mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 From: [email protected] To: Sent: 14/01/2005 12:57:40 Subject: European Client bu arada mail gelmedi demistim ama yarim saat once bi mail gelmis ve benim ilk yaptigim (FB'nin acılmasından once) sallamadiklari yukardaki zamanlardan anlasiyliyor. Formu 2. Kez doldurdugum 14 ocak tarihindeki basvuruya gore cevirmişler.[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bende tekrar doldurmustum denıorum bakalım mail gelmis allahınm ıznıyle olcak lutfen blızzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hala geçerli değil diyor, tabi bu arada o mailin sonunda bizim verdiğimiz bilgiler ve US Auth. Key'de yazılıydı. Bir saat kadar beklemekte yarar var.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sonunda benimkide cevrilmis arkadaslar..WoW a girme cabalari hepimiz icin bugün bitmistir umarim..[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Regan aldığın yanıt benimkiyle aynı mı?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Evet arkadaslar aglamak ıstıyorum ama aglıyamıyorum ama benım key ı convert etmısler dedıgım gıbı hep umıtlı olmanızı ıstedım moralınızı yuksek tutun demıstım lutfen bıraz daha sabır beraber koyulduk biz bu yola lütfen biraz daha sabır diyorum ve morali yüksek tutun diyorum[signature][hline]ZuLkarneyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 amin :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benımkıde olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cok komik simdide ilk yaptigim basvuru icin keyiniz cevrildi die mail geldi :) sanirim tersten gidiyolar[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ [Bu mesaj mozcan tarafından 17 Ocak 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hehehe eger bu formu tekrar doldurarak oluyosa sabaha kadar doldururum ben bunu :)[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Cevap geliyorda, siteden kayıt olabilen var mı? Benim key için hala hata veriyor?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 transfer formunu tekrar doldurun arkadsslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ewt aynı abi maillar..Bana bu mail yaklasik 20 dk önce geldi ondan 10dk önce de webform dan gönderdigim mesaja cevap gelmisti.. said: Hello, The transfer of your US authentication key into an EU one is being dealt with. We will send you a confirmation mail as soon as it is completed. Best regards. Blizzard Europe Entertainment Ana Billing Support www.wow-europe.com[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) a.k.a. Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu arada retrieving character list te takılacaksınız oyuna girerken buyuk ihtimalle WOW support forumları yeni girenlerin bu hatayı aldıgı mesajları ile doldu :) nitekim bende aynı yerde kaldım :) nese bunada sukur[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 server 6dayız dımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 girebilirsek :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 herhe ben zaten int cafeye wow kurmaya calısıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ahanda oda cozuldu :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hala benimkinde hata veriyor. Harbi çok abuk bir durum![signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Gangren ile benmi kaldık bi tek yaw :([signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abi mail atmaya cevrim formunu doldurmaya devam bu arada kaderimizin aynı oldugunu unutmadım. egerki foruma biseler yazdırkamk ıstersen dırekt ozel mesaj at.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Eyvallah abi çok saol[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aynı sekilde elimden gelen ne varsa yapmaya hazirim:) ama sanırım sabaha kadar herkes girmiş olacak[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Rica etsek senden, şu foruma "Biz 2. gelen cevabı aldık ancak hala key'i kabul etmiyor" diye bir post atabilir misin foruma? Çok enteresan bir durum, bahtsız bedeviler olarak bogachanla oturduk kutup ayısını bekliyoruz yani..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu arada bıze destek olan ozelliklede forumda benım mesajlarımı yazan dalamar'a tesekkurler allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar