi olmuş hepsi. sadece jokerin adeta harleyle rolleri değişmesi garibime gitti. tipler çok başarılı olmuş özellikle, harley, riddler ve banein en iyi tasarımı bence. harvey ve jokere paso iltimas geçtim ama ikisi de ihanet etti sanırım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar