Xenus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 DRM-free kopyaların hepsi uçarsa evlere şenlik olur. donation da biter herhalde. press F to pay respects. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Sam said: karışmayacaklarını söylemişler, umarım doğru çıkar. asdf yalan abi. stakeholderlar tırsmasın diye o laf söylenir hep. her firmada değişim gelir zamanla böyle durumlarda. kimse bişi değiştirmeyeceği firmayı satın almaz zaten. bundle adı altında cod XXIV, ac, far cry 6-7-8 pre-order, dlc, gold, platinum zart zort edition satmaya kalkışacaklar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Sam said: karışmayacaklarını söylemişler, umarım doğru çıkar. ahahaha. eminim karismazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 deli misiniz tabi ki karışmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 monthly değilde endless rpg sini aldım. ne güzel seçmişler. borderlands hariç. Onu vermedikleri bir bundle alamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Hey ho, Ben bu humblebundle'la partner oldum. Patiden bir sürü alan var diye biliyorum o yüzden linkleri koyuyorum; Bu normal link; https://www.humblebundle.com/?partner=teasy Bu aylık abonelik linki; https://www.humblebundle.com/monthly?partner=teasy Bundle alırken falan kullanırsanız çok makbule geçer. Aylık üyelik kullanıyorsanız benim linkten tekrar abone olursanız o baya baya makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 tek seferlik abone oluyorum bazen oyununa gömre ocakta güzel bişi varsa basarım refere acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Bu ay civ6 veriyor, reklam yapmak gibi olmasın ama benim linkten alırsanız öperim en tatlı yerlerinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 nası ya 200 liralık oyunu 12 dolara mı veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Bu haber uzerine linkine banarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ben emerim o linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 exp cıkıyor( rise and fall ) 129,00 TL - 8 şubat'ta.Bu haberi duydum ya oyunu alırsam oynamam ben bu şekilde ya :( Şimdi aldım diyelim acaba yarın öbür gün ikisi birden bundle'dan düşer mi.. Üzer valla o zaman asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Hemen oynayacaksaniz alin, Civ genelde parasini cikaran oyunlardan. Yoksa nasilsa hepsinin (game+dlcs) oldugu bundle gelicek elinde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 alirim bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Lafları görüyorum ama yayında alert ötmüyor, nerede yağız delikanlılar???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 vay anasını civ6 ve 2 dlc veriyor harbi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Oha 12 dolar hem de... 1 ay abone olup diğer ay iptal edebiliyor muyuz bunu? Aslında 12 dolar da 50tl bişey ya... Ulan ne hale geldim be... 27 gün varmış gerçi dur bakalım Allah büyük... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 iptal edebiliyosun np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 edebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 yekeyeke said: Oha 12 dolar hem de... 1 ay abone olup diğer ay iptal edebiliyor muyuz bunu? Aslında 12 dolar da 50tl bişey ya... Ulan ne hale geldim be... 27 gün varmış gerçi dur bakalım Allah büyük... :D edebiliyorsun birde ay sonu 6 oyun daha veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Civ 6 sı olup verebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 geçen ay iptal etmemiştim. iyi ki etmemişim efsane oldu tomb raider + sleeping dogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Dark Souls 3 ve Ashes of Ariendel dlcsini veriyor bu ay. Reflinkli atıyorum; https://www.humblebundle.com/monthly?partner=teasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Mafia 3, God Eater 2, Deus Ex: Mankind Divided bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar