Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 şimdi dostlar beyaz tenliyim, cildim hassas ve lanet sakalların çok sert. sıkıntım şu, traş olunca bıçak yüzünden cildim kızarıyor, tıraş olmayınca da yine kaşıntı ve acı çekiyorum :D kremdir ilaçtır tavsiyesi olan var mı? gidip laser yaptırmak istemiyorum yüzüme ki eminim onu yaptırsam yine bir sıkıntı çekicem. sivilce falan değiş alerji gibi kızarıyor yüzüm. bir yandan bu aralar ağır spor yapıyorum ton balığına abandım metalden zehirleniyor muyuz emenike diye tırsmıyor da değilim. başına gelen önerisini olan arkadaşları bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 :D krem sür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Git berbere, usturayla traş etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Traş makinesi iyi olabilir, tam kesmiyor biraz bırakıyor cildini daha az etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bende de var ayni sey, ne zaman usturayla tiras olsam cildim domates gibi kipkirmizi oluyo. yillardir sakalliyim o yuzden. guzel bi nemlendirici vardi nivea man'in, onu kullanabilirsin. bi de tiras sonrasi balsam miydi neydi ondan suruyodu berber, kizarmayi 2-3 saate geciren biseyi ikisini arka arkaya kullaninca. aksam tiras ol ikisini de yap sabaha cillop gibi olur yuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 benim sakallarım sert değil ama cilt olarak aynı sıkıntı bende de var. bu arada çok aşırı balık yeme derim. vedat milor gibi el titreme sıkıntısı falan olur belki. bir bilene danış yani en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iyi bir tıraş makinesi iş görür. ilk alışma sürecini atlattıktan sonra herhangi bir kaşınma veya tahriş kalmıyor. tıraş makinesiyle tıraştan sonra kolonya sürdüğünde bile yüzün yanmıyor tahriş hiç olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 berbere gidiyorum zaten, makine de var ama bir ara kullandım sivilce çıkardı neden bilmiyorum ondan sonra jilete döndüm yine nemlendiri krem yeterli oluyor mu? bir de sakalların üst tarafı da kızarık gözüme doğru sakal çıkmayan yerde de oraları da etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 makine dediğiniz bunlardan mı http://www.vatanbilgisayar.com/qg-3320-erkek-bakim-kiti.html yoksa sıfır kesen mi beyler bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Sakalını kesmeye başlamadan Ilık suya batırılmış bir havlu parçasını sakal alanlarında tut. Fırça ile yavaş yavaş köpürterek yumuşatmaya devam et. Kullanabileceğin en iyi tıraş bıçağı ile kısa mesafeler keserek ilerle. Her defa ılık su ile bucağı temizle. Traş bitince asla yüzünü havlu ile kurulama. Hemen nemlendirici kullan. Dikkat traş sonrası parfümlü saçma sapan şeylerden değil. Nemlendiriciler pahalı diyorsan alternatif vazelin. Hala sorun olursa bir deri doktoruna danışarak traş sonrası alevlenmeyiz bastıracak kortizon temelli olmayan bir krem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Sivilcenin sebebi hep balık abanıyorsan cildin yağlanıyordur. Salata, yoğurt, yulaf karıştır araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 abi makinanın ilk ayında sivilce falan çıkabiliyor alışma süreci oluyor. bende braunun bi modeli var sıfır kesiyo. normalde tıraş bıçağı bendede sıkıntı yaratabiliyor özellikle ters yönde kesersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 senin cilt problemin var abi. oncelikle dermatologa gorun derim. sakin kolonya da surme tirastan sonra. yanaklara da makinayla sifirla, ardindan sifiri da alan hassas bi makina var onunla al iyice gitsin ne varsa. hah makina bu http://www.hergunyeniurun.com/Sinbo-Sarj-Edilebilir-Tras-Makinesi---SS4033-hergunyeniurun-com-2001x2590x17872_orj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Milamber said: makine dediğiniz bunlardan mı http://www.vatanbilgisayar.com/qg-3320-erkek-bakim-kiti.html yoksa sıfır kesen mi beyler bir de? bundan var bende çok memnun değilim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 kesmeyin sakalı kalsın. misliman ülkede yaşıyoruz sünnetmiş dersiniz soran olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 abi tıraş makinesi alınacaksa ucuza kaçılmasın ekonomik sıkıntı yoksa. çünkü yaşam standardını belirleyen ürünlerden biri ve yıllarca hemen her gün kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Turkiyede sakal alti cikt icin bir balsam yok abi. Amazonda cok fantastik urunler var kasintiyi alan, oduncu temali urunler. Burada varsa yoksa sakal cikaran bi sikik serum var, 68 lira. Zannetmiyorum ki bu urun ortadogulu terorist sakalini ingiliz asilzade sakalina dondursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 abi sürmeyin öyle sakal çıkaran serum falan suratınıza. yalan dolandır başınıza iş almayın durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 1.5 ayda ISIS sakalina donuyo benimki, seruma falan gerek yok da. baya sert yani, surecek bisey yok. 5 ay daha uzaticam simdi, bakalim nasil olcak tum sistem kadinlari parlatmak uzerine kurulmus amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 gandalf olursun o zaman 5 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 rabbim izin verirse neden olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ortadogulunun rabbi izin vermiyo abi iste. Kici kirik cikiyo sakalimiz. Kermit bayrak tasiyani mesela, sonra ben geliyorum arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 benimde bıyıklarla birleşmiyor anasını satayım. 30a egldik hala sakal gelişimi tamamlanmadı asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Esh said: Ortadogulunun rabbi izin vermiyo abi iste. Kici kirik cikiyo sakalimiz. Kermit bayrak tasiyani mesela, sonra ben geliyorum arkadan seninki yine nispeten iyi, modele geliyo benimki kivir kivir cikiyo. ecis bucus bisey oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar