bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ALACAM SİZİ DE DAVET ETMEYECEM ULAN. gelemezsiniz zaten oraya hahahahaha ALİBEYKÖY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yani yere bitmenin 1+1 inin hicbir halt yapmadan odemen gereken meblag.. 313 tl abi..yakiti sunu bunu bilmem nesi hicbirsey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Abi gerçekten hayatta gitmeyeceğim yerlere taşınan arkadaşlarımın yanına gitmem yani. Öyle arkadaşlıklar filmlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 napacan lan caddede oturuyorum diye bütün arkadaşların cadde etrafına mı konuşlansın. benim levent bölgesine yakın olmam gerek en basitinden. seneye büyük ihtimal ofisi levente taşıyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: elini öpene 20% karla bırakıp geçiyorsun. yavas birak..1-2 emlak sitesi okudum da ..o dedigin kar icin projenin tum mulkleri satildiktan sonra 1-2 sene gecmesi lazim vs diyorlar..bir de 200 e aldigini dedigin gibi 1 sene sonra 240 a elini opene satarsin ama 2.4 e aldini 1 sene sonra 2.8 ye satarken bayagi zorlanirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Xaenin said: Abi gerçekten hayatta gitmeyeceğim yerlere taşınan arkadaşlarımın yanına gitmem yani. Öyle arkadaşlıklar filmlerde var. ben senin yanına gelicem canım bu arada. benim mekan zaten moda tarafları, oralarda takılırım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 10k maaş alsam dahi ayda 500 aidat vermem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 arkadaş vizyonumuz bile fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kaldi ki 2.4 2.8 filan 1 milyon dolar ediyor kabaca..o paraya acarkentte beykoz konaklarinda havuzlu villa dolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 dana22 said: bingildak said: elini öpene 20% karla bırakıp geçiyorsun. yavas birak..1-2 emlak sitesi okudum da ..o dedigin kar icin projenin tum mulkleri satildiktan sonra 1-2 sene gecmesi lazim vs diyorlar..bir de 200 e aldigini dedigin gibi 1 sene sonra 240 a elini opene satarsin ama 2.4 e aldini 1 sene sonra 2.8 ye satarken bayagi zorlanirsin.. boşver sen emlak sitelerini abi. ben de projede 300k'a ev olduğunu okudum, aradığımda 1 milyondan başlıyor dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hazir telefon acmisken annelerinin telefonunu alsaymissin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hangi birinin annesine yetişelim ya, boşver abi böyle şeyleri dert etme. mantıkla yaklaşıyorsun, mantık çerçevesinde yürümüyor işler. eclipse'deki fiyatları kimse mantıkla açıklayamaz mesela. ne kadar mantık yorarsan yor fiyat düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: arkadaşlar projeyi inceleyen, kapsamında çalışan veya bu konut projelerine daha temel atılmadan girenlerimiz var mı? ben baya hallendim. konumu fena değil, genişliği ve kapsamı yatırım için alınabilir kılıyor. torunları günahım kadar sevmem ama yatağa girecek halimiz yok. ne dersiniz alınır mı bu projeden konut? sitede fiyat falan yok daha, temel atılması başlamamış ama torunların bitirmediği proje yok herhalde. 3+1 ne kadar olur diye meraktayım lansman noktasında. 5levent com tr sitesi geçtiğimiz 5 yılda 3 tane bu tarz projeye hallendim. hepsinde ya tereddüt ettim ya da peşini kovalamadım. en kötüsü 1 yılda 30% üzerinde fiyat artışı yakaladı. bunu yakalayım bari diye tribe girdim. çok feci bir tecrübe yaşıyoruz yaklaşık 2 senedir bingil. eşimle perişan olduk. bakırköy referans projesinden dükkan aldık ve neredeyse 2 sene geçmiş olmasına rağmen halen teslim alamadık. aynı projedeki evlerde de benzer sıkıntılar olmuş. KiLER GRUBU'nun inşaatı bu referans projesi. Üstelik Halk GYO ile 50-50% ortak proje. En garanti denilen projelerden birisiydi yani. Demem o ki, eskiler derler,belki duymuşsundur. Para bir yana, tapu diğer yana.Bitmiş daire veya dükkan al kardeşim. Aksi takdirde çok hem de çok yıpranırsın (ız,evli isen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Evi napıcaksınız abi, at alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Merkezi yerde oturmanın en boktan yanı da, "abi sizin oralardayım bi uğrayayım mı" telefonlarına yer yer "yok hayır abi" deme zorunluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bittikten sonraki fiyatından alırsan hiçbir değer elde edemiyorsun ya çok niche bir proje değilse ama işte aldığın risk astronomik seviyelerde. geçmiş olsun valla, fena bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 İmam sen gelebilirsin canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Xaenin said: Merkezi yerde oturmanın en boktan yanı da, "abi sizin oralardayım bi uğrayayım mı" telefonlarına yer yer "yok hayır abi" deme zorunluluğu. derde bak ya sdhfuhsadufha yeterince yakın olan zaten alınmaz. yeterince yakın olmayana da ayıp olmasın diye yalan sıkarsın dışardayım veya işim var vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Öyle deme abi, "kapıyı aç ben geldim" diyenler bile var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sapphire kiler'inmiş yahu, vay arkdaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ben gelsem almican mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 evet bingil. zaten adamlar bu referans projesini satarken hep onu referans gösterdiler o zaman. eşşoğlular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şunu da şöyle bırakayım bu arada http://www.hurriyetemlak.com/Emlak-Endeksi/Detayli-Analiz/sariyer-satilik-konut/cRTDm5J1jItbKXTjbjgGFoi0APkNLvbegDPj9g0NBqQI3xCKEWlOlA==?sParam=cRTDm5J1jItbKXTjbjgGFoi0APkNLvbegDPj9g0NBqQI3xCKEWlOlA%3d%3d 2013- 6k 2015- 9.5k https://media4.giphy.com/media/U2asMQM6BHxSM/200_s.gif sanarsın evlerin bodrumundan altın çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Xaenin said: Öyle deme abi, "kapıyı aç ben geldim" diyenler bile var yani. Bunu çok yaşadım maslaktayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: şunu da şöyle bırakayım bu arada http://www.hurriyetemlak.com/Emlak-Endeksi/Detayli-Analiz/sariyer-satilik-konut/cRTDm5J1jItbKXTjbjgGFoi0APkNLvbegDPj9g0NBqQI3xCKEWlOlA==?sParam=cRTDm5J1jItbKXTjbjgGFoi0APkNLvbegDPj9g0NBqQI3xCKEWlOlA%3d%3d 2013- 6k 2015- 9.5k https://media4.giphy.com/media/U2asMQM6BHxSM/200_s.gif sanarsın evlerin bodrumundan altın çıkıyor canım babacığım. 3. köprüye 200 metre mesafede yazlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar