Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Risk(Ailecek beğenerek oynuyoruz...)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 28 Ocak 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
Bu oyunun aslında ismi gizli hedef'tir acaip zevkli bir oyun zamanında sabahtan akşama kadar oynardık öyle devamlı yenen biride yoktu :)

Evet evet hatırlıyorum, kırmızı kutusunda üstünde sarı ile Gizli Hedef yazardı, böyle üçgenimsi askerlerimiz vardı. Ahh ahh ne zevkli oyundu, az mı sabahladık başında, bühü..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
internet üzerinden online olarak

www.koaka.com adresinde gizli gorev oyunu ismi adı altında oynabilirsiniz
2-6 kisilik oynanabiliyor . eğer aynı cafeden ve aynı ip adresinden oynamak isterseniz oyun salonlarından serbesti secebilirsiniz ;)

zevklidir[signature][hline]Knight Online Server: İxgenon 1/2
PRaXToR lvl :5X
Orc Paper Mage Manner Point: 604

ßir Cümle İle ßen »»»Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
Mesaj tarihi:
ehe ayrıca yardımı ihtiyacınız olursa orda operatörüm :P sorun cıkaran olursa salondan atarım :PPp bisi olursa burdan özel atın msn adresimi vereyim .

*!paticik e torpil yapar*[signature][hline]Knight Online Server: İxgenon 1/2
PRaXToR lvl :5X
Orc Paper Mage Manner Point: 604

ßir Cümle İle ßen »»»Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
Mesaj tarihi:
şimdik risk de 2 renk zar vardır biri maviş biri pembiş [ kırmızı da diyenler oluyo tabi ] neyse sımdı atıyorum benım orta doguda 10 tane elemanım var hani olmasya sonra afganistana saldırıyorum [hanı bu da olmaz ya] sonra ben saldırgan oldugum ıcın kırmızı zarları atıyorum buraya dikkat etmenızı arz ederim ne kadar adamım varsa bir eksigi kadar zar atıyorum ANCAK max zar sayısı [kırmızı zar icin] 3 tür YANI!! 3 zar atıcam cunku 9 > 3 ok? daha sonra ben zarları attıkhtan sonra sıra defans oyuncusuna yani afganlara geciyo afganistanın ise 2 tanecik adamı var ancak ... defans sırasında olay biraz daha az karmasık ne kadar adamın varsa o kadar zar atıyorsun ANCAK maviş zarlarda max 2 zar oldugu icin 2 zar atabiliyon [cumle biras devrik gibi]

sımdı bakalım anladınızmı olayı
benim 3 adamım bulunan bir yerden 1 adamlı bir yere saldırıcam kim hangi zarlardan kac tane atmalıdır???
Mesaj tarihi:
ya aslında bu oyun bi bakıma medievalın kutu oyunu gibi bişey diil mi sadece bi kere oynamıştım o da çok ufaktım[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar biraz da genel taktikler verin :-)...mesela ben hep guclu rakiplerim bana saldırdıgında az adamlı yerlerimden cekilip bir yere filan toplanırım...vb..[signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Mesaj tarihi:
Yine bir öğle vaktiydi...Yine bir risk saati gelmişti.Aynı kişiler,aynı ekip,aynı oyun tahtası,aynı zarlar.Ama sanki bugün bende birşeyler farklıydı.Bunu hissedebiliyordum.Yo,hayır.Bu değişikliğin 2 hafta kesmediğim sakallarımı traş etmemle alakası yoktu.Askerler dağıtıldı,görevler belirlendi.Amacım "18 bölgeyi en az 2 askerle fethetmek"ti.Askerlerim K.Amerika'da 1,K.Afrika'da 3,Avrupa'da 1,Asya'da ise 5 bölgeye yayılmıştı.Ama demiştim ya,birşeyler farklıydı.Askerlerimi Asya'ya yığmıştım.Asya'da siyasi üstünlüğe sahip olmam ve birçok rengin Asya'ya yayılması Asya'da yayılmamı kolaylaştırabilmişti.Oyuna başlamıştık.Herşey istediğim gibi gidiyordu.Godzilla112 beni K.Amerika'dan çekilme zorunluluğunda bırakmış ben de Kamçatka'ya çekilmiş,ordan Japonya'ya geçmiştim.Beni K.Amerika'dan atan Godzilla112,aynı zamanda Çin,Ortadoğu ve Hindistan'a da sahipti.Ama Godzilla112'nin buralarda pek kalma isteği yoktu.Belki de havası iyi gelmemişti.Anlaştık ve savaşa gerek kalmadan Japonya'dan Ukrayna'ya kadar yayılmıştım.Şimdiden 14 bölgem olmuştu.Bir adımımı Avrupa'ya attığım topraklar olan Ukrayna'ya asker yığma zamanım gelmişti.Kuzey Avrupa,Güney Avrupa,İskandinavya benim olmuştu.Böylece görevimi tamamlamak için 1 bölge daha fethetmem gerekiyordu.Ama o bölge neresi olmalıydı?Hindistan'dan Tayland'a geçeyim desem,Tayland'da çok büyük bir askeri güç vardı.Çok büyük kayıplar verebilirdim.Güney Avrupa'dan Kuzey Afrika'ya geçmek daha da zordu.Zaire'den Afrika'ya yayılmam ise çok daha zordu.Lakin,Zaire'deki askerlerim,rakiplerimin Afrika'daki asker sayıları yanında çapulcu gibi kalıyordu.Ben bu düşünceler arasında boğulurken,Godzilla112 K.Amerika'nın tamamını ele geçirmiş ve bu bölgeyi vergiye bağlamıştı.Bu ise en tecrübelimiz olan C.S.'nin işine gelmiyordu.Ve benle ittifak yapmaya karar vermişti.Yaptıığımız anlaşmaya göre,bir el için Çin'den Kamçatka'ya kadar olan topraklardan çekilecektim,böylece O,K.Amerika'ya geçip Godzilla112'nin vergisini bozacak,bunun karşılığında ben Tayland'ı alacak ve Asya'dan Avrupa'ya kadar hakimiyet sürecektim.Ana nerden bilebilirdi ki bu oyunun sonu olacaktı?İşler tam da istenilen gibi olmamıştı.C.S. istediğini yapmasına yapmıştı ama bu sırada Afrika'da en büyük güç olan A.K. de Avrupa'ya geçmişti.Aramızda birkaç savaş olduktan sonra Avrupa'da İzlanda ve Büyük Britanya dışındaki bütün topraklara sahip olmuş,Kuzey Afrika'ya da geçmeyi başarmıştım.Anlaşmamız gereği C.S.'ye verdiğim toprakları da geri almış,üstüne de Tayland'ı da ele geçirmiştim.Artık Asya'nın tamamı,Avrupa ve Afrika'nın yarısı benimdi.Toplam 20 bölgem vardı.Hepsinde de tam ikişer askerim vardı.Tabii bu kadar bölgeye sınırlı sayıda askeri dağıtmak zor işti.Herkes "Hadi TooRan..." dercesine baktığı bir anda "Oyun bitti...Haydi evlere..." dedim ve görev kartımı ortaya sürdüm."C.S. "Bir el daha geçmeli" dedi fakat o da en sonda pes etmiş,"Ulan beklesek de pek birşey farketmez.Tamam,oyun bitmiştir" dedi ve ev sahibi olduğundan bizi kovaladı...
Ben ise büyük bir imparator edasıyla apartmanın merdivenlerinden inmiş,otobüsümü beklemeye koyulmuştum.Otobüsün camına baktığımda,zaferin tatlı yorgunluğunu,şaşkınlığını ve haklı gururunu gözümden okuyabiliyordum...[signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Mesaj tarihi:
Risk, candır ciğerdir. En yakın arkadaş grubumuzla sıkça oynadığımız ve müttefiklerin birbirilerini en kritik anlarda satıp planları bozmaları sonucu kardeşleri bile birbirine düşürür. Oyun grubunuz iyiyse, yaptığınız geyik ve diplomasi oyunda çok kritik olabilir.
Neticede ilk güçlenenin genelde kaybettiği, güçlenene karşı diğerlerinin toplanıp kafasına çakmaca yaptığı oyundur Risk.
Herkeşlere tavsiye ediyoruz.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Ben onu bunu bilmem Güney Amerika ile Asya yı ele geçir görevi her zaman en kazığıdır[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyunu netten oynayabilme ihtimalimiz var mı ya da multiplayer falan. 3-4 arkadaş bir bölüm kurup oynamak istiyoruz da, aradım hiç bulamadım multiplayer şekilde. var mıdır fikri olan
  • Yeni Oluştur...