Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

crop olayı için ben mod kurmuştum, robot çıkıp çatır çatır toplayıp workshop'a koyuyordu domatesleri falan. belki öyle bi mod bakabilirsin.

sim settlements hiç denemedim ama çok büyük bi mod diye biliyorum, o yüzden oyunu çökertiyor olabilir evet.

evet settlerlar malesef pek düdük, ya mal mal bi yerde duruyorlar ya da boş boş dolanıyorlar ortada. bi mod indirmiştim onun için, invisible padler koyuyordum mesela sağa sola, sonra npcleri onlara assign edince o pad'in scripti neyse onu yapıyorlardı. biri gidip sağda bi sigara yakıyodu, diğeri nöbet bekliyordu guard postta, gibi gibi. yarın bi bakayım bulurum belki modu

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros, 23.07.2024 03:05 tarihinde dedi ki:

crop olayı için ben mod kurmuştum, robot çıkıp çatır çatır toplayıp workshop'a koyuyordu domatesleri falan. belki öyle bi mod bakabilirsin.

Sim Settlements ile çakışabilir bu. benim merak ettiğim crop veya su aleti diktiğimizde workshop'ta biriktiriyor mu bunları... Salvage station koyunca biriktiriyormuş, onu öğrendim. ama food/water konusunu bulamadım.

Saeros, 23.07.2024 03:05 tarihinde dedi ki:

evet settlerlar malesef pek düdük, ya mal mal bi yerde duruyorlar ya da boş boş dolanıyorlar ortada. bi mod indirmiştim onun için, invisible padler koyuyordum mesela sağa sola, sonra npcleri onlara assign edince o pad'in scripti neyse onu yapıyorlardı. biri gidip sağda bi sigara yakıyodu, diğeri nöbet bekliyordu guard postta, gibi gibi. yarın bi bakayım bulurum belki modu

bu iyiymiş de, zaten oyunun kendi eşyaları veya Sim Settlements'ın zoneları da bu görevi yapması gerekmiyor mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...