Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: ulan o kadar msj bi tane hint verici bir şey bile yok. tüü sizin kalıbınıza. Abi sende bildiğimiz yerden sormadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 herbalist gibi denemeler yapacam evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Aluriel said: köpek besleyin koltukları ayakkabıları çantaları yesin yılbaşı ağacı yerine niye yesin lan. kedi mi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Kedinin köpekle düşmanlığı yetmiyo, sahipleri de birbirine düşman. Keşke evim büyük olsa da birbirine yavaş yavaş alıştırabileceğim ayrı odalarım olsa, ikisini de beslesem Bi tanıdığımın kedisi köpeğinin sırtında uyuyo, acaip güzeller. Ama bizimkiler delirince birbirini gırtlaklıyo, köpek delirip gırtlaklasa oynarken öldürür sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 çok enteresanmış gerçekten neyse konu ile ilgili bazı kaynaklar okudum. bahçe için çok güzel önlemler var ama ev içinde baya kısıtlı. motion detectorlu ses ve hava ile uyaran şeyler varmış. hani ağaç için yapılmaz ama evlilik sonrası ben yatak odası için kullanabilirim. ilk başlarda motino detector aktif olduğunda beepleyip ardından içinde kedinin sevmediği scentli hava üflüyormuş, belli bir süre sonra hava üfleme olayını kesip sadece beeple kediyi oda dışında tutuyormuş. kedinin negatif enforcement'ı sahibi ile eşleştirmeyeceği tek yöntem bu gibi. bi kaç tane de home-made şeyler yazmışlar, ağaç konusunda onları deneyecem bakalım. özlerini alıp, ağacın etrafına serpiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 once o kedinin scentlerden dusuk frekansli seslerden etkilenip etkilenmedigini dene de..hani kedi kopek kovar diye sattiklari hemen hemen hicbir urunun etkili oldugunu gormedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 onlardan almayı düşünmüyorum ya. ne kadar sağlıklı şüpheli. bahsettiğim şey hızlı hava üflüyor ondan korkuyorlar, scent'i cabası yani. çıkardığı ses de düşük frekans değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bone said: kedi değil köpek besleyin. yılbaşı ağacı yedi, devirdi, elektrik kablosunu kopardı, etrafı patlattı... derdi olmasın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar