Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim Derail yaptı gene?

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

10 sayfa dellenilecek her halükarda ama bir kerelik yazayım:

Meme ucu, genital bölge gösteren resim, çizim, video vbye izin vermememizi dynamick istedi bizden. Falanca oyunu seviyor diye milleti aşağılamak zaten normalde izin vermediğim şey bölümde, oyun ne olursa olsun. Galeyana gelip aynı mesajı 10 kere atınca başlığın geçici olarak kitlenmesi de anormal birşey değil, yapılıyor. Akşama açarım.

bilginize.
Sosyal ağlarda paylaş

yönetimin neye izin verip vermediği değil, senin yetkiyi ne zaman kullanmayı seçip seçmediğin mevzu.

fuck you asshole giflerini koyarken yönetim izin veriyor da en ufak graphic niteliği olmayan penis betimlemesinden mı izin vermez oldu. AA PARDON AMA FALLOUT 4 İLE İLGİLİ DEĞİL Mİ VİDEO? NE BÜYÜK RASTLANTI!!!

geçiniz bunları.

edep adap öğrenecekmişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuraya koydum vidyo var bi tane, oyunda adam ekranlardan pixellated penis yapmış, hani dıdısının dıdısı 18+ bi materyel değil

Sam sevdiğim oyunu eleştirmesinler heyecanıyla kaldırdı, ben geri koydum falan. Bu penisten korkan aynı sam beğenmediği yorumlara şu gifi koyabiliyor

sonradan editlemiş mesajı, sanki quixefe cevap vermemiş de UI böyle olsun istermiş gibi bide. ASDASDASDA yedik biz de
Sosyal ağlarda paylaş

saldırgan bir video değil. bariz konulmuş bir müstehcenlik de içermiyor, spoiler içinde +18 uyarısıyla da verilmiş. bence yersiz bir kural ve yetki kullanımına örnek oldu. sırf kurallara uyarak yapıldı diye gereksiz bir hareket olmaktan çıkmıyor. bütün kuralları uygulayarak, herkes görevini yapsa zaten forumda mesaj kalmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...