Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Myriad Colors Phantom World 2: Oykude ilerleme var. Karakterleri biraz daha tanidik, yeni karakterler geldi, dunya tanitildi, eglendirdi de ikinci yarisi. Bu sezonun en cerezlik animesi, izlenir, eglenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 stride cok tırı vırı olcak gibi. isin spor kısmını ikinci plana atıcaklar belliki, 2 bölüm gecti hala aolayın kuralalrı nedır ne deildir belli değil. bi el tutusmaca ksımı var orda biri diğerini gecmiycek o kadar onu biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Otome oyunundan uyarlama o zaten. Ikinci bolume bakip biraktim onu. Haruchika 2: Bu da fena ilerlemedi. Gay oglan antipatik geliyor ama diger karakterler kurtariyor gibi. Bir bolum daha bakarim, kararsizim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 KONOSUBA - God's blessing on this wonderful world!: Ilk sahne Mushoku Tensei'den alinmaydi direk. Sonrasi sadece fantezi dunyasina gecmesiyle ayni ama, bu tarz eserlerin parodisi direk. Cok eglenceli. Kesin izlenmeli derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Asagidakiler sadece Crunchyroll ve Funimation'da yayinlananlar. Otekilere bakmiyorum. Kesin izlenmesi gerekenler Showa Genroku Rakugo Shinju: Josei, ama MUKEMMEL! Artwork, muzik, donem, karakterler, seslendirme, komedi, realizm... Klasik olur bu ayni kaliteyi korursa. Yillar sonra onermeye devam ederiz. Kesin izleyin, bu sezonun kacmamasi gerekenlerinden. Ortasinda bastan sona bir rakugo gosterisi var, hayattimda boyle bir sey izlemedim bir animede (gerci anime disinda da izlemedim). Farkli bir seri olmus, ne kadar iyi oldugunu ne kadar tekrarlasam soylesem yetmez ama. Habersiz geldi, vurdu. Sleeper hit bu kadar olur yani. Epeydir bu kadar begendigim bir anime izlemeistim. 10/10 direk. ERASED: Super. Premise iyiydi zaten ama her acidan super. Sezonin hiti olabilir. BBK/BRNK: CGI anime. Ona ragmen rakugo animesinden sonra bu sezon izledigim en iyi ilk bolum bu cikti. Her ogesi cok iyiydi. Orijinal anime, yazarin ve yonetmenin ilk isleri AniDB'ye gore ama cok saglam geldi senaryo ve yonetmenlik bana. Kesin izleyin derim. Sci-fi/fantasy tur olarak. Tempo cok iyi. Ozellikle ilk yarisi mukemmeldi. Dimension W: Epey iyiydi. Cyberpunk kendisi ve karakter ile setting epey saglam. Sonu ozellikle ilgi cekiciydi cok, sonra ne olacagini epey merak ettim. Kesin izlenmeli derim, sezonun en iyilerinden gibi gorunuyor simdilik. KONOSUBA - God's blessing on this wonderful world!: Ilk sahne Mushoku Tensei'den alinmaydi direk. Sonrasi sadece fantezi dunyasina gecmesiyle ayni ama, bu tarz eserlerin parodisi direk. Cok eglenceli. Kesin izlenmeli derim. Baska ne var cok iyi diyenlere Grimgar of Fantasy and Ash: Animasyon cok kaliteli, muzik de iyi. Aksiyon iyiydi. KONOSUBA gibi baska bir dunyaya dusme yine ama bu sefer kimse eski dunyasini hatirlamiyor. Oyun gibi dunya ayrica. Karakterler de iyi. Izlenir. AOKANA: Four Rhythm Across the Blue: OST rahatlatici, gorsellik iyi, karakterler klise ama izlenir. Sevdim ben bunu ama sezondan cok daha iyi bir suru sey var. Harem degil bir de, buna vurgu. Harem degil. Eh iste, anime izleyicisine: Musaigen no Phantom World: Vasat gelmedi bana. Her seriyi kendi turunde elestirmek lazim. Bir harem icin epey epey iyi animasyon ve muzik var. Aksiyon sahneleri ortalamanin ustundeydi tur icin. Karakterler ve komedi de guzel. Harem izlemeyen insana izle demem ama harem izleyim diyen sever yani. Prince of Stride: Parkour serisi. Iyi spor animesi her zaman iyidir, bu da iyi olacak gibi gibii ama otome oyunu iste asli. Pandora in the Crimson Shell: Kotu gibi basladi ama sonra iyi ilerleyip bitti. Bakin derim. Ayrica yuri. Luck & Logic: Aksiyon, karakter ve ozellikle OST iyiydi. Sezonun bakilasi shonenlerinden demek isterim ama massive harem geliyor gibi, size kalmis o nedenle. Ozgun bir eser, gelmeyebilir de ama geliyor gibi gibi. Ortalamanin ustunde simdiye kadar cikan bolumlere gore. Tek derdim anime ile Athena, Athena'dan beklenecek bir tip ya da karakter degil; nerede LN Athena, nerede bu. Dagashi Kashi: Sevmedim ben bunu, niye insanlatin sevdigini anliyorum ama mangasini da hic sevmemistim zaten. Oyle uzun uzun ne guzel seker diye gidiyor iste kiz. Haruchika: Fena baslamadi demek isterdim, cizimler guzel. Gay oglan antipatik geliyor ama diger karakterler kurtariyor gibi. Romcom mu, degil mi tam anlamayamadim ama. Meh... Active Raid: Esas kizimiz ilginc bir karakter, otekiler yeterince gostermedi kendini. Divine Gate: Hype vardi ama o kadar iyi gelmedi bana, ortalama. Forced drama dolu olacak gibi. Kim cocuguna oyle davranir yani... Sekko Boys: Komedi gibi ama, WTF! Idol animesi ayrica ama WTF yani. Phantasy Star Online 2: Oyunu promosyon icin (PS4 versiyonu cikiyor). Asiri surreal ama, suspension of disbelief kasmak gerekli. Cozunurluk dusuktu. Oyunun dunyasinda gecen bir anime yerine PSO2 oynayan liselilerle aciliyor. Asiri dramatik ama oyun sahneleri. Ne bileyim, bir garip. Rainbow Days: 13 dakikalik bir anime. Iyi ya da kotu diyemiyorum, romcom gibi. Ama karakterler sarmadi, bu turde karakter epey onemli yani. Animasyon da pek iyi degil. Gecin derim. Bu sezon devami cikmis ama basina da bakayim mi? Snow White with the Red Hair: Bones'dan shoujo ama cok cok iyi. En cok bekledigim buydu benim bu sezon. Sevimli, feel good, kiz asik olunasi... Zaten shoujo tarzindan biraz uzaklasip Bones biz herifleri de hedef kitleye koymus. GATE: Fantastik dunyaya gecis temali izledigim en iyi eser anime turunde. Bir roman uyarlamasi ayrica, bu sezon guzelce bitecek. Kesin bakilmali buna da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 shadow GERGE, listeler için sağ olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Nedense bana Grimgar fena patlayacak hissi verdi. 6-7 eleman bir goblini kesemedi, öteki tarafta diğer grubun elemanını über süper gibin gösterdiler, inn deki npcye de atarlandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Grimgar ve SAO aynı başlangıcı yaptılar umarım ileriki bölümleri aynı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Erased 2 Öğretmenden süphelendim ben. Kızın üzerinde dayak izleri var, bir de kurtarın beni diye bağırdığı denemesi var; okul hareketsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 erased2 ben o sarı saçlı çok bilmiş çocuktan şüpheleniyorum(kırmızı gözler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Boku dake ga Inai Machi - ERASED #2 Çocuk olamaz çünkü cinayetlerin bağlantılı olduğu ima edildi, hatta direkt olarak söylendi de diyebiliriz çünkü adamın yeteneği(lanet mi demek lazım bilmiyorum, kendi kontrolünde olan bişey değil sonuçta) bir olayı önlemek, annesinin cinayeti sonrasında da kızın cinayetinin öncesine gitti. Çok büyük ihtimalle 2 cinayeti de aynı kişi işledi, geriye kalan küçük ihtimal de başka ama bağlantılı kişiler olması. Bağımsız olmaları gibi bir ihtimal pek yok. Çocuk yaşta kızı kaçırıp öldürmesi filan diye bağlarlarsa saçma olur. Tabi çocuğun tavırları biraz tuhaf, protagonistin yetişkin gibi düşünmesi normal de sarışın çocuğun büyümüş te küçülmüş tavırları biraz huylandırdı beni de. Bir de işin içine supernatural girince aynı/benzer/başka yeteneklerin başka insanlarda da olması beklenebilir. Yani şu anki çocuklardan birinin de olma ihtimali var, ama saçma olur, o şekilde konunun içine ederler bence. Katil büyük ihtimalle yetişkin birisi. Şimdilik 2 tane yetişkin erkek biliyoruz: öğretmen ile gelecekte cinayetlerle suçlanan serseri tip, ama ileride daha fazla katil adayı gösterirler muhtemelen. Öğretmen olabilir, ama sırf görünümü yüzünden karar vermek zor. Bir de geçen bölümü gösterdikten hemen sonra hocayı göstermesi bait bence. Kızın kompozisyonu yüzünden müdahale etmesi pek ihtimal dahilinde bir şey değil çünkü Japonlar bayağı katı bu konularda. Ortalama bir japona okutsan onu "anarşik bu anarşik!" der geçer, bireysellik çoğuna öcü gibi geliyor hala. Bir de 20 sene öncesinden bahsediyoruz. Kızın derdini anlayan olsa da büyük ihtimalle umursamaz. -ki kızı döven de o değil zaten, annesi, cinayetle dayak yemesinin bir şekilde bağlantılı olduğunu ima ettiler ama yine de öğretmenin bu işin içinde parmağı olduğunu sanmıyorum. Yalnız anime her yönüyle muhteşem ya. Çocuğun tepkileri, geçmişini değerlendirme kısmı, kızın konuşması filan her sahnesi ayrı ayrı hayran bıraktı. Bu sezon açık ara en sevdiğim bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Benim de en çok sevdiğim ERASED oldu.Çok kaliteli bir yapım, mutlaka izlenilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu diyorum ben hala en iyi. Bu arada Active Raid'in 2. bolumu 1.'den cok daha iyiydi. Guzel cikabilir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 lupin her zamanki gibi cok iyi ya. gecen sezon baslamıyanlar ordan kalsın gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Divine Gate ne kadar tuhaf ya. Hayatımda forced drama konusunda bu kadar konsantre bir şey daha izlediğimi hatırlamıyorum. Dakika başına ortalama 2 tane filan forced drama sahnesi sıkıştırmışlar, biri bitiyor diğeri başlıyor. Kalitesiz drama içermeyen tek bir sahnesi bile yok. Tuhaf bir şekilde bağlıyor bir de, melodramadan kusucam ama izlemeye devam ediyorum filan. Sezonun so bad it's good animesi bu oldu benim için. Shounen soslu kalitesiz drama izlemek isteyen varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Ajin'in ilk bölümünü beğendim.Konusu ilgi çekici, 20 dk yetmedi açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Divine Gate BERBAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Ajin çok iyiymiş (tu) Knights of Sidonia kalitesindeki göz kanatan animasyonları görmezden gelirsek en iyiler arasına girebilir hatta. Bir de bu sezondaki en iyi OP sanırım. https://www.youtube.com/watch?v=ETAQpRdzvfo https://www.youtube.com/watch?v=_HbJoUa-tdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 GERGE said: Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu diyorum ben hala en iyi. izlerken uyuyakaldım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bu sezon CGI hat safada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 GERGE said: Divine Gate BERBAT. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ajin'i part 1 shoudou film versiyonundan izleyin. haftayı beklemenize de gerek yok. tv serisi ile birebir aynı. ekleme-çıkarma yok. niye böyle bişi yapmışlar ben anlamadım. AHNM-Subs'ın çevirisi var güzel, filmi 5'e bölmüş 3/5'ini çevirip koymuş nyaa'ya. nyaa'daki tv ep1'i izleyeyim dedim, çevirisi google translate terk bubuki buranki'yi de droplayabilirim böyle giderse rakugo yine çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Grimgar of Fantasy and Ash 2 CR 1/4, conquered! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Dimension W OP varken zor gibi bayadır böyle iyi OP görmedim https://www.youtube.com/watch?v=_47ukmC-O0I ShadowFury said: Ajin çok iyiymiş (tu) Knights of Sidonia kalitesindeki göz kanatan animasyonları görmezden gelirsek en iyiler arasına girebilir hatta. Bir de bu sezondaki en iyi OP sanırım. https://www.youtube.com/watch?v=ETAQpRdzvfo https://www.youtube.com/watch?v=_HbJoUa-tdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 underwaterrayromano da neler oldu yau bok baya ciddileşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar