Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 iphone ipad falan getirebilirim bişilr isteyen varsa getireyim komisyon falan istemiyorum http://www.extrastores.com/ http://www.jarir.com// dili ingilizce seçip bakabilirsiniz 1sar 0.75 tl ediyor bu arada 15aralık - 20 ocak istanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 6s space grey 64 2290 filan..o hesapla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 adam bakkala gidiyor sandım. o kadar samimi açmış konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 saolsun varolsun..dusunmesi yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sağlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 canının sağlığı karşim aa söylenmiş o zaman oyuncak kamyon istiyorum plajda kum doldurmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 şimdi senden 6s istesek getirebiliyor musun ? yani telefon falan sokabiliyor muyuz ülkeye ? pasaport kaydı diyorlardı onu mu ypamak lazım. bizde pasaport var ama bir kriteri var mıdır ? arabistana girip çıkmak gibi ne bileyim bilgim yok. hatun 6s istiyor aslında fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 3110 lıralık ı phone 6s 2400 e falan gelo deger mı bılmem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 700 lira fark var abi niye değmesin afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Hediye bisey getir abi, artik ne olur ona sen karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 okadar geç dönmesen olabilirmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Karı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Telefon isterim normalde S6 Edge+ 1900TL ye geliyor ama kayıt vs gibi işlemleri yaptiracak pasaport vs yok elimin altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Bu siteden söyleyip arabistandaki otele yollamak mümkün mü? Fiyatlar amerikaya göre daha mı uygun sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 online alışveriş pek yok gibi olsada kötüdür servisleri baya amerika'dan biraz daha ucuz bu aralar black friday gibi bişi oldu o bitti ikincisi basladı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Ya pasaport olayi nasil oluyor? Ben bu sene disari cikmistim kayit yaptirabiliyormuyum? Sim lock filan yok dimi? :P Sorular sorular, telefon tirtladi iyice cazip geldi su is, tanrinin isini yapiyorsun fin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 TR'ye giriş yaptığınızdan itibaren 120 gün içinde herhangi bir telefonu kaydettirebilirsiniz pasaportunuza. Son 2 yıl içinde başka telefon kaydettirmemiş olmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Bahreyn'de var mı bunlar? Ordaki fiyatlar nasıldır acaba Dammam'a giden gelen çok oluyor etrafımdan, aklımda bulunsun bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 /respect hakkatten. Ben de öm attım, 4s kullanıyorum hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 extra bahreyn ve umman'da var fiyatlar aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum. extra = teknosa jarir = d&r gibi bişi zaten konsept olarak cvp attım ö.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Adamsın ya. Alınacak bişey olsa faydalanırdım. Hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 makita , dewalt satan bi site koyabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bilgisayar parcası ucuzsa ekran kartı ssd falan düşünebilirim valla süre önemli değil 3 aydır pc toplamaya uğraşıyorum zati emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 oem satan bi yer görmedim açıkçası genelde hazır herşey çok tembeller çünkü :P @Fistan power-tool satan websitesi yok sanırım buraya hep ithal geliyor onlar dubai-çinden malları var öyle sanayi tipi yerlerde şantiyeye oralardan alıyoruz lazım olunca. http://saudi.souq.com/sa-ar/ şurası var ama burayı hiç kullanmadık gittgidiyor gibi bişi sanırım ama teslimatı nasıl olur bilemiyorum çok güvenli gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 fiyatlar 3 katı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar