Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operasyon Musul

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

fact istiyorsun fact sunuyorum. adamın olayını anlatıyorum hala haklı çıkma, laf sokma muhabbeti yapıyorsun. ceto hakkında söylediklerimden hangisi yanlış mesela? ırkçı değil mi? dar görüşlü / sabit fikirli değil mi?

tanımadığın adamı niye savunuyorsun dediğim için mi laf sokuyor oluyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

fact istiyorsun fact sunuyorum. adamın olayını anlatıyorum hala haklı çıkma, laf sokma muhabbeti yapıyorsun. ceto hakkında söylediklerimden hangisi yanlış mesela? ırkçı değil mi? dar görüşlü / sabit fikirli değil mi?

kıvırıyorsun dediğin için laf sokmuş oluyorsun.

kuddusi hakkında, bu dedikklerin doğru/yanlış diye birşey demedim. niye bana hala adamı savunuyor muamelesi? adam nedir ne değildir banane. yöntemi yanlış buluyorum.

haksız da olsa, birisini topluca aşşağılamak hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

@grego

hollwanderrr said:

kuddusinin "cici kız" göndermesi(terbiyesizliğinin) ardından bir iki kişi tepki gösterdi kuddusiye doğal olarak, arkadaş ordan aldı konuyu laureline özel muameleye getirdi, ne diyim bilmiyorum vay arkadaş

şu post bu posttan önce attığın mesajlarla ilgili gerçektir.

Grego said:

daha yeni okudum ya discord dramını. sana diyecek birşey olmadığı kanaatindeyim. ama en azından kuddusi ile ilgili her dediğinin arkasındaymışım gibi bir hava yaratmasak daha mantıklı olur gibi. gördüğümü söyledim, ona da muhatabı cevap verir uygun gördüğünde.

sonraki postlarım da şu mesajla ve bu mesajda ortaya koyduğun derin düşüncelerle ve tutumunla ilgili gerçeklerdir. sen hala lafı çevir dur.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

Aluriel said:

kıvırıyorsun dediğin için laf sokmuş oluyorsun.

kuddusi hakkında, bu dedikklerin doğru/yanlış diye birşey demedim. niye bana hala adamı savunuyor muamelesi? adam nedir ne değildir banane. yöntemi yanlış buluyorum.

haksız da olsa, birisini topluca aşşağılamak hoş değil.

kıvırmaya devam ediyorsun işte hala
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

http://www.theguardian.com/world/2015/dec/05/iraq-orders-turkey-to-immediately-withdraw-troops-sent-across-border

"Iraq orders Turkey to 'immediately' withdraw troops sent across border"

ülkeye sokup çıkartan girip çıkmayan çıkarmadan 5 yapanın haddi hesabı yok
türkiye girince owwwwwwwww
Sosyal ağlarda paylaş

guncel said:

bliksem said:

http://www.theguardian.com/world/2015/dec/05/iraq-orders-turkey-to-immediately-withdraw-troops-sent-across-border

"Iraq orders Turkey to 'immediately' withdraw troops sent across border"

ülkeye sokup çıkartan girip çıkmayan çıkarmadan 5 yapanın haddi hesabı yok
türkiye girince owwwwwwwww

kalın gelmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...