Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 olm konuyu playstation indirimlerinden-hs'ye-oradan tavuk dürüme nasıl getirebiliyorsunuz abi hayranım size yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 şöyle leş tavuk dürüm ayran ı 5 liraya satan bir yerden alıp gömmek vardı şimdi ama başlığı daha fazla amacından saptırmayalım. kutulu indirim paylaşın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 kutulu indirim n11de var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ya onlarda ülke bölge sıkıntısı olmuyor mu, bloodborne ucuza alan bir arkadaş vardı mesela, içinden tek kağıt çıkmış, o da arapça. onu duyunca witcher ı teknosa dan almıştım. ucuza satılan kutululardan alan aldığı yeri öneren varsa ona da kabulüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Arapça kağıt çıkması bir şeyi değiştirmez şu olabilir bazı oyunlarda region kısıtlamaları oluyor kan gözükmüyor memeli kadınlar sansürlü gibi eğer oyunlar USA bölgesine ait ise hiç kısıtlama fln olmaz ama onda da dlc almak istersen us hesabı üzerinden alman gerekiyor fln gibi şeyler var. O yüzden her ne kadar 17 sene kutulu pc oyunları vs alsam da steamden sonra dijitale alıştım o yüzden ps oyunlarının da çoğu dijital bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 öğlen de geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Uncharted™: The Nathan Drake Collection 89TL http://i.imgur.com/4NrElbY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 3 oyunu da oynadım ama PS4'te de olsun diye insan bir acaba diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 gereksiz buldum su uncharted serisini ps4 için çok hype geldi meh çıktı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Gayet keyifli aslında ben aldığım için memnunum ama o kadar çok oyun oldu ki ben bir de bazılarında platin kasmaya çalışıyorum çoğu oyunu o yüzden neredeyse hiç oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 oyun çok ama vakit yok ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Black Friday de çok indirim kaçırdım, PSN nin yeto ödeme sistemi nedeni ile..Gerizekalı firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 12 deals of christmas'da 5. olarak PES 2016 yüzde 50 indirime girmiş. TR storeda 89 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 witcher 3 dışında güzel bir indirim göremedim ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Witcher 3 indirimi göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 http://i.imgur.com/BOQXW32.png https://store.playstation.com/#!/en-tr/buy-one-get-one-free/cid=STORE-MSF75508-BOGOFDEC2015 Böyle bir olay var ama oyunlarda indirim yok hea iki tane alınınca işe yarıyor mesela divinity + shadow of mordor gayet mantıklı bir ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 serjuhan said: Witcher 3 indirimi göremedim :/ us psn de 25$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 US için kodu denedim, "not valid for the country associated with your account" diyor, sadece us var hesapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bu tr store için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 god of war remastered nasıl bu arada ya? 20 dolar us'de alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Gayet güzel akıyor oyun önceden oynamadıysan kaçırma derim daha da düşeceği maks 5$ daha olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 tambjk said: serjuhan said: Witcher 3 indirimi göremedim :/ us psn de 25$. 50 dolar diyor şu an :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 god of war 3 resmastered 40 gb lan abbovvvv. cüzdanı atsam akk patlayacak. dayum 3rd world problems. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 DareJedi said: http://i.imgur.com/BOQXW32.png https://store.playstation.com/#!/en-tr/buy-one-get-one-free/cid=STORE-MSF75508-BOGOFDEC2015 Böyle bir olay var ama oyunlarda indirim yok hea iki tane alınınca işe yarıyor mesela divinity + shadow of mordor gayet mantıklı bir ikili. Ooooo TLOU ve Until Dawn alırsam ikisi 150 TL, çogiyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 2 al 1 öde baya epic ya. us'de olsa star wars + uncharted patlatmıştım. ikisi 180 tl'e bedeve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar