Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentler Silindi?

Komodo

Öne çıkan mesajlar

Sabah olan torrentler eve gelip bilgisayarı açtığımda yoktu. Yüklü olanlar da sırada olanlar da yok.
Azuerus vuze da gözüküyor, klasörleri duruyor ama harddisk boşalmış resmen. Medya dosyaları yok. Sadece yerini değiştirdiğim torrentler duruyor. Nedir bu? Sorun nedir çözümü nedir bi bilenden yardım alayım dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

o da ilginc esasinda..zaten turkce icerik dogru durust yok..olanlara da zaten yasal platformlardan ttnet digiturk vs ulasabiliyorsun..

yabancilardan.. software olayi eskidi hani arada indirmek istedigim birsey var mi diye bakiyorum zaten isletim sistemi disinda isime yarayanlarin cogu freeware..

muzik desen nispeten yasal platformlar yeterli hic olmadi ac radyo dinle.

ebook..telif hakkinin pesine dusecek yabanci yok..

oyun ..orasi sancili..

pron..insert coinler varken onun da papucu dama atildi.

hentai anime yasimi gectim bos bakiyorum zamaninda kulturunu almadigim icin

film dizi zaten digiturk var..cok nadir ay hype birsey varsa goz atiyorum..

icim gecmis benim torrentte..bi oynayamadigim oyunlara yalaniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya listede indirilenler silinenler falan 1000 tane torrent vardı. Hiçbiri yok. Sadece klasörler ve alt klasörleri duruyor. İçerik yok :) Harddiskte de 600 gb yer açıldı onlar gidince dolayısıyla.

Dediğim gibi sadece klasörünü değiştirdiğim torrentler duruyor. Azureus vuze la ilgili bişey olduğu belli gibi. Ama neden yaptı anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Komodo said:

yok ya listede indirilenler silinenler falan 1000 tane torrent vardı. Hiçbiri yok. Sadece klasörler ve alt klasörleri duruyor. İçerik yok :) Harddiskte de 600 gb yer açıldı onlar gidince dolayısıyla.

Dediğim gibi sadece klasörünü değiştirdiğim torrentler duruyor. Azureus vuze la ilgili bişey olduğu belli gibi. Ama neden yaptı anlamadım.

Normalde öyle bişi için Remote Exploit yada kontrol etmeleri gerekir.

İlginç yani olay en büyük kuşku birisi trollemiş remote exploit kullanıp patlatmış.

Ama telekom BTK filan yapmaz bunu yapamazda zaten ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...