Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Kuddusiyle ilgisi yokki durumun, birileri gaza gelip adam gibi arastırmadan haber yapmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Suriye yememiş Irak bildiğimiz yer diyerekden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Lan zaten orda varmış bizim askerler Eğitim veriyorlarmış... Görev değişimi yapmışlar yani yeniler gidip eskiler geri dönmüş olay buymuş hahah :D ama ek komando birliği de yollanmış tabe Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), iki yılı aşkın süredir Musul’un Türkiye sınırına yakın Başika’da Peşmerge güçleri ve diğer IŞİD karşıtı grupları eğiten komando birliğinde görev değişimi yaptı. TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), iki yılı aşkın süredir Irak kuzeyindeki Musul’a bağlı Başika’da Peşmerge güçleri ve diğer IŞİD karşıtı grupları eğiten komando birliği ve tank gücünde görev değişimi yaparken takviyeye de gitti. Görev değişimi kapsamında Başika’ya giden komando sayısının 138 olduğu öğrenildi. Kampta daha önce 80-90 kadar komando bulunuyordu. 25 tanktan oluşan zırhlı birlikte de görev değişimi yapıldı. Komando gücüne yapılan takviye ile tank gücündeki asker sayısı dikkate alındığında görev değişimi sonrası Başika’ya yerleşen Türk asker sayısı en az 300’ü buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png emek var +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Cuce said: Kuddusiyle ilgisi yokki durumun, birileri gaza gelip adam gibi arastırmadan haber yapmış işte. kuddusiyle ilgisi, kuddusinin ilk postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Görev değişimi ama sayı artmış. Bir de tankların da mı görev değişimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ya konuyu açmadan bakın bari bi aslı var mı diye, kaç saat girmedim akşam okumalık olur diye 3 sayfa dönmüş 2si gereksiz meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: neyse. uzun zamandır bildiğim bir şeydi. bugün dayanamadım,başka bir konu başlığında "biz gireceğiz" deyiverdim. çok uzun sürmedi. şu posttan gerisi gereksiz direk edit: bi de laurelinin capsi var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 lan ne kadar çok işsiz adam var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png zavallı,yalnız,psikolojik olarak bunalımın dibine vurmuş çıkmış, bir daha vurmuş bir daha çıkmış ve fakat ne yazık ki bunalım bağımlısı olmuş,sevgiden,saygıdan,terbiyeden nasibini alamamış, paticikten başka sosyal ortamı olmayan arya kızımız işsiz üniversiteli patidaşına sempatiklik yaparmış.ne kadar tatlı.ne kadar şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kuddisi giriyoruz zaten ben biliyordum demiştin, asker değişimiymiş sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Kızdırmayın güzel abimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ben kuddisiyi böyle konularda seviyorum, doğru/yanlış analiz edip öngörülerde bulunup sonuna kadar savunuyor bir şekilde. şurada yaptığınız mahallede çocukken birini tek kıstırmak gibi, yani eyvallah göt olduysada adam açık açık fikrini beyan etmiş, bir fikri var, şuan burada olmamızın amacıda o, güzel güzel geçinsek ya :) ya çok ciddiye alıyor burada insanlar birbirini ya da hiç sallamıyor, arasını bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Lectre said: ben kuddisiyi böyle konularda seviyorum, doğru/yanlış analiz edip öngörülerde bulunup sonuna kadar savunuyor bir şekilde. şurada yaptığınız mahallede çocukken birini tek kıstırmak gibi, yani eyvallah göt olduysada adam açık açık fikrini beyan etmiş, bir fikri var, şuan burada olmamızın amacıda o, güzel güzel geçinsek ya :) ya çok ciddiye alıyor burada insanlar birbirini ya da hiç sallamıyor, arasını bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bilmiyorum okumadım detayını diğer konudan, postlardan yola çıktım kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 dana22 said: koalisyon sonucta resmi olarak ne oldugu belirsiz.ulke olarak yoklar sanirim..nato da yok.. ama su anda ulke olarak 1200 asker demek resmen girdik demek.. simdi 10 kusur sene once tezkere ile yapamadigini o kadar seyden sonra yine yaptiracaklar..israil petrolunun bekciligini yapacagiz seve seve..kolidoru sen korumazsan gorursun hesabi.. rusya gazı kesecek diye göt at azerbaycan ve kuzey ırak kürtleri basarız her türlü petrolü ve gazı desin kuzey ırak'ta türk askeri ağırlık arttırsın t.c gene birilerini memnun edemesin :( hem bakarsın kuzey ırak sınırından beleş işid petrolü girişi artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png zavallı,yalnız,psikolojik olarak bunalımın dibine vurmuş çıkmış, bir daha vurmuş bir daha çıkmış ve fakat ne yazık ki bunalım bağımlısı olmuş,sevgiden,saygıdan,terbiyeden nasibini alamamış, paticikten başka sosyal ortamı olmayan arya kızımız işsiz üniversiteli patidaşına sempatiklik yaparmış.ne kadar tatlı.ne kadar şeker. bizde seni seviyoruz kuddusi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png zavallı,yalnız,psikolojik olarak bunalımın dibine vurmuş çıkmış, bir daha vurmuş bir daha çıkmış ve fakat ne yazık ki bunalım bağımlısı olmuş,sevgiden,saygıdan,terbiyeden nasibini alamamış, paticikten başka sosyal ortamı olmayan arya kızımız işsiz üniversiteli patidaşına sempatiklik yaparmış.ne kadar tatlı.ne kadar şeker. Ozelini foruma acma cesareti gostermis birini boyle yargilayamazsin. 10 da biri degilsin sen onun. Ben mod olsam banlardim seni su mesajindan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png zavallı,yalnız,psikolojik olarak bunalımın dibine vurmuş çıkmış, bir daha vurmuş bir daha çıkmış ve fakat ne yazık ki bunalım bağımlısı olmuş,sevgiden,saygıdan,terbiyeden nasibini alamamış, paticikten başka sosyal ortamı olmayan arya kızımız işsiz üniversiteli patidaşına sempatiklik yaparmış.ne kadar tatlı.ne kadar şeker. im bipolar and i find this offensive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 KuddusiMavra said: Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png zavallı,yalnız,psikolojik olarak bunalımın dibine vurmuş çıkmış, bir daha vurmuş bir daha çıkmış ve fakat ne yazık ki bunalım bağımlısı olmuş,sevgiden,saygıdan,terbiyeden nasibini alamamış, paticikten başka sosyal ortamı olmayan arya kızımız işsiz üniversiteli patidaşına sempatiklik yaparmış.ne kadar tatlı.ne kadar şeker. edepsiz ahlaksız pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Lectre said: ben kuddisiyi böyle konularda seviyorum, doğru/yanlış analiz edip öngörülerde bulunup sonuna kadar savunuyor bir şekilde. şurada yaptığınız mahallede çocukken birini tek kıstırmak gibi, yani eyvallah göt olduysada adam açık açık fikrini beyan etmiş, bir fikri var, şuan burada olmamızın amacıda o, güzel güzel geçinsek ya :) ya çok ciddiye alıyor burada insanlar birbirini ya da hiç sallamıyor, arasını bulamadık fikir beyanı falan değil o, "önceden istihbaratını almıştım" havalarına girmiş, epic failin tanımı o post olabilir KuddusiMavra said: Lectre said: ben kuddisiyi böyle konularda seviyorum, doğru/yanlış analiz edip öngörülerde bulunup sonuna kadar savunuyor bir şekilde. şurada yaptığınız mahallede çocukken birini tek kıstırmak gibi, yani eyvallah göt olduysada adam açık açık fikrini beyan etmiş, bir fikri var, şuan burada olmamızın amacıda o, güzel güzel geçinsek ya :) ya çok ciddiye alıyor burada insanlar birbirini ya da hiç sallamıyor, arasını bulamadık offf bunu görmemişim ölüyorum AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Laurelin said: KuddusiMavra said: Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png zavallı,yalnız,psikolojik olarak bunalımın dibine vurmuş çıkmış, bir daha vurmuş bir daha çıkmış ve fakat ne yazık ki bunalım bağımlısı olmuş,sevgiden,saygıdan,terbiyeden nasibini alamamış, paticikten başka sosyal ortamı olmayan arya kızımız işsiz üniversiteli patidaşına sempatiklik yaparmış.ne kadar tatlı.ne kadar şeker. bizde seni seviyoruz kuddusi <3 ahaha damarına nasıl basmışsan artık kudurmuş asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ya sirf bana ve fizbana dalmis, forum geneline olsaydi balonun tatava postunu gecerdi bu sekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kuttusi abimi rahat birakin asosyal oyunkolikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 saftorik kuddusi akp'lilere dolandırığı paralarının sinirini sağa sola saldırarak çıkartmaya çalışıyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar