Magnum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Vizyon'a sorayım dedim ilk ama sonra kirletmeyeyim soru için diye buraya açtım. Gideri var derseniz fotolayıp pazar alanına da açarım. Arkadaşlar elimde, çalıştığım zamandan kalma orijinal sinema afişler var. Çift taraf baskılı olanlardan. Bunlar para eder mi? 25 tane falan var, gerçi filmler o kadar iyi değil 7th son, inside out, jurassic park falan ama sorayım dedim yine de (2014 2015 arası gelen filmler işte geneli). Sahibinde falan baktım pazarı var gibi fakat emin olamadım, öyle uğraşıp fotoğraflayıp koyarım sonra satılmaz uğraştığımla kalırım. Sizce bu afişler satılır mı? edit: Aa, konuyu garbage yerine vizyona açmışım. Modlar yollasın garbega pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bence bu afişler satılır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bak şu ortadaki maviden öncesi satılır, sonrası meh. Abi bari filmlerin tam listesini yazsaydın.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 GERGE'e mesaj attım taşısın diye. Ya olay şey, soru sorma amaçlı açtım ben başlığı. Böyle afişler satılır falan, alıcısı olur derseniz tek tek fotoğraflayıp listeleyip koyacaktım. Şu an hani satıyorum değil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 evet konunun asıl yeri pazar alanı. ayrıca fotoğraflarını da koyarsan daha iyi olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ver ben atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 aslında meraklısına satarsın da, sokakta seyyar adamlar bastırıp satıyorlar kendileri artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 abi sen fikir bile alsan satacakmış gibi aç konuyu belki buradan çıkar biri alır belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Magnum said: Vizyon'a sorayım dedim ilk ama sonra kirletmeyeyim soru için diye buraya açtım. Gideri var derseniz fotolayıp pazar alanına da açarım. Arkadaşlar elimde, çalıştığım zamandan kalma orijinal sinema afişler var. Çift taraf baskılı olanlardan. Bunlar para eder mi? 25 tane falan var, gerçi filmler o kadar iyi değil 7th son, inside out, jurassic park falan ama sorayım dedim yine de (2014 2015 arası gelen filmler işte geneli). Sahibinde falan baktım pazarı var gibi fakat emin olamadım, öyle uğraşıp fotoğraflayıp koyarım sonra satılmaz uğraştığımla kalırım. Sizce bu afişler satılır mı? edit: Aa, konuyu garbage yerine vizyona açmışım. Modlar yollasın garbega pls. cok uzun zamandir tabutta rövasata ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ya her biri için uğraşıcam böyle bir yere yapıştırcam veya kenarlarına bir şey koycam olmadı bi arkadaşımı çağırıp tutturcam foto çekmek için. ruloladığım için düz durmuyor destek olmadan o yüzden üşeniyorum biraz da. Xeno, bi de olayı işte bu abi, orjinal afişler. arkası beyaz baskı değil direkt çift taraflı. O yüzden sokakta bulamaz ama tabi adam bana ne arkasından da diyebilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 almanyada a2 boyutunda afişi elden 6 euroya satıyolar. bilmiyorum bunlar hiç kullanıldımı ama tanesini 10 liradan bi dene giderse gider işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Filmler ne tam olarak, belki benlik bir şey çıkar 1 tanesini alabilirim. Bilgisayarın yerini değiştirdim çok kötü duruyor duvar şu an. Kapatacak bir şey lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bana bulun su afisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Afiş fotoları olmadan satılmaz sanırım bir foto çek yolla alanı çıkar patide illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ABİ HADİ YAZ ARTIK FİLM İSİMLERİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Star Wars 7'nin orijinal afisi var elimde. Ilgilenen olursa satmam, star wars da sevmem. menemene altlik yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Tokasra, tamam bu gece fotoğraflayıp yarına koyayım. Öyle pek ilgilenmiyordum ya gitmez diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Nette yokmu sende olan afişler? Ctrl+c Ctrl+v tek tek ne uğraşıcan foto için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar