Aceace Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Gogo sayanora. Ciddi söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Sayanora diyenler ayı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 japon olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 sayanora güzel haftada 6 kere giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 beni de gotursene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 kıskanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Peregrin said: ben giderim heralde yine. Black-ice said: sayanora güzel haftada 6 kere giderim Peregrin said: beni de gotursene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Yav Sayanora'ya hiç gitmemiş olanlar konuşmasın lütfen. 10 numara mekan. Hele sahne arkası.. Ah o sahne arkası.... Aah ah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 sayanoraya bok atanlar ağzı süt kokan bebelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 sayanora ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ShadowFax said: sayanora ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Karag8z said: Peregrin said: ben giderim heralde yine. Black-ice said: sayanora güzel haftada 6 kere giderim Peregrin said: beni de gotursene elime kadin eli degmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Sayanorada kadin eli degince dukkan tapusunu birakirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Yılbaşı club'ta mı kutlanır diyen cıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genel kültürdür sayounara doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Evet ginaly bir biraya 50 tl verip kıllı bıyıklı amcalar ile birlikte masana gelip 2000 lira hesap verdiren ve karşılığında sadece muhabbet eden şanslıysan numarasını aldığın karılara salya akıtıp sonra dışarda da görüşüp para yedirmeye devam edip vermesini beklemediğimiz için ağzımız süt kokan bebeyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Ha bu arada giden gitsin, ben de seviyorum sahne şovlarını. Ama sakın bağyan falan çağırmayın masaya. Biz genelde böyle gece kafamız güzelse bir yerden dönüşte uğrayıp bir bira içip goygoy yapıp yarım saatte kalkıyorduk, geri zekalı değilsen karı görünce gözün kararmıyorsa güzel yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 lan parti oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 sipeyskeyk said: Evet ginaly bir biraya 50 tl verip kıllı bıyıklı amcalar ile birlikte masana gelip 2000 lira hesap verdiren ve karşılığında sadece muhabbet eden şanslıysan numarasını aldığın karılara salya akıtıp sonra dışarda da görüşüp para yedirmeye devam edip vermesini beklemediğimiz için ağzımız süt kokan bebeyiz :( sayanorada masana çağırmıycan. şovları izleyip eğlencen. sonra oradan çıkıp stavenger'da cilanı çekerken pazarlığını yapacan. profit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Broadway a gidelim ben de gelirim snsks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ginaly said: sipeyskeyk said: Evet ginaly bir biraya 50 tl verip kıllı bıyıklı amcalar ile birlikte masana gelip 2000 lira hesap verdiren ve karşılığında sadece muhabbet eden şanslıysan numarasını aldığın karılara salya akıtıp sonra dışarda da görüşüp para yedirmeye devam edip vermesini beklemediğimiz için ağzımız süt kokan bebeyiz :( sayanorada masana çağırmıycan. şovları izleyip eğlencen. sonra oradan çıkıp stavenger'da cilanı çekerken pazarlığını yapacan. profit :) oo stavenger şu hiltonun ordaki küçük bar mı yoksa ya yıllardır hep oraya gidip içesim gelir ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 lotus değilmiydi hiltondaki barın adı yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 küçücük bar ama bütün motorize piyade tugayı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar