Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sedef

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah dirseklerde garip kuruma fark ettim. Normalde hep kurur ama bu sefer pattern vardı. Neyse foto çektim, pedere gönderdim, sedef hemen işi gücü bırak cildiyeye git dedi.

Sedef nedir diye netten okudum, ötanazi hangi ülkelerde yaptırılabiliyordu?
Mesaj tarihi:
ya bi ara benim de dirsekler felaketti korktum çıkıyor diye ama merhem falan sürdüm geçti gitti, babamda vardı sedef dizlerinde dirseklerinde ve parmağın başladığı o tümsekler neyse adı artık hakikaten fena bi hastalık. denizden midye kabuğu toplayıp içinde limon sıkıyordu ateşe tutuyordu öyle ve içindekini sürüyordu dizlerine ve baya azalıyordu sedefler. onun adı da sedef ya öyle bi çözüm yarattıydı kafasında belki de psikolojik olarak azaldığını sanıyordu belki de :D
Mesaj tarihi:
aynen bütün yaz o şekilde takılıyordu adam, deniz kenarında o karışımı sürüp güneşleniyordu. yazın baya azalıyordu hakikaten kışın pötür pötür kabarıyordu elleri özellikle.
Mesaj tarihi:
sedef kontrol altına alınabilir bir hastalık yahu panik olma. en kötü haftada bir urfa'ya gidersin şu balıklar varmış ya sedefe iyi geliyormuş. aslı var mı bilmem ama sen gene git urfa'ya
Mesaj tarihi:
sedef zararsız bişi diil mi ya. öle 3-5 kuruyo, yara oluyo, kanıyo, krem sürüyorsun, geçiyor, başa sarıyor sonra tekrar. hani illet bişe ama öle çok kötü bi hastalık değil bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
pinti hastalığı haha

bende de var o tarz bi hastalık bacaklarımda çok çıkıyor. Stresli olduğum an veya cildim çok kurudğu an böle sürekli kaşınıyor. Ama böyle düzgün nemlendirici krem vs. takıldığım zaman cillops gibi. haıyatnı boyunca yaşıyorsun öle. Geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
be nsenelerce cektim sedeften hep yazarim, kac doktor dolastirdilar filan gecmedi, strese bagli lanet bi hastalik iste. butun suratim kabuk kabuktu filan

stres bitince gecti kendinden 2-3 senedir temizim :P
Mesaj tarihi:
mortitsim, doktor sürtünmenin baya etkilediğini söyledi bu durumun tetiklenmesi konusunda. şöyle bir şey aldım, ihtiyacın olursa fişeklersin.

http://www.amazon.com/gp/product/B01093QDWQ?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00

1 haftada geldi. pc kullanırken dirseklerdeki sürtünmeyi ortadan kaldırmak için.

türkçesi dede padi asdasd
  • Yeni Oluştur...