quixef Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Lütfen emeğe saygı, o anda komutu verip bu enstantaneyi comic haline getirene credit verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 invite kodu nedir beyler biri paylaşabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 beyler mi, did you just assume my gender? şaka şaka pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bi pm gönderseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 https://discord.gg/BcE992 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 beniim mikrofon çalışmıyor discord da nedense. baya uğraştım ama yok, olmuyor. skype ve blizz de oyun içi olaylarda sorun yok mikrofonda sadece discord da. Çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Cokomantis said: beyler mi, did you just assume my gender? şaka şaka pm attım Hemen gidip basliginda `abilerim`, icinde de `danalar` yazan bi topik ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 to be fair, ablalarım da diyordu başlıkta. ek olarak, dana erkek de dişi de olabiliyor sanırım :) edit: yok ya ablalarım demiyormuş. tumblr'dan qq'lamaya gidiyorum, hakkınızı helal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Cokomantis ben aksam tumblr'a ugrayacagim, sen istersen soyle bana hangi blog, ben senin yerine qqlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 lurican'a da gereksiz yere yüklenilmiş ama buna at gibi güldüm ya of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar