Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sent Lana - Twisting Nether


Darklight1903

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar dunyanin en kotu isimli guild'larindan biri olarak uzunca bir sure sonra oyuna basladik. Hali hazirda oynayan arkadaslarimizla birlestik ve 10/13 HC progress'imiz var. Bu hafta HC Archimonde'a gelmeyi dusunuyoruz. Haftaya da kesmeyi dusunuyoruz.

Raid itemlevel ortalamasi 710-715 civari fakat ilvl'dan ziyade oyuncu eksigimiz var. Birkac arkadasimiz social'a yakin oynadigindan item kasamiyor. Core grubun ilvl'lari 720+.

Simdi bu on aciklamalar isiginda guild'la ilgili biraz daha bilgi vereyim. Persembe, pazar ve pazartesi raid yapiyoruz 20.00-24.00 arasi.

Aradigimiz oncelikli class'lar:

Monk (oncelik dps / tank)
Warlock x2
Dk (tank/dps)
Shaman (dps)
Warrior (dps)
Paladin (dps/heal/tank)

Muthis ihtiyacimiz olmayan fakat bize katilmak isterlerse aramizda gormekten mutlu olacagimiz class'lar:
Priest (dps)

Genel olarak durum boyle. Bazi arkadaslarimiz isleri nedeniyle her gun online olamiyor vs. Cok acil tank'a ihtiyacimiz var.

Bize katilmak isteyen arkadaslar ucuz mage Elryth'e(ben oluyorum) ulassin lutfen.
Hic goz boyamamisim. Eski hardcore raider'iz hep beraber. $.$
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam mainim dk ama oyuna döneli 1 hafta falan oldu. cata zamanı ds 6/8 progressim vardı 10man nerf öncesi. main tank/off dps olarak. Şu an ilvl kötü birde twisting nether ortamı bozmuş diye burning legionda takılıyorum bir arkadaşla. 2 kişilik yer var bir de 1-2 hafta geara yardım ederiz diyorsanız gelelim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş uzun aradan sonra yeniden başladı social da takılabilir daha çok. setler sıkıntı değil, aslında genel olarak gear derdim yok önemli olan bosslardaki gearcheck. kesebilecek kadar gear olsun yeter tank için. dps zaten off-spec. Ravenin#2446 battletag ekleyin akşam konuşalım olmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

:) evet 100 demedim ki zaten :P


uzdun :<

tiLi said:

personal coaching hiç ilgi çekmedi ya. forum ölmüş deaaed forum


siskosun olm artik, once kilo ver ondan sonra fjsdklfjdsf.

Lectre said:

twisting netherdaki tatlı guildim dağıldıktan sonra bir daha oynamayacağıma dair kendime söz vermiştim, yoksa açtırıp gelirdim, ama zaten karakterde yok istediğiniz kriterlerde rog mage flm var :P


2 rogue 2.5 mage'imiz var. surekli yer bulamaz diye yazmadim onu(mythic yani). arzu edersen beraber oynamaktan zevk aliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...