Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 loomları alsın guild gelip kasayım paladin diyeceğimde oda sürer neyse bu konudan çıkmam lazım benim subsı açtırmadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 pvp item'lariyla 700ilvl yapmak 2 gun suruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 rogum mageim zaten 720 pvp :P yok kasmak için dedim ben ya en beceremediğim şey 0-100 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 twisting nether yeni dunemaul-turkmaul- olma yolunda ilerliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 yok, flat ilvl'dan bahsediyorum. pvp'de 730'a cikiyor mavi'ler. epic'ler 740 oldu simdi. normali 710. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 applev0dka said: twisting nether yeni dunemaul-turkmaul- olma yolunda ilerliyor sanırım burning legion'i yasamis bir nesiliz. twisting nether hafif goz korkutmuyor degil ama aliskiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 legion alıyosun 100 karakter veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Darklight1903 said: applev0dka said: twisting nether yeni dunemaul-turkmaul- olma yolunda ilerliyor sanırım burning legion'i yasamis bir nesiliz. twisting nether hafif goz korkutmuyor degil ama aliskiniz :) yok artık daha neler ? turk nether olalı orası bi kaç yıl geçmiştir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ben 3 saydım :) twisting netherda ciddi bir türk popülasyonu var ama son baktığımda "leş" değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ben cataclysm'in 2. haftasindan beri inactive'im. nefarian'da tekrar bakmaya gelip 1 gun sonra kapamistim. burning legion'da ally oynadim hep. o zaman komunite daha farkliydi cogu kisi taniyordu birbirini vs. twisting nether'daki general muhabbeti bayagi pis. server'a geldigimin 2. gunu yaptigim sey /leave 1 oldu fsdjlkfjsfs. alt char'a girince maruz kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 aslında oraya gelip fuck islam diye guild kurup, milleti trollemek var ama işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 instant permaban yeriz fsdjlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bence yemeyiz abi blizzin headquarterları hala fransada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 en keyim aldığım wow günlerimi international bir guildde geçirdiğim için türk guildi olayına sıcak bakmıyorum. 8 raid startı derdik 10:20 de falan anca boss pull olurdu türk guildi ile. 8 raid startı derdik international guild ile, 7:40 trash temizlemeye baslardı insanlar 8 de boss önünde olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 international guild olayina katiliyorum. guild'da kimsenin international'a donmeyle ilgili sorunu yok. aklimizin bir ucunda yatmiyor degil :) ama uluslarasi bir organizasyona girmeden once kendi aramizda isleri rayina oturtmak gerektigini dusunuyorum kisisel olarak. bizim pull saatimiz online oyuncuya bakiyor genelde. roster cok buyuk olmadigi icin eksik varsa 8.10 gibi basliyor. herkes yetisirse saate 8. ama aramiza yeni insanlar geldikce daha erkene bile cekeriz trash kesme isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Lectre said: bence yemeyiz abi blizzin headquarterları hala fransada ;) abi adamlarin memleketi basip basip duruyorlar kac senedir. istemezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 internationala dönüşüm güzel olabilir de şu an hem işinin ehli hem düzgün adamları bulmuşken gerekecek mi bakalım. ben ikisine de sıcağım. çekirdeğin yarısı pati abi hem de öyle eski bildiğiniz patilerden değil ADAM GİBİ SENT LANA RISING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 SENT LANA INTENSIFIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 https://33.media.tumblr.com/eab31a566f944b7b235f3b7e9ce56923/tumblr_inline_mya1kvWwJL1qf7v4z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 3 gün 4'er saat çokmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kesecek cok boss var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yarin tyrant ve mannoroth hc deniyoruz. wipefest inc. quixef, axedice, ravenin guild'a yeni gelenlerden oldu. ustlerini baslarini duzecegiz. pati disindan 3 kisi daha geldi ama onlar da gearsiz. 1 veya 2 gear'li oyuncu alirsak, 2 haftaya falan hicbir eksik kalmaz, keseriz archimonde'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 İyi Şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 tesekkurler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar