Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Ya abi neden boyuna 97 yapimi oyunlarla karsilastiriyosunuz bunu? Yani mantiken str buildli karakterin pa giymesi gerekir, eski oyunlarda training vardi cockblock olarak konulan ben de bu sefer de hem training hem str build olsun diyorum. Chameleon tarzi armorlari da agi buildi olanlar giyebilsin mesela. Onlar icin de questline konsun zor mu yani?

Ben rpg oyununda her istedigimi kullanamiyim ya bi zahmet

Wowda rogue un plate giymesi daha mantikli
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim adamimin str'i 1 ve somaliliden zayif. Agi 10 ve surati pislik icinde yarali bereli. Boyle bi herifin PA gibi kas gucu ve training isteyen bi armor suit'in icine bir rpg oyununda tek tusla girmesinin savunulucak bi tarafi yok. Link veriyosun ya exoskeletondur my realism hesabi, benim de realismim bu. Rpg oynuyoruz ya sozde

Coluk cocuk, orta yasli ev haninlari da opere edebilsin PA u senin mantigna gore. Kendiliginden str veriyomus ya
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

eşdeğer tutmadım, dediğim ve ısrarla anlaşılmayan şey oyunun başlarında kuvvetli bir item alınınca oyun sırf bu sebeple kötü oyun olmuyor ısrar edildiği üzere. gidip bir diğer fo oyunundan örnek verdim, yoksa gidip mesela dlc blood dragon armor diyeyim mesela da1'den. oyunun ilk yarısını çok kolaylaştırıyordu ama bu oyunu kötü mü yapıyordu? hayır. başlığında millet ağladı mı? hayır. bu tarz itemları oyun başında vermek yanlış mı? yanlış.

ama yok fo4'ü kötü ilan etmek için olabilecek her türlü kılı kırk yarmayı yapmak lazım yoksa geceleri gözümüze uyku girmez paticik başlığında herkes hemfikir olmadığı sürece.

herkes tek fikir olana kadar durmak yok.

Blood Dragon Armor oyunun ilk yarısını kolaylaştırıyor muydu? Hemen 38 STR yi nasıl yapıyordun onu giymek için? Oyunun ilk yarısı çantanda gezdiriyordun abi o armor u. Yine yakalandın Sam. Ya oynamamışsın, ya da bilerek yanıltıcı örnek gösteriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bas linke oku, bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. felçileri yürüten alet somaliliyi de yürütür.

bot girmiş araya, tomkat sana yazdım.

blood dragonn armor: 38st birşey değil, endgamede 120 filan oluyordu zaten 38st'ye çabuk geliniyor oyun tek stata vermekten ibaret olduğu için. endgame'de bile rakibi azdı zaten, buradaki kırık dökük t45a gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap veremeyince bot mu oluyor?

(Ciddi tartışanlar için ek: Oyunu normal -aka gidip vendor soyarak değil- oynayanlar için Blood Dragon Armor lvl 12 civarında giyilebilir hale geliyordu. Oyun da zaten lvl 20-22 arası bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam, çünkü ek paketi 30 da bitirdim. Yalaaan)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

eşdeğer tutmadım, dediğim ve ısrarla anlaşılmayan şey oyunun başlarında kuvvetli bir item alınınca oyun sırf bu sebeple kötü oyun olmuyor ısrar edildiği üzere. gidip bir diğer fo oyunundan örnek verdim

eşdeğer olmayan şeyi niye örnek veriyorsun birader? manyak mısın :D
benzer şekilde ama falanca oyunda konsoldan hile yapabiliyordun. bu oyunu kötü mü yapar? hayır. diye örnek versem en hafif tabirle saçmalamış olurum.

Sam said:

ama yok fo4'ü kötü ilan etmek için olabilecek her türlü kılı kırk yarmayı yapmak lazım yoksa geceleri gözümüze uyku girmez paticik başlığında herkes hemfikir olmadığı sürece.

ahah. bu kadar alpha nerd'ün olduğu bir yerde herkesin hemfikir olması mümkün mü. keşke fo4 ü "kötü" ilan etmek için kılı kırk yarmak gerekseydi de şu an oynuyor olsaydım.

diyalogdan sarcasm'ı seçince bu çıktı. sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

ellerini beline koyup mu yazıyosun postları gıcık çocuk gibi?

YENİ MODA MI BU ACABA HI?? fln

seninki legit duruyor ben it gibi ŞŞ yazınca normal olarak göze çarpıyor. senin özetin bu. saçma şeyleri legit bir dille yazmak.

postlara bakmadım ama ben bi kere bile PA oyunu kolaylaştırıyor yazmadım. MOOD'u öldürdü dedim. boktan zırhlarla oyunun başlarında beni oyunu tırmalamaya o yeşil combat armoru bulunca sevinçten öle hissiyatlarını bana yaşatamadı dedim.

bence de erken diyosun ama BOK ATMAYIN ŞARJ YOK ZATEN GİYEMİYORSUN falan diyorsun sonra. fallout 2 pa bulma buguna bişey bile demiyorum.

şu pa olayına da ne kitlendik ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...