Komutan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=SV-wmePqfcM Oyunda bir köyün ahalisini yönetiyoruz. Bir taraftan kaynak toplama, research, craft gibi işlerle uğraşırken bir taraftan da etraftaki dungeon tarzı mekanları dolaşan bir grubumuz var. Dövüşler kart oyunu mantığıyla oynanıyor. Genelde dövüşmemiz gerekiyor ama bazen diplomasi gibi başka şeyler de yapmak gerekebiliyor. Hepsinde aynı kart oyunu mekanikleri kullanılıyor ama kullanılan özellikler değişiyor. Mesela birini ikna etmek gerektiğinde adamların silahına değil konuşma yeteneklerine bakılıyor haliyle. King of the Dragon Pass'ı hatırlatan yanları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bunun konusunu açacaktım ama işten güçten fırsat bulamadım. gayet güzel bir oyuna benziyor... zaten baktım, nasıl konusu açılmamış diyede hayret etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Komutan said: Oyunda bir köyün ahalisini yönetiyoruz. oha hemen indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 aldıktan sonra ilk defa uzun süre oynadım (50turn :) ) komutanın dediği gibi King of the Dragon Pass ile çok ortak noktası var, benim zevkime göre ondan ileri yönleri var(civilization tarzı harita ve kaynak yönetimi, inventory, imalat ve bütün bunların ve arayüzün kolay kullanılan ve kolay anlaşılır olması ve başarılı ve açıklayıcı info ekranları ve tuto ve combat...) eksi yanları ise, çizimler ve tasarımlar her ne kadar başarılı olsa da King of the Dragon Pass dan geride buldum, random olaylar biraz daha tek düze gibi... King of the Dragon Pass ı bir şekilde bu oyunla birleştirsek ortaya çok güzel bir oyun çıkar şey gibi, gerçi kıyas tam olmasa da, gnomoria ve dwarf fortress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Aluriel said: Komutan said: Oyunda bir köyün ahalisini yönetiyoruz. oha hemen indiriyorum fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Bu oyun iyiymiş, daha uzun uzun oynayamadım. Tekrar oynanabilirlik, denge vs. kefil olamam ancak beleş dlc'si ve yaz indiriminde uygun fiyatıyla denemek isteyenler kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 cacodemon said: Aluriel said: Komutan said: Oyunda bir köyün ahalisini yönetiyoruz. oha hemen indiriyorum fixed. Neyi fixledin abi burda ya sabah sabah uykum açılmamış zati aynı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 bu oyunu kaçıranlar kaçırmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Gidin köyünüze muhtar adaylığınızı koyun hem kazanırsınız hem de gerçek bi tecrübe yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 bu oyunu sevenler King of the Dragon Pass ı da denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar