bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ben de alienware kullanmış biri olarak uzak dur diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Monster review diyince hiçbir yerde çıkmıyor ne diye aratmam lazımki oyunlardaki performansını falan görebileyim monsterların? Yani mesela üstte almayı düşündüğümün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 monster diye aratmana gerek yok abi. işlemciye bakacaksın, gpu'a bakacaksın. bunlar seni tatmin ediyorsa alienware'da, monster'da, msi'da aynı parçaları koyuyor kasanın içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 http://forum.notebookreview.com/threads/sager-np8651-clevo-p650se-with-gtx-970m-htwingnuts-review.765376/ Bu adam superdir Ayni aletin sager marka basilmis hali. Birde seninkinin islemci falan daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Xj9 said: Lectre kesin donanimhaber ölücü timindensin sen. yok be değilim ben orta yolu bulup senin laptopı sattırmaya çalışıyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Peki bu Monster falan ses olarak nasıl? Yani bütün gün ofiste kafamı baymaz değil mi fan sesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bendeki msi laptop baya ses yapıyor fanlar 100% e çıkınca ama eski seri, doğru bir bilgi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Reviewe baksan? Orada var hersey db olarak.. Cok yuklenirsen oyun vs bir fan sesi var ama o kadar rahatszi edici degil.. Alienware e kiyasla sessiz.. Benimkide bir onceki seri bu daha iyidir 970 falan daha az guc kullaniyor. Bendeki 870. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Fan noise was non existant during regular desktop work sessions, and the introduction of CPU fan control, it keeps the CPU in check without random bursts or loud fan noise in a quiet environment. Even while gaming, the low CPU temperatures kept the fans from barely spinning up too much. The fans did not exhibit any annoying high pitched hums or ticks while operating either, just a steady whoosh. Demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Peki 2 seçenek arasından hangisi? Latitude 14 7000 Series (E7450) MONSTER® TULPAR T5 V4.2.1 15.6" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Şöyle bişey var mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 2. el alamıyorum iş bilgisayarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-yeni-13-dokunmatik-ekran-plus-vindicator-cantasiyla-196687925/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 iki nesil alienware 17 inchlerden kullandim. sakin diyorum gerek yok. sectigin alet bence en iyi aletlerden. sectigin alet aslinda amerikada sager diye satilan en unlu custom laptoplardan birisinin ustune monster basilmis hali. hepsi ayni base den olusuyorlar. o da clevo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Latitude 14 7000 Series (E7450) MONSTER® TULPAR T5 V4.2.1 15.6" Bu ikisini de karşılaştırmak yanlış aslında ama Monster ağır basıyor ağırlık dışında herşey de değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 http://psref.lenovo.com/Detail/ThinkPad_X1_Yoga_1st_Gen?M=20FQ002V%2B%2B Bunu aldım sonuç olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Fallout 4 falan demişsin en başta entegre grafik kartıyla nasıl olacak ki o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Abi gidip yoga mi aldin cidden sdfg Esine falan aldin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bi saniye lan şaka mı bu asdfasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9gbog51RrDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 adamın neler kaçırdığını göstermek için mi koyuyorsun adam zaten almış asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Herkese aynı makineden aldık yapacak bişi yok 😎 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar