Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

valla unutkanlığa yatmasan şu kadar uzamayacaktı zaten, bu son zaten bir daha bulaşmam sana. cidden şu harcanan vakte yazık.

"herkes" konseptin metacritic bombacıları ve şuradaki belli bir kitleden ibaret sanırım. tam "benim tanıdığım gerkes a partisine oy verdi, neden b partisi seçildi" yaklaşımı olmuş. 'senin herkesin' ama, anladım.

o dediğin hem beğenip hem eleştirme olayını şu forumda en çok yapan benim, dahası fo4 için de yaptım. cidden kuvvetli b12 takviyesi lazım sana.

"ileride açılacak gameplay'i lvl 1'de bekliyorum, INSTANTLY GRATIFY MEEEEEEE" tam o lau'nun koyduğu "you are awesome" diyen oyunlar lazım sana. ben de keşke "lvl3'te minigun ammo bitti neden minigun ammo yoooook" diye ağlasaymışım tam bu kıvamda olurmuş.

al bu da benim kapağım, kal sağlıcakla. dönelim işimize gücümüze.
http://orig07.deviantart.net/030f/f/2009/192/d/a/nuka_cola_bottle_cap_by_kooroe.png
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Hiç bir silahı tam otomatik yapmadım gereksiz ammo harcarım diye. O yüzden commando perküne de vermedim. Yanlış mı yaptım bilmiyorum. DPS farkı var mı yarı otomatikle tam otomatik arasında?

dps olarak full auto daha yüksek tabii ama mermi başına dmg daha düşük. bir de hedefe bütün mermileri indirebiliyor musun durumu var. uzak mesafede cover'daki hedef küçükse cover'a harcanabiliyor mermiler. ben full auto silahlarla yaklaşmaya çalışıyorum o yüzden genelde. recoil azaltmaya ve accuracy'e yönelik modlamak lazım tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

benim karakterim baya kötü oldu ya galba asdf
ben falloutları hep böyle iyi savaşamayan karakterlerle oynuyorum. zorlandım biraz bu sefer.

10 int
8 char
4 agi
4 per
3 str
3 luck

lockpick
hacker
medic
local leader

kurşun bulamıyorum kurşun bulsam aslında sorun kalmıcak. acaba kurşun bulma perkü mü alsam
Sosyal ağlarda paylaş

nerd rage kısıtlayıcı baya 20% de aktif olduğu için

@blackice: perkle çok fark ediyor düşen mermi sayısı ama para da çok geldiği için para ile vendorlardan da tedarik edebilirsin.

ammo sıkıntısının en büyük nedeni tek tip ammo kullanmak. atıyorum rifle kullanıyorsan, 3 adet rifle'ın olacak farklı kalibre mermiler kullanan veya işte biri enerji biri balistic falan olacak. böylece biri bittiğinde diğerine geçeceksin, ammo bulurken biri 1000 olduğunda diğer 0 olmayacak. manuel conversion işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya survivor'da oynarken genelde 1 mermi 20% götürebiliyor, o bakımdan düşük hp ile dolaşma konusunda biraz sıkıntılı. power armor kullanırsan daha az sorun olur ama. stimpack çok yavaş heal ettiği için, basayım hp yükselsin gibi bir şey olmuyor. 20% altına düştün mü, o kombat bitene kadar max. toplamda 30% a çıkartabiliyorsun geçen sürede. 30% ile aldın aldın yoksa ci ci :)

cheese yapabilirsin tabii, geri kaçarsın, coverda beklersin falan. patlayıcı atmayan biriyse sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Geralt sümüğünü silmez bu oyunla.

Witcher in ilk dakikasından itibaren aradığım viçır gameplayi buuuu diye çığırdım, tasoların çıkartılması eksi puandı ama ben kendim seviştiğim karakterlerin resimlerinin kartona çıktısını alarak eksikliği giderdim. God Bless CDPR.

Yukarıda Sam in tartıştığı hayali kişiyi okudunuz. Bu ben veya Bıngıldak olmadığı için cevap yazmamız boşuna.

Fallout 4 konusuna gelince, PA yı sanırım PA nın olmadık yerde hasar almasıyla dengelemişler. Uzun bir üs vs. bir yer basmaya göreyim, daha ikinci dakikadan tüm PA parçalarım kızarmaya ve kırılmaya başlıyor.

Kellogg a geldiğimde üzerimde sadece helm ve torso kalmıştı

Sosyal ağlarda paylaş

level scaling den o kadar agladiki millet bu oyunu leveled yapmislar, bu defada lvl 18 im glowing sea ye gonderdi main quest, onun yaninda side questleri yapiyorum milletin abarttigi questleri sneak bazli karakteirm olamsina ragmen smg ile tariya tariya geciyorum very hard da

sunun ortasini bulamiyosun iste open world oyunda heh
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de melee, sneak karakterle birçok yerde silahla oynadım ve sorunsuz olarak survivor'da ilerledim. hiçbir dmg perk'u olmamasına rağmen. o anlamda oyun zor değil ama başlarda biraz sıkıntı oluyor herhalde.

zorluk hard, very hard'dan ziyade survivor'da çok fark ediyor. survivor'da stimpack bastığında health instant dolmuyor, hot'a dönüşüyor ama bayaaa yavaş geliyor. kritik durumda cuf cuf çekip hayatta kalamıyorsun. stimpack ve bufflar çok yüksek adette düşüyor. bitti, az kaldı derdi yaşamadan hortum gibi çekiyorsun. ondan ölmüyorsun gibi bir şey survivor dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...