bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Sabah dirseklerde garip kuruma fark ettim. Normalde hep kurur ama bu sefer pattern vardı. Neyse foto çektim, pedere gönderdim, sedef hemen işi gücü bırak cildiyeye git dedi. Sedef nedir diye netten okudum, ötanazi hangi ülkelerde yaptırılabiliyordu?
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 resim yollasana benimde elimde 1 noktada kuruma var kahverengi, bana bişey yapmıyor diye sallamadım.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 rahat olun gençler ölmezsiniz ama sedef ilerlerse baya açı çektiriyor yaralar açılmaya başlarsa sıkıntı
reampage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 stressi azalt kardeş karaciğere iyi bak geçer.
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 allah rahmet eylesin kardeş. bizim arkadaşın yüzünde vardı, kafasını kesmek zorunda kaldılar.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ya bi ara benim de dirsekler felaketti korktum çıkıyor diye ama merhem falan sürdüm geçti gitti, babamda vardı sedef dizlerinde dirseklerinde ve parmağın başladığı o tümsekler neyse adı artık hakikaten fena bi hastalık. denizden midye kabuğu toplayıp içinde limon sıkıyordu ateşe tutuyordu öyle ve içindekini sürüyordu dizlerine ve baya azalıyordu sedefler. onun adı da sedef ya öyle bi çözüm yarattıydı kafasında belki de psikolojik olarak azaldığını sanıyordu belki de :D
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yok daha cok deniz kenari az stress hergun gunes ve tuzlu su banyosu ise yaramis olmali bir de az raki balik..ne gam kalir ne sedef..
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 aynen bütün yaz o şekilde takılıyordu adam, deniz kenarında o karışımı sürüp güneşleniyordu. yazın baya azalıyordu hakikaten kışın pötür pötür kabarıyordu elleri özellikle.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Benim yaptigim iste stres olmamasi mumkun degil ya. Ilerlediginde oldurmeden cehennem azabi kivamini yasatiyormus. Jackpot!
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sedef kontrol altına alınabilir bir hastalık yahu panik olma. en kötü haftada bir urfa'ya gidersin şu balıklar varmış ya sedefe iyi geliyormuş. aslı var mı bilmem ama sen gene git urfa'ya
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sedef zararsız bişi diil mi ya. öle 3-5 kuruyo, yara oluyo, kanıyo, krem sürüyorsun, geçiyor, başa sarıyor sonra tekrar. hani illet bişe ama öle çok kötü bi hastalık değil bildiğim kadarıyla.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 neyse ya, biyopsi aldılar patolojiye gönderdiler. yapacak bir şey yok zaten. tedbirini aldığınca alıyorsun işte. @masakari: evet
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yaşlar kemale erdikçe kaprotayı açıyoruz abi. arabanın garantisi bitti artık.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ya ben süründüren cins şeylerden çok korkuyorum, onun dışında 80 e kadar yaşama kaygım yok. sürünmeyelim yeter.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Koyde ot kok yetistirecen abi surunmemek icin. Stres insan hayatinin bir parcasi degil.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 sedef değilmiş, pinti hastalığı çıktı nummular dermatitis
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 iyi hadi gözün aydın kortizonlu krem sür geç :D
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 pinti hastalığı haha bende de var o tarz bi hastalık bacaklarımda çok çıkıyor. Stresli olduğum an veya cildim çok kurudğu an böle sürekli kaşınıyor. Ama böyle düzgün nemlendirici krem vs. takıldığım zaman cillops gibi. haıyatnı boyunca yaşıyorsun öle. Geçmiş olsun
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 cepte uzun süre bozuk para taşıyanlarda olurmuş eskiden :)
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 be nsenelerce cektim sedeften hep yazarim, kac doktor dolastirdilar filan gecmedi, strese bagli lanet bi hastalik iste. butun suratim kabuk kabuktu filan stres bitince gecti kendinden 2-3 senedir temizim :P
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mortitsim, doktor sürtünmenin baya etkilediğini söyledi bu durumun tetiklenmesi konusunda. şöyle bir şey aldım, ihtiyacın olursa fişeklersin. http://www.amazon.com/gp/product/B01093QDWQ?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00 1 haftada geldi. pc kullanırken dirseklerdeki sürtünmeyi ortadan kaldırmak için. türkçesi dede padi asdasd
Öne çıkan mesajlar