yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Bi rahat durun olm deraillemişsiniz konuyu gene kitlendi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bizimle alakasi yok moderator fasist. nazi kurallariyla bolum yonetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 10 sayfa dellenilecek her halükarda ama bir kerelik yazayım: Meme ucu, genital bölge gösteren resim, çizim, video vbye izin vermememizi dynamick istedi bizden. Falanca oyunu seviyor diye milleti aşağılamak zaten normalde izin vermediğim şey bölümde, oyun ne olursa olsun. Galeyana gelip aynı mesajı 10 kere atınca başlığın geçici olarak kitlenmesi de anormal birşey değil, yapılıyor. Akşama açarım. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 sam babanız geldi edep adap öğretecek size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 "fuck you asshole" yazan gif'i konuştuğu adama yapıştıran kalitede bir adam kendisi. bize edep, adap öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Yönetim izin verirse ben günde beş posta koyarım hentai np. ona yapıştırılmadı o resim lel. Whatever floats your boat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 yönetimin neye izin verip vermediği değil, senin yetkiyi ne zaman kullanmayı seçip seçmediğin mevzu. fuck you asshole giflerini koyarken yönetim izin veriyor da en ufak graphic niteliği olmayan penis betimlemesinden mı izin vermez oldu. AA PARDON AMA FALLOUT 4 İLE İLGİLİ DEĞİL Mİ VİDEO? NE BÜYÜK RASTLANTI!!! geçiniz bunları. edep adap öğrenecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 edep adabi da birakin forumdan ogrenmeyelim konuyla cok alakali, 2 dakikanizi ayiriniz. http://www.youtube.com/watch?v=h8XHA3ywrKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben durumdan memnunum, GOT threadinde AMA O HAKLI dıyenlere ders olsun. Vur sam baba vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Şuraya koydum vidyo var bi tane, oyunda adam ekranlardan pixellated penis yapmış, hani dıdısının dıdısı 18+ bi materyel değil Sam sevdiğim oyunu eleştirmesinler heyecanıyla kaldırdı, ben geri koydum falan. Bu penisten korkan aynı sam beğenmediği yorumlara şu gifi koyabiliyor sonradan editlemiş mesajı, sanki quixefe cevap vermemiş de UI böyle olsun istermiş gibi bide. ASDASDASDA yedik biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 fascism at its best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben bişey koydunda sildi göremiyoruz sanıyodum, pixel çüktenmi cıktı cidden bu yaygara lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 delirip konuyu kitlerken sakinleşin akşama açarım demesi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 oh! such a drama. devam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 spoiler içinde falan koydu ha bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 fanboyluğun kitabını yazıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bölümde 5000 tane fo4'ü yerin dibine sokan mesaj varken evet bir tek o videoya müdahale ettim, demek ki fo4'ü mod yetkilerimle koruyorum lmao. yalan sıkarken biraz temelli sıkın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 fo4e laf ettirmem http://25.media.tumblr.com/tumblr_m39ii3nmHj1ruktuho1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ortada bir yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Sam said: bölümde 5000 tane fo4'ü yerin dibine sokan mesaj varken evet bir tek o videoya müdahale ettim, demek ki fo4'ü mod yetkilerimle koruyorum lmao. yalan sıkarken biraz temelli sıkın bari. kılıfına uydurabildiğini işte. SORARLARSA PENİS VARDI SİLDİM DERSİN KANKA, KİM BİLECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Derail etmek gibi olmasın ama, adam hafif akboy o nedenle böyle şeyler görünce abdest kaçıyor olabilir kanımca, bundan sinirlenmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 adam haklı konu başlığı ayrı, 3 sayfa muhabbet ayrı devam edio saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 şizofren bile hak verdiğine göre asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 saldırgan bir video değil. bariz konulmuş bir müstehcenlik de içermiyor, spoiler içinde +18 uyarısıyla da verilmiş. bence yersiz bir kural ve yetki kullanımına örnek oldu. sırf kurallara uyarak yapıldı diye gereksiz bir hareket olmaktan çıkmıyor. bütün kuralları uygulayarak, herkes görevini yapsa zaten forumda mesaj kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 hacı millet gülüp eğleniyo sakinleşmesi gereken sensin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar