Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolay film, dizi streami

barbu

Öne çıkan mesajlar

Evet beyler. Şimdi amaç Anneye filan istediğinde girip, dizisini kolayca TV'den stream edebilecek bir sistem kurmak.

Popcorntime, apple tv, tablet kombosu yapacaktım ama malum burada sorunlar oluştu. Popcorntime için çözüm çıktı filan ama tablette çalışmayacak bu sefer de.

Var mı popcorntime gibi kolay stream, user friendly bir yapı. Varsa da hangi donanımlar gerekli.

Chromecast, apple tv vs...

TV'den izlenecek.

Netflix olmuyor malesef. İngilizce altyazı ve VPN olayları yüzünden hayır netflix.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik time yapılır aslında yaw, olmaz mı. SErverımız olsun herkes üşenmeyip HDD leri kargolasın falan atalım hepsini oraya. Sadece paticik accountuyla giirilsin, yeni üyeler giremesin, biz bize olalım falan. Parasını da veririz artık eşşek değiliz. Zilyon tane film, dizi olur yemin ederim herkes arşivini paylaşsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

Paticik time yapılır aslında yaw, olmaz mı. SErverımız olsun herkes üşenmeyip HDD leri kargolasın falan atalım hepsini oraya. Sadece paticik accountuyla giirilsin, yeni üyeler giremesin, biz bize olalım falan. Parasını da veririz artık eşşek değiliz. Zilyon tane film, dizi olur yemin ederim herkes arşivini paylaşsa.

Mesele yenisi çıktığında otomatik indirip, altyazısını ayarlayıp, güzel bir ui altında sunması. Yoksa diğer türlü bir anlamı yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hayırlı evlat olacaksan izledikleri dizileri indiği gün çekip, HD'e at. klasör, bölüm adını, alt yazısını düzgünce koy. TV'e bağlı tut, anne baba HD'den çatır çatır izlesin işte.

Abi 2TB doldu. hard diske yazık oluyor. + Zaman kaybı. O kadar indirince de "silmiyim lan emeğime yazık" diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

bingildak said:

hayırlı evlat olacaksan izledikleri dizileri indiği gün çekip, HD'e at. klasör, bölüm adını, alt yazısını düzgünce koy. TV'e bağlı tut, anne baba HD'den çatır çatır izlesin işte.

Abi 2TB doldu. hard diske yazık oluyor. + Zaman kaybı. O kadar indirince de "silmiyim lan emeğime yazık" diyorum.

Sanki sırtında beş kat indiriyorsun. Sil geç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...