barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Evet beyler. Şimdi amaç Anneye filan istediğinde girip, dizisini kolayca TV'den stream edebilecek bir sistem kurmak. Popcorntime, apple tv, tablet kombosu yapacaktım ama malum burada sorunlar oluştu. Popcorntime için çözüm çıktı filan ama tablette çalışmayacak bu sefer de. Var mı popcorntime gibi kolay stream, user friendly bir yapı. Varsa da hangi donanımlar gerekli. Chromecast, apple tv vs... TV'den izlenecek. Netflix olmuyor malesef. İngilizce altyazı ve VPN olayları yüzünden hayır netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bu topic arada bi açılıyo mu yoksa ben mi dejavu yaşıyorum? Raspberry pi ile htpc yapıcam ben ama elemanın kargoya vermesini bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 çabukdizi, çabukfilm ,çabukçabuk ohhh rahatladım en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 çabukdizi'ye yetişemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 digiturk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 anneyi digiturk paklar dizi paketleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ya PC açmadan olsun mümkünse. tabletten filan. Ya da direk TV'den. Netflix altyazısı olsa ve VPN'siz çalışsa aslında baya güzel olur da. Yok işte. Ya da varsa çıkmış netflix benzeri yayınlar. Onlara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Şu diziizle.com falan tarzı siteler iş görmüyor mu ? Kaliteden dolayı mı istenmiyor ? En kolayı onlar malum. Bağla laptopu tableti bilmemneyi açsın izlesin tv den. Öbür türlü basit bir çözüm yok sanırım, ya da üşenmeyip indiricen hdd ye atacan öyle izleyecek fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 o siteler anneye gelmez. link ölür, reklam pırtlar, makine patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 abi babam da izleyecek. Benden daha sıkı takip ediyor dizileri filan. Gerçi ben veriyorum ona da ama işte ben daha izlemeden o bitirmiş oluyor. TV'den rahat raat izlesinler. Ben de uğraşmamış olurum. Hadi paticik.time yapalım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Anne için en kolayı dijiturk veya tivibu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paticik time yapılır aslında yaw, olmaz mı. SErverımız olsun herkes üşenmeyip HDD leri kargolasın falan atalım hepsini oraya. Sadece paticik accountuyla giirilsin, yeni üyeler giremesin, biz bize olalım falan. Parasını da veririz artık eşşek değiliz. Zilyon tane film, dizi olur yemin ederim herkes arşivini paylaşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 abi orada ne bileyim game of thrones var mı? True detective var mı? Homeland filan var mı? anında çıkıyor mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Jeeztro said: Paticik time yapılır aslında yaw, olmaz mı. SErverımız olsun herkes üşenmeyip HDD leri kargolasın falan atalım hepsini oraya. Sadece paticik accountuyla giirilsin, yeni üyeler giremesin, biz bize olalım falan. Parasını da veririz artık eşşek değiliz. Zilyon tane film, dizi olur yemin ederim herkes arşivini paylaşsa. Mesele yenisi çıktığında otomatik indirip, altyazısını ayarlayıp, güzel bir ui altında sunması. Yoksa diğer türlü bir anlamı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bu tarz hizmet veren bir sürü alternatif var da ileri kullanıcılar için bunlar. annenin, babanın kullanabileceği türkçe ara yüz ile falan bulamazsın. digiturk veya tivibu senin aradığın şey. anlık çıkmaz ama olduğu kadarıyla işte. netflix fln TR'e gelene kadar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Abi öyle olmaz ya. Keşke kendim yapabilsem YavasIzle.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 smart tv ise tivibu is gorebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 hayırlı evlat olacaksan izledikleri dizileri indiği gün çekip, HD'e at. klasör, bölüm adını, alt yazısını düzgünce koy. TV'e bağlı tut, anne baba HD'den çatır çatır izlesin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 arkadaşlar NE TIVIBUSU LAN. homeland diyorum. breaking bad diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bingildak said: hayırlı evlat olacaksan izledikleri dizileri indiği gün çekip, HD'e at. klasör, bölüm adını, alt yazısını düzgünce koy. TV'e bağlı tut, anne baba HD'den çatır çatır izlesin işte. Abi 2TB doldu. hard diske yazık oluyor. + Zaman kaybı. O kadar indirince de "silmiyim lan emeğime yazık" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yapacak bir şey yok, alternatifi yok çünkü kendine arıyor olsan 10 alternatif bulursun da işte popcorn time'da patladı, en iyi alternatif olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 barbu said: bingildak said: hayırlı evlat olacaksan izledikleri dizileri indiği gün çekip, HD'e at. klasör, bölüm adını, alt yazısını düzgünce koy. TV'e bağlı tut, anne baba HD'den çatır çatır izlesin işte. Abi 2TB doldu. hard diske yazık oluyor. + Zaman kaybı. O kadar indirince de "silmiyim lan emeğime yazık" diyorum. Sanki sırtında beş kat indiriyorsun. Sil geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Türkiye'nin acayip ihtiyacı var şuan böyle birşeye ya. Neden kimse yapmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ozelden konusalim belki isine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar