paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bahçeli'de bir yer vardı, pek memnun kalmadık. Laptop'ı monster fakat teknik servisi garanti kalmadığından hafif giydirebilir. Sanırım ekran kartının ve işlemcinin macunu falan bitmiş fanlar gg, performansı yok gibi bir şey. Bildiğiniz önereceğiniz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bana da lazim aynisindan, anakart tamir edebilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 kazıklamayacaktan sonrasını okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 kaziklamayan telefoncu ve bilgisayarciya denk gelmek hayatinin askina denk gelmekten daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Hadi güvenilir olsa da olur bari aşırı çok giydirmesin maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 "kazıklamayacak tamirci" oksimoronlar listesinin en tepesine yazılabilecek birşey ya. pek ümitlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Kazıklamayan yok maalesef. Ben kendimden biliyorum, bende kazıklıyorum çünkü. Malum masraf çok, kiraydı bağkurdu carttı curttu derken çoğunuzun aldığı ortalama maaş kadar bizim gider ve masrafımız var. Durum böyle olunca kazıklanmamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 varda laptop tamir ediyormu bilmiyorum, hatta baya cüzi bir miktara olabilir bende gelirim olmadı, emek tarafında 8. cadde iş bankasının yanından gir düz git 100m sonra solunda görürsün, 7/24 bilgisayar adı, 7/24 açık zaten, gecede gidebilirsin, elemanın adı özgür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar