Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Evvet baba, gene yarak kürek bir soruyla karşınızdayım. Anadolu yakasında bir parti evi arıyorum. Kendi organizasyon yapanlar da olur bana boş ev veren de olur. 40-50 kişi kaldırabilir olması lazım. Yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mekan tutsanıza abi 40-50 kişi eve nasıl sığacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Köşk falan kiralayalım sana daha iyi partileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 zaten o tarz, müstakil falan yerler oluyor. Avrupa yakasında güzel alternatifler mevcut amma bu tarafta bulamadım. Mekan konusunda da benim aklımdaki gibi şeylere pek gelmiyor mekanlar, bir yandan onu da araştırıyorum da henüz denk getiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Aradığım şey varsa eğer şunun anadolu versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 şilede günlük kiralık villalar var. oraları araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kapalı alanda partilenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bence adalardan bakmalıyız, daha otantik olur adaya motor kaldırırız Olmadı bir beach clubu filan mı kapatsak noumanın dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hişş hadi seksi pati erkekleri partilere akmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 dragos tarafında bi iki yer vardı bi kaç kez gittiydim ben ama bulamadım şimdi biraz araştır üşendim ben gerçi kiralik partı evi olup olmadıklarından emin değilim şimdi bi daha düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ne boş post atmışım amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hakkaten yazmasan olurmuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 CthuLhu said: hişş hadi seksi pati erkekleri partilere akmıyor mu Akiyoruz da yozgat'tayiz. sana gelmez buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 KenshinHimura said: dragos tarafında bi iki yer vardı bi kaç kez gittiydim ben ama bulamadım şimdi biraz araştır üşendim ben gerçi kiralik partı evi olup olmadıklarından emin değilim şimdi bi daha düşününce dragos mu? panpa kim refere etti seni de gittin? HATIRLA O GECEYİ HATIRLA HATIRLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bizi de çaarcan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bizde gelelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yok mustakil normal sahip li evlermis onlar Yozgat benimde ilgimi cekti denemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 gebze taraflarında da oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 PARTİDE NAAPCAN ÇAGHAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 imamizer said: bizi de çaarcan mı? ev bulan baş misafirim. geri kalanlardan çeyrek verenlere ev açık sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 KenshinHimura said: Yok mustakil normal sahip li evlermis onlar hayallerimle oynadın kage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Şşş maltepe taraflarında olsun yürüyerek gidip geleyim kibs. Bu arada mahallenin muhtarlarında Fasıl ayarlasana fiyatlar da güzel orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Şile'de falan anca ya, 50 kişilik parti evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yozgatta mahalle kapatirsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar