mahseer898 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 satan var mı ? öncelik sony ve iphone modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 1200'e sıfır g3 bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 samaella said: 1200'e sıfır g3 bulursun lg den sıkıldım farklı telefonları denemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 G3 nasıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Gecen gun anneannemin yaninda calisan bakici kendine telefon olmis Casper. 1200lira vermis bi de. Yillardir soruyodum kendime lan bu parayi bu sikik telefonlara kim veriyo diye, yaniti uzak yerde bulmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Casper veya Venüs alana kadar; http://www.chip.com.tr/haber/turk-telekom-tt175-cep-telefonunu-tanitti_59699.html Özellikleri başarılı, Android 6 güncellemeside alacakmış. Fiyat performans tel işte direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Huawei G7 annemde var güncelleme falanda aldı ben çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 DavidMills said: Casper veya Venüs alana kadar; http://www.chip.com.tr/haber/turk-telekom-tt175-cep-telefonunu-tanitti_59699.html Özellikleri başarılı, Android 6 güncellemeside alacakmış. Fiyat performans tel işte direk. Iste 700-800 bandindan yukari cikinca direk iphone alman lazim. Teorim bu yonde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 DavidMills said: Casper veya Venüs alana kadar; http://www.chip.com.tr/haber/turk-telekom-tt175-cep-telefonunu-tanitti_59699.html Özellikleri başarılı, Android 6 güncellemeside alacakmış. Fiyat performans tel işte direk. Turk Telekom + Parmak izi özeliği? no no no no... o telefon parmak izlerini hükümete polise el altından sızdırmıyorsa bende başka bişi bilmiom sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Asus zenfone 2 4gb ramli olan uçuyor telefon full HD ama 1250 tl. Ki ben sony z de kullandın nerdeyse aynı kalite. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kasa kalitesi ve biraz odunluğu olmasa zenfone 2 resmen en iyi telefon piyasadaki. ama o fiyata da bi şeyler eksik olacak tabii. tavsiye ederim yine de. yalnız lg'den sıkıldığın için geçiyorsan sıkıntı. zenfone 2=lg g3 çakması görüntüsü ve özellikleriyle. performansı birazcık daha iyi tabii daha düşük çözünürlüklü ve daha yeni olduğu için, ama gözle görülür bir fark yok yani, kız arkadaşımda zenfone2 bende g3 var oradan biliyorum. farklı bir şey bulamazsın yani sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Samsung galaxy S5 mini , Sony xperia C3 , LG optimus G2 , HTC one mini bunlara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bence G2 al abi. Bende var, çıktığı seneden beri kullanıyorum. G3'ün tek artısı ekranıydı G2'ye kıyasla, donanımsal olarak aynı olmaları lazım. Ama telefonda 4K ekrana gerek yok diyorsan G2 al, şarjı iki gün gidiyor telefonun ve hala hayvan gibi iyi donanımsal özellikleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 1000-1100 e g3 32gb 3gb ramli modeller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Bu arada sony xperia c5 1250-1350 arası değişen fiyatlarda. çok başarılı telefon. özellikle kamerası. 6" , büyük telefon arayanlara birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 LG G2 tek geçerim. Fazla para bağlamak istemiyodum, G2 aldım araştırıp çokta memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 s5 sattım yeni 800 e 4 aylık telefondu sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Kısmet artık. Şu an aklımda iphone 6 vardı ancak bi tavsiye üzerine 6s lere bakayım dedim fiyatları üzdü beni 64gb olanların. Büyük bi ihtimalle 6 alırım uygun fiyat 6s e kıyasla. Ben zaten g2 den geçiş yapacağım yeni telefona. G4 düşünüyordum esasında ancak farklılık olsun diye ios düşünüyorum şu sıra bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 https://forum.paticik.com/read.php?27,8159446,8251245#msg-8251245 hala yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar