Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 fact istiyorsun fact sunuyorum. adamın olayını anlatıyorum hala haklı çıkma, laf sokma muhabbeti yapıyorsun. ceto hakkında söylediklerimden hangisi yanlış mesela? ırkçı değil mi? dar görüşlü / sabit fikirli değil mi? tanımadığın adamı niye savunuyorsun dediğim için mi laf sokuyor oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Başlığı değiştirin yaa, alakası yok operasyonla yapılan işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 @grego benimki de gayet fact, o attığın postun karşılığı neyse onu söyledim, ne eksiğini ne fazlasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Aluriel said: fact istiyorsun fact sunuyorum. adamın olayını anlatıyorum hala haklı çıkma, laf sokma muhabbeti yapıyorsun. ceto hakkında söylediklerimden hangisi yanlış mesela? ırkçı değil mi? dar görüşlü / sabit fikirli değil mi? tanımadığın adamı niye savunuyorsun dediğim için mi laf sokuyor oluyorum? kıvırıyorsun dediğin için laf sokmuş oluyorsun. kuddusi hakkında, bu dedikklerin doğru/yanlış diye birşey demedim. niye bana hala adamı savunuyor muamelesi? adam nedir ne değildir banane. yöntemi yanlış buluyorum. haksız da olsa, birisini topluca aşşağılamak hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 @grego hollwanderrr said: kuddusinin "cici kız" göndermesi(terbiyesizliğinin) ardından bir iki kişi tepki gösterdi kuddusiye doğal olarak, arkadaş ordan aldı konuyu laureline özel muameleye getirdi, ne diyim bilmiyorum vay arkadaş şu post bu posttan önce attığın mesajlarla ilgili gerçektir. Grego said: daha yeni okudum ya discord dramını. sana diyecek birşey olmadığı kanaatindeyim. ama en azından kuddusi ile ilgili her dediğinin arkasındaymışım gibi bir hava yaratmasak daha mantıklı olur gibi. gördüğümü söyledim, ona da muhatabı cevap verir uygun gördüğünde. sonraki postlarım da şu mesajla ve bu mesajda ortaya koyduğun derin düşüncelerle ve tutumunla ilgili gerçeklerdir. sen hala lafı çevir dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Grego said: Aluriel said: fact istiyorsun fact sunuyorum. adamın olayını anlatıyorum hala haklı çıkma, laf sokma muhabbeti yapıyorsun. ceto hakkında söylediklerimden hangisi yanlış mesela? ırkçı değil mi? dar görüşlü / sabit fikirli değil mi? tanımadığın adamı niye savunuyorsun dediğim için mi laf sokuyor oluyorum? kıvırıyorsun dediğin için laf sokmuş oluyorsun. kuddusi hakkında, bu dedikklerin doğru/yanlış diye birşey demedim. niye bana hala adamı savunuyor muamelesi? adam nedir ne değildir banane. yöntemi yanlış buluyorum. haksız da olsa, birisini topluca aşşağılamak hoş değil. kıvırmaya devam ediyorsun işte hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Grego said: kadınız biz dediğim; bu kuddusiye yardıran herkesin kişisel olmaması ama adamın her tepki verişinin ne hikmetse kişisel oluşu. adını öyle koyuverdim, kadınlar genelde yapıyor diye. ben burda kaldım. ahaha dat teşbih tho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Kuddusiyi bolumden banlayarak bu bos konusmalarin ve gereksiz basliklarin onune gecebilirsiniz. Adam fenerli abi. Dere kenarina yapilan insaat gibi. Hangi konuda hakli olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 musulda olan her şey dışında her şey konuşulmuş yine. operasyon var mıymış yok muymuş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Kuddusiye gore 8 yil onceden belirlenmis iste. Demek ki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bingildak said: musulda olan her şey dışında her şey konuşulmuş yine. operasyon var mıymış yok muymuş şimdi. operasyon var mıymış yok muymuş değil. operasyon yapılacağı bilgisini kuddusi biliyormuş söylememesi gerektiği halde bizimle paylaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ruk8HyDGFvM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 noldu aldık mı misak-ı milliyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 lan senin yüzünden 2 saattir rocket league oynarken mehter marşlarını dinliyorum aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 http://www.theguardian.com/world/2015/dec/05/iraq-orders-turkey-to-immediately-withdraw-troops-sent-across-border "Iraq orders Turkey to 'immediately' withdraw troops sent across border" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Aynen Türk Büyükelçisi'ni çağırıp terk edin demişler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bize emretmek ne hadlerine. anca kibarca rica ederler bizde red ederiz. yerlerini hadlerini bilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 VADDEİLMİŞ TOPRAKLARI GERİ ALMAYA GİTTİK ALMADAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bliksem said: http://www.theguardian.com/world/2015/dec/05/iraq-orders-turkey-to-immediately-withdraw-troops-sent-across-border "Iraq orders Turkey to 'immediately' withdraw troops sent across border" ülkeye sokup çıkartan girip çıkmayan çıkarmadan 5 yapanın haddi hesabı yok türkiye girince owwwwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 türkiye'ye vereceğimize çalı çırpıya sürteriz demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 guncel said: bliksem said: http://www.theguardian.com/world/2015/dec/05/iraq-orders-turkey-to-immediately-withdraw-troops-sent-across-border "Iraq orders Turkey to 'immediately' withdraw troops sent across border" ülkeye sokup çıkartan girip çıkmayan çıkarmadan 5 yapanın haddi hesabı yok türkiye girince owwwwwwwww kalın gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 daha dogrusu o kadar kalindan sonra zevk vermemistir de ondan huysuzlaniyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ulan herkes 82 musul modunda dış mihraklar mehter marşını susturamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 http://www.birgun.net/haber-detay/suriye-de-bizi-affedecek-sehir-kalmadi-96909.html yaşananlara bak şurda geçen muhabbete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: http://www.birgun.net/haber-detay/suriye-de-bizi-affedecek-sehir-kalmadi-96909.html yaşananlara bak şurda geçen muhabbete bak İçim acıdı. Resmen bir ülke yok oldu bizim yüzümüzden. Tecavüzler cinayetler bütün o acılar. Gerçekten utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar