Komodo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Sabah olan torrentler eve gelip bilgisayarı açtığımda yoktu. Yüklü olanlar da sırada olanlar da yok. Azuerus vuze da gözüküyor, klasörleri duruyor ama harddisk boşalmış resmen. Medya dosyaları yok. Sadece yerini değiştirdiğim torrentler duruyor. Nedir bu? Sorun nedir çözümü nedir bi bilenden yardım alayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 2 güne polisler gelir kapına cezayla, dikkat edin az abi çıkan yasalara vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 yeni yasa gereği olmuştur bilgisayardaki hddyi fln bir yere göm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 o da ilginc esasinda..zaten turkce icerik dogru durust yok..olanlara da zaten yasal platformlardan ttnet digiturk vs ulasabiliyorsun.. yabancilardan.. software olayi eskidi hani arada indirmek istedigim birsey var mi diye bakiyorum zaten isletim sistemi disinda isime yarayanlarin cogu freeware.. muzik desen nispeten yasal platformlar yeterli hic olmadi ac radyo dinle. ebook..telif hakkinin pesine dusecek yabanci yok.. oyun ..orasi sancili.. pron..insert coinler varken onun da papucu dama atildi. hentai anime yasimi gectim bos bakiyorum zamaninda kulturunu almadigim icin film dizi zaten digiturk var..cok nadir ay hype birsey varsa goz atiyorum.. icim gecmis benim torrentte..bi oynayamadigim oyunlara yalaniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 hayır neden 2. 3. dünya ülkesi iken telif haklarını savunacak yasa geçiyor abi meclisten, te allam. geçen yine patiden biri 9k tl ceza yedi, ismini vermeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 kullandığın program premium vb bir şey miydi böyle bilmem kaç gün süresi olan? belki süresi bittiyse ondan olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 yalnız ben bile yazarken hiç ihtimal vermedim asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 k1nJo said: kullandığın program premium vb bir şey miydi böyle bilmem kaç gün süresi olan? belki süresi bittiyse ondan olmuştur. Yok abi bildiğin freeware vuze :) Recovery programlarıyla da bişey bulamadım. Neyse yapacak bişey yok :) Teşekkürler ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 şu geçen yasa ilgili haber göremedim birisi link atabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 H@cked by 3d!töR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Lectre said: geçen yine patiden biri 9k tl ceza yedi, ismini vermeyeyim. Torrent ile dl yaptığı için mi ceza yedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Uykunda eklemiş olabilirmisin o torrentleri sonra gelince rüyanda eklediğin torrentleri bulmayınca üzüldün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 yok ya listede indirilenler silinenler falan 1000 tane torrent vardı. Hiçbiri yok. Sadece klasörler ve alt klasörleri duruyor. İçerik yok :) Harddiskte de 600 gb yer açıldı onlar gidince dolayısıyla. Dediğim gibi sadece klasörünü değiştirdiğim torrentler duruyor. Azureus vuze la ilgili bişey olduğu belli gibi. Ama neden yaptı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Certhas said: Lectre said: geçen yine patiden biri 9k tl ceza yedi, ismini vermeyeyim. Torrent ile dl yaptığı için mi ceza yedi? aynen kimdi bu ünvanlı birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Komodo said: yok ya listede indirilenler silinenler falan 1000 tane torrent vardı. Hiçbiri yok. Sadece klasörler ve alt klasörleri duruyor. İçerik yok :) Harddiskte de 600 gb yer açıldı onlar gidince dolayısıyla. Dediğim gibi sadece klasörünü değiştirdiğim torrentler duruyor. Azureus vuze la ilgili bişey olduğu belli gibi. Ama neden yaptı anlamadım. Normalde öyle bişi için Remote Exploit yada kontrol etmeleri gerekir. İlginç yani olay en büyük kuşku birisi trollemiş remote exploit kullanıp patlatmış. Ama telekom BTK filan yapmaz bunu yapamazda zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ya arkadaş bi bait attım alıntılamışsınız üzerine öm falan gelmiş korkmayın 3. dünya ülkesi burası ya, ahırdan bozma şehirlerde yaşıyoruz ne telifi ne yasası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 savcının veya emniyet mdürünün kafasına gore alın bunu ıcerı dıyıp bilgisayarlarınıza el koyması illegal downloadden ceza almanızdan daha büyük ihtimal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Vuze Java degil miydi? Java'dandir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 javaysa tamam abi benim teyzem de unide java ogrenmis sakat diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Lectre said: ya arkadaş bi bait attım alıntılamışsınız üzerine öm falan gelmiş korkmayın 3. dünya ülkesi burası ya, ahırdan bozma şehirlerde yaşıyoruz ne telifi ne yasası lol Hayır inanmak istemedim de ufaktan bir gerginlik de yaratmadın değil fsdgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar