Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CEM UZAN [Reyis]

hattok

Öne çıkan mesajlar

GERİ DÖNÜYOR BEYLER! ÇOK SÜPER OLACAK DİĞER SEÇİMLERDE %60 almasını bekliyorum. Fasdf

şaka bi yana da geri dönecekmiş cem uzan ben çok ümitliyim cem uzan gibi vizyonu geniş birisinin politikada olmasından. Bu adam kesinlikle türkiyeye yakışan başgan. Erduvan ya da kılıçdar falan değil yani. NET CEM UZAN!

ÖLÜMÜNE CEM UZAN ÖLÜMÜNE GENÇ PARTİ
Sosyal ağlarda paylaş

abi adama hırsız mırsız falan diyorlarda, Bu adam resmen ülkenin kalkınması için deli gibi sektör oluşturdu ayı gibi yatırım yaptı. Bu ülkede binlerce insan sayesinde ekmek yedi ( hiç sevmem böyle EKMEK YEDİ BİLMEM NE YAPTI muhabbeti ama gerçekten böyle) adamın kurduğu şeylere bakın araştırın birazcık. Bu ülkede atatürkten sonra başka hiçbir insan bunun kadar girişimde bulunmadı bu ülke için.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sermayenin işi o. kendisini büyütmek, yatırım yapmak etmek. çok duygusal bakmamak lazım olaya. adam kimsenin kara kaşı kara gözü için yapmıyor onları. karlı gördüğü sektörde yatırımını yapıyor işte.

hani yinede senin gibi düşünürsek koçlar uzandan daha fazla istihdam ve ekonomik katkı sağlamıştır ülkeye.
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

abi adama hırsız mırsız falan diyorlarda, Bu adam resmen ülkenin kalkınması için deli gibi sektör oluşturdu ayı gibi yatırım yaptı. Bu ülkede binlerce insan sayesinde ekmek yedi ( hiç sevmem böyle EKMEK YEDİ BİLMEM NE YAPTI muhabbeti ama gerçekten böyle) adamın kurduğu şeylere bakın araştırın birazcık. Bu ülkede atatürkten sonra başka hiçbir insan bunun kadar girişimde bulunmadı bu ülke için.

öeh be
koç sabancı hepsi mezarda erke dönergeçi
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

o zamanlar hırsızı da kötüsü de bi değişikti. şimdiki gibi çapsız laz mütahittler değildi.

hatta bir dönem bildiğin kingpin çıkarmışlığımız bile var.

http://img6.mynet.com.tr/hbr/2014/01/31/094050864/tito-640x360.jpg

şu adamın elinde purosuyla ettiği dansı hiç unutmuyorum.

şu herifin ceketi kılıçla pasta kesmesi akılda kalanlar.

o pastada ne kadar dandik görünüyor. millet şaheserler yapıyor pastayla bu ne cin ali gibi çizim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...