mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Gangren yazıom şimdi hemen tech support forumu altına[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Çok teşekkürler mozcan. Keysiz'in halinden, keysiz anlar :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=6588&p=1#post6588 Sinirleniyorum![signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=6611&p=1#post6611 umarım yardımcı olur[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Teşekkürler tekrardan, bu arada sürekli mesaj attığım için yetkililerden özür dilerim, umarım durumumuzu hoşgörürler :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kutup ayınız ben olucam şimdi ama blizze saldırıcam size değil ne biçim iş bu ya OF vallahi sinir minir kalmadı artık sabahtan iş güç var gelioz akşam eve bakıyosun hala key yok hala key yok yeter yaw Türkiye'de böle sallama iş olmaz yemi nediyorum bide Avrupalıyız Amerikalıyız diye geçiniyolar PEH![signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Aynı mail saat 9 gibi geldi ve yeni gördüm denedim olmadı.Tekrar doldurdum convert formunu beklicez bakalım[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar şuanda gördüm gelen maili. çevirdik diyorlar ama cdkey hatası veriyor EUdan acc almaya çalışınca. ne yapmalıyım bi yönlendirebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mail geldi ama auth. key gene invalid. Blizz'in yapacağı iş bu kadar oluyo işte.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar. cd-keyler çevrilmiştir mesajı aldıktan sonra deneyip invalide cd-key cevabını alan ve daha sonra sorunu çözülmüş arkadaş varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Neden kimse bana teşekkür etmiyor? :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Eno senin herhangi bir bilgin varmı. çevrildi diye mail geldi ancak halen invalid diyor cd-key için. Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 resync de düzelir büyük olasılıkla... 1-4 saat sürer... Halen teşekkür eden yok. Nedir yani, illa blizz deki kenklerime mail atıp "bu adamlar sizin iyi niyetle yaptığınız key convert sisteminizi abuse edip betaya giriyor, banlayın" mı diyeyim? nedir yani? :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Uğraşların için çok teşekkürler Eno. Her nekadar halen invalid cd-key desede benim için. inşallah dediğin gibi 1-4 saat arası düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ne olaki bu olay? US'ta oynuyorum ama butun valid US keylerini EU'ya cevirdik falan filan mail geldi? simdi hem us hem eu'da oyniyabilicekmiyim demek bu ? :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Dün gece yeni bir us key convert için formu doldurum bu gece eu final betaya girdim o authkey ile acc açıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya nasıl iş bu anlamadım millet 1 kere dolduruyo convert ediliyo biz 123120398 kere dolduruyoruz tık yok artık ahbap oldum Ana hanımla ama hala her seferinde convert ettik demesine rağmen hala register edemiyorum gerçekten böle iş olmaz en sonunda başlıcam eu suna da wowuna da satıcam valla cd keyimi ne bu ya ?! eno sende bi keramet varsa veriyim abi cd keyimi sen doldur formu ? valla kafayı yicem ya[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bende madur durumdayım. aradan 12 saat geçti nerdeyse çevirdik diyeli. fakat halen invali diyor. Yardım edebilecek varsa rica ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ne yazıkki bende de hala aynı sorun söz konusu, ve 4 saatten baya fazla oldu :/ Official forumlarda da aynı sorundan yakınan insanlar var bu arada.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu arada arkadaşlar, Blizzard Poster tarafından verilen cevapta, size gelen "Transfer EU P2" başlıklı maile, reply ederseniz, Key'inize tekrar bakılacağı söyleniyor.. Umarım yardımcı olur.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu gidişle bunlar bizi bir hafta daha bekletir sanırım her pazartesi böyle toplu alımlar yapacaklar :([signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe http://www.hordishmanner.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Gelen mailde soon kelimesi yoktu ama bizi possibility kelimesi yıktı resmen.Reply ettim gönderdim ama cd key olduğu gibi malde yazıyor ne kadar güvenli artık bilmiyorum.Bu kadar kasarsak yakında cdkeyden de olcaz.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: dwight, 18 Ocak 2005 15:05 tarihinde demiş ki: Gelen mailde soon kelimesi yoktu ama bizi possibility kelimesi yıktı resmen.Reply ettim gönderdim ama cd key olduğu gibi malde yazıyor ne kadar güvenli artık bilmiyorum.Bu kadar kasarsak yakında cdkeyden de olcaz. evet dwight tamamn katılıyorum cd key baya bi ortalık malı oldu...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hello, We are very sorry, but your key does not appear to be on the list of keys which have been transferred. This could be because: 1) Your key has already been used to create an account in the US - In which case, we will be unable to provide you a solution to play on European servers until after the release. 2) Your key is invalid - If you have bought your copy of World of Warcraft from anywhere but a reputable retailer, or if you have just been given a key to register an account, please let us know. 3) Your key has not yet been transferred - If none of the above reasons apply to you, please contact us again and we will investigate this matter for you. Best Regards, Blizzard Europe Entertainment Lisa C Technical Support www.wow-europe.com reply ettiğim mailden sonra bu cvp geldi.3. sıktaki olay geçerli bnm için sonucta.Bir daha contact kurmaktan baska bişiy gelmiyor su an elimden[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 neyse betadan umudumuzu kestik retaile işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar