tiLi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 iyi lan iyi ki kilo vermemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 elesso said: bu arada kardeşim bu bahaneyle gaza gelip rejime gir, biz burdan destek olalım sana. ben 95 kilodan 75 kiloya inmiştim, hala askerde verdiğim kiloların ekmeğini yiyom. zaten askerlik bahanelerinden biri de kilo vermeydi, 20 civarı vermeyi planlıyordum. Şimdi o sürede 30 veririm dışarıda diye tahmin ediyorum. Acemide 3 vermişim bile, 2 ayda 15 kilo ilk hedefim bakalım. Xaenin said: Hayır niye çürük vermesinler diye uğraştın ben onu anlamadım. 18 milyar diyorum bak sen hasta mısın? Abi çürük belgesi eskisi gibi girer göte diye tırstım ilk, bir de hayatım düzene girsin işte kilo vereyim diye gitmiştim nedense bunları düşününce bi an kafa gitti. Sonradan işte milletle konuşup, mantıklı düşününce de almaya kastım sürekli. Şimdi zerre pişman değilim hatta o halimi düşününce harika bile olmuş diyorum. di said: DarKRideR said: abilerim ablalarım nasılsınız iyiyiz cocugum. op elimizi. olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Xaenin said: Hayır niye çürük vermesinler diye uğraştın ben onu anlamadım. 18 milyar diyorum bak sen hasta mısın? abi simdi kahvede askerlik muhabbeti acilinca ben curuk aldim diyebilir misin. adin cikar mahallede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 benim de böyle bir şeyler olmuştu. 128 kilo 1.81 boy ile gittim. kimseye bir şey demedim kiloyla ilgili. fakat 15. gün acemilikte yemin töreni hazırlığı falan belimin ağrısından ağladığımı komutan görünce revire gönderdi (yer Zonguldak bu arada), orada komutan kilomu sordu 105 dedim, inanmadı. O da beni Ankara' ya gönderdi. Orada kilomu 114 ölçtüler (15 günde verdim o kadar kiloyu ama hiç bir şey yemeyince), boyumu da 1.78 mi ne ölçmüşlerdi. Adam 45 gün hava değişimi dedi. O da zaten ayrı mallık hava değişimini git kıl dönmesine, operasyona falan var. Adam 26 yaşında bu kiloyla askere gelmiş sen geri gönderiyorsun 45 günde kilo versin diye... Bunu yapan da doktor yani bildiğin asteğmen. Haydarpaşa' ya gittim ölçtüler 2 kilo almışım evde fasdasd Onlar da tekrar Ankara' ya sevk ettiler, tabi önce usta birliğine gitmem gerekti. Dönüşüm haftasonuna + bi resmi tatile mi ne denk geldi 54 gün sonrasında usta birliğime geçtim. Geldiğimde işte 90 küsür günüm kalmıştı, komutanaa ben askerliğimi yapacam Ankara' ya gitmek istemiyorum dedim. Aldılar sevk kağıdını yırttılar, akşama kadar yatarak bitirdim askerliği. 2 saat nöbetim vardı sadece, ne devriye çıktım ne yük taşıdım. Herkesin götü 3,5 atıyordu kilodan başıma bir şey gelecek diye. Çürük almak kolay yani bu devirde, hele kilodan dolayı başlarına bir şeyler gelecek diye inanılmaz tırsıyorlar. Haydarpaşa' da fenaydı ama, 10-15 astsubay vardı. Hepsi kilo alıp çürük alma peşindeydi. Birsi günde 1 nutella kavanozu yiyormuş. Şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ben şu an 115-120 kg arası bişeyim pek bende kilomu göstermıyorum fizik olarak bu durumda askere gidebilir miyim yoksa direk çürük mi yerim çünkü askerlik yapmak istiyorum.Hatta gitmeye karar vermeden 1 sene kadar önceden kilo vermeye +spor yapmaya başlicam kol kası falan yapmaya çalışacam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 DarKRideR said: bingildak said: çok geçmiş olsun ya. çok şanslısın. resmen critlemişsin. ya bir de her şey kontrolüm dışı gelişti. ben harbi kiloyu saklayıp arada güzel güzel yapıyordum askerliği. ne zorlanıyordum ne de çok mutsuzdum. mutsuzluk vardı da işte askeriyenin salaklığından kaynaklıydı ama hem koğuştaki çocuklar olsun hem de orada yeni tanıştığım adamlar vs. olsun komple alışmaya da başlamıştım. Ayağım sakatlandı, 3 günde çürük almaya kadar gitti olay asdfasd askeriye de her şey saçma olduğu gibi bu da saçma sapan bir şekilde başlayıp bitti. kısa dönem acemi koğuşu iyi tabi. herkes aklı başında fln. usta birliğindeki insan profilini görseydin kendin kasardın çürük almaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Gunluk 1800 tl. Hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ultra kısa dönem yapmışın la sdf, ben de 2 gün yaptıydım bedelli ilk gittiğimde mesai bitti sıra gelmeden, 2. gün sabahı tezkereyi aldıydımn elesso said: bu arada kardeşim bu bahaneyle gaza gelip rejime gir, biz burdan destek olalım sana. ben 95 kilodan 75 kiloya inmiştim, hala askerde verdiğim kiloların ekmeğini yiyom. nigga pls, ben 103'den 66 gördüm :D şimdi 72 73 falan 180 boya göre ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 arkadaş askerlikten yırtmış ve bu duruma üzülüyor. yanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yanlış anlamışsın, niye üzüleyim lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 DarKRideR said: abilerim ablalarım nasılsınız, askerlik bitti :( 10 günde saldılar vatana millete üstün hizmetlerimden dolayı. onun dışı nedense alışmıştım, bırakasım gelmemişti ama olsun hayat. O kiloyla 10 gün gittiğin için... http://www.youtube.com/watch?v=TAryFIuRxmQ Teselli dürümü ısmarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 geçmiş olsun hafız,bi bakımada iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 GONDARCENGIZ ONAYLADI! abi ne guzel nick bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Dark acemi eğitimde nerdeydin?tankçı falansan normal hemen yollamaları,malum tank biraz sıkısık bır alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Sene 2009. Yüksekokulu bitirmişim askerliği tecil ettireceğim. Boy 194 kilo 126 mi ne o aralar. Gittik tecil için kontrole. Dediler senin kilonu ölçmeleri için Ispartaya sevk ediyoruz. Tamam gittik. Ama gururuma yediremedim. Neyse işte orada dediler ki askere gitmek istiyormusun. Tabi ki dedim. O zaman kilonu 1 eksik boyunu 1 fazla yazalım. Sınırda kalıyorsun dediler. Sonuçta tecil ettiricem. Neyse işte tecili ettirdim İngiltere ye gittim. Artık nasıl içerlediysem orada 15kg verdim döndüm 6 ayda. Sonra geldim spora filanda başladım 2012 sonunda 106 kg filandım. Neyse 2 sene bu kg da devam ettim. 2014 Şubat da askere gittim 108 kg olarak. Döndüğümde de 108 dim. 2014 Temmuz sonu döndüm. Şu an kaç kiloyum peki? Yine 126 ve de 3 fıtık ile döndüm askerden. Sonuç: Hakkında hayırlısı olmuş. Tabloya bakınca benim pek olmamış gibi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 DarKRideR said: bingildak said: bu nasıl askerlik lan, patide mi yaptın askerliği çürük verdiler ya direkt, şans işte direkt başka bir şey değil. doku zedelenmesi oldu sağ ayakta, üst ranzada yatıyordum. Tahminen ilk günlerin heyecanına hızlı hızlı hareket ederken incittim. bir de paşa gelecek, celp açılış ve 10 kasım törenleri üst üste olacak diye erkenden eğitime soktular bayağı ağır. ağır dediğim full uygun adım yürüyüş ama olsun işte yeni askere o da zor direkt verince asfsad revire çıktım doku zedelenmesinden, kilomu sordu. göndermesin diye düşük vermeme rağmen sınırı yine geçiyorum diye direkt sevk etti. askeri hastanede ölçüm yaptıkları alet boyumu sürekli kısa ölçtü falan derken normalde sınıra göre 8 kilo fazlam olmasına rağmen 16 işlendi ve 10. günün sonunda çürük raporu elime verilerek eve yollandım. normalde kastırsam bu kadar kolay alamazdım ahaha Adam dünyanın en şanslı insanı ya. Hayat demek ki bunca sene Beşiktaş kanserini başka yerden böyle bir lütufla telafi ediyor. Hadi gözün aydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 miyaw33 said: Dark acemi eğitimde nerdeydin?tankçı falansan normal hemen yollamaları,malum tank biraz sıkısık bır alan bakım eğitim balıkesir, muhabereydi benim sınıf hatta belgemde gördüğüm kadarıyla girnede de yazıcı çavuşluk yapacaktım. gerçi tahminen oraya gittiğimde çavuş yapmazlardı yine hem kilodan hem de disiplinden vs. dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Sivilde halletseydin hiç gitmeyecektin :) Neyse geçmiş olsun :P Ben de ilk seferde biraz az söylemiştim (112'ydim 108 dedim) de sivil memure bana bakıp "sanmıyorum" diyip sevk yazmıştı. Sonrası için komple başlık açtım zaten (Şişmanlık ve Askerlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 goldbareni forumun şişmanı bilirdik de günahını almışız, adam pek elinize su dökemezmiş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Ben ilk 5'e oynarım Pati şişman liginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Zaten spor genel bölümüne yarıçıplak foto koyan üzgün kaslılar ve bi de fotoğraflardan incecik gördüğümüz kermit dışındaki herkes şişman değil mi patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Xaenin said: Sen evli değil misin olm ne ekmeği adamı yanlış yönlendirme. sağlık olarak abi... enerjim arttı, özgüven arttı, bel bacak ağrıları bitti, terleme problemi bitti, kıyafet seçimleri kolaylaştı. evlilik noktasındaysa şakalaşırken falan ben artık hanımla şişkosun, koca totolusun sen diye dalga geçebiliyorum. içimde kalıyodu hep asdfg 20 kilo çok şey değiştirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Askerde nasıl kilo veriyor insanlar anlamıyorum, ben alıp döndüm anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Valla ben gittiğimde hem spor muafiyeti aldım, hem de (ustalıktaki ilk 1.5 ay sonrası) nöbetten düştüm, hatta 2 ay sırf silahlıkta takıldım gececi olarak. Yemek olarak da yemekhaneyi çok beğenmeyip abur cuburla kantinden geçiriyorduk sağlıksız şekilde öğünleri. 21 kilo verdim 5,5 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ya yarın askerlik şubesini arayacağım da şimdi kafama düştü, daha doğrusu arkadaş söyledi de kafama soktu. çürük alanları kontrol için tekrar çağırıyorlar mı rastgele? hani gitmeden belge alma olayını demiyorum. seneye gel demediler bana sonuçta direkt askerliğe el verişli değildir raporu aldım ve şuan elimde, hatta sorgulayınca o çıkıyor. yani kimse ihbar etmezse sanırım çağrılma olayım yok değil mi? bu araştırdım da çürük alıp kilodan, sonra tekrar askere alma olayı da birkaç kere olmuş ama %99 oranında falan sanırım tekrar kimse alınmamış deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar