Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Urban Economics, A. Sullivan [7th ed] Labor Economics, Borjas [4th ed] World Trade and Payments, Caves/Frankel/Jones [10th ed] Introductory Statistics, Wonnacott/Wonnacott [5th ed] Introductory Econometrics, S. Goldberger Learning and Practicing Econometrics, Hill/Judge/Griffiths Understanding the Political World, N. Danziger [9th ed] Metaphysics An Anthology, Sosa/Kim The Bear Book, J. Rothchild Stocks for the Long Run, J. Siegel [2nd ed] Value Investing, Greenwald/Sonkin/Biema Borsada Grafiklerle Teknik Analiz -Cilt 1, Y. Sarı [4. baskı] Borsada Grafiklerle Teknik Analiz -Cilt 2, Y. Sarı [4. baskı] The Encyclopedia of Technical Market Indicators, W. Colby [2nd ed] Common Stocks and Uncommon Profits, A. Fisher One Up on the Wall Street, Lynch/Rothchild The Warren Buffett Portfolio, G. Hagstrom +The Intelligent Investor, B. Graham ________________ Taşınacağım ve taşımak istemediğim için satıyorum. En üstteki bölüm lisans kitapları... İstanbul içi elden, heryere kargo. Bold'la işaretli olan dışındakileri toplu / ucuza vs. verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hepsinin resmi var + teker teker fiyatlandırmak istemedim, sorun ben satayım. ucuza bıranzi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 noldu hacı ekonomiyi borsayı bırakıp balıkcı mı olcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Urban Economics, A. Sullivan [7th ed] Labor Economics, Borjas [4th ed] Introductory Statistics, Wonnacott/Wonnacott [5th ed] Introductory Econometrics, S. Goldberger Şunlara çok tatlı bir fiyat çekersen kütüphaneme ekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 @bonepart: hacı, yedik yuttuk bunları (:D @deadwoll: 30tl kargo senden? yeter ki en azından ders kitapları gitsin. yoksa kütüphaneye hediye edicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bi heves edip baktım da daha başlıkları okurken daraldım ve çok yanlış bir meslekte olduğumu tekrar hatırladım bu arada satıcıya kefilim kitapları temizdir ne fiyat verse pazarlık yapmadan alın o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 PDF printoutlar da var, kitap alana veya hepsini gelip alana bedava. Predict Market Swings, M. McDonald Bollinger on Bollinger Bands, J. Bollinger When the Market Moves, P. Navarro Encyclopedia of Chart Patters, T. Bulkowski Advanced Swing Trading, J. Crane Technical Analysis, G. Appel Entries & Exits, Dr. A. Elder Profitable Candlestick Trading, S. Bigalow Trade What You See, Pesavento/Jouflas Hadi alın, baktıkça hayata küsüyorum. Keşke benim de bir yeteneğim falan ortaya çıksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kütüphaneye hediye edeceksen içlerine ex libris koy gelecek kuşaklar finallere hazırlandıkça adını ansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 10 senelik iktisatçı olarak türkçelerini bile anlamıyorum ben bunların ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 O kada ucuza vereceksen hepsi birden kac kurus pdf printoutlar vs. onu soyle bir de. cok ilgi alanimda degiller ama olsun. Bu arada sen marmara iktisattandin di m? 8 9 yil once tanismistik sanirim lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Stocks for the long runa talibim ucuz kitap bulmusken ufkumuz genislesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Goering said: Urban Economics, A. Sullivan [7th ed] Labor Economics, Borjas [4th ed] World Trade and Payments, Caves/Frankel/Jones [10th ed] Introductory Statistics, Wonnacott/Wonnacott [5th ed] Introductory Econometrics, S. Goldberger Learning and Practicing Econometrics, Hill/Judge/Griffiths Understanding the Political World, N. Danziger [9th ed] Metaphysics An Anthology, Sosa/Kim The Bear Book, J. Rothchild Stocks for the Long Run, J. Siegel [2nd ed] Value Investing, Greenwald/Sonkin/Biema Borsada Grafiklerle Teknik Analiz -Cilt 1, Y. Sarı [4. baskı] Borsada Grafiklerle Teknik Analiz -Cilt 2, Y. Sarı [4. baskı] The Encyclopedia of Technical Market Indicators, W. Colby [2nd ed] Common Stocks and Uncommon Profits, A. Fisher One Up on the Wall Street, Lynch/Rothchild The Warren Buffett Portfolio, G. Hagstrom +The Intelligent Investor, B. Graham hacı ben alırım bunları ekonometri ile alakalı kitapları istemiyorum aslında matematiksel modelleme olaylarını sevmem de parça parça veremem dersen alırım koyarım kenara. fiyat konusunda bir fikrim yok gerçekten yazarsın birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 The Encyclopedia of Technical Market Indicators, İntelligent Investor ve Bollingera talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Satisi real-life sorunlarindan dolayi bir tarihe ertelemek durumundayim... Ilgilenemeyecegim, bit sure evde degilim kisacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Vay be kitaplara bak bunları okuyup acaba trade marketler de ne kazanırdım kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar