Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antony Bourdain: Parts Unknown Istanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan adam %90 kafası güzel dolanıyodu zaten siz neyin mücadelesini veriyosunuz
adam ölmeden gelse yazsa topice neyse ölünce gelip sevmezdim zaten lefty kike hede hödö
komik
Mesaj tarihi:
axedice said:

Yok forçan muhabbetlerinizi alın gidin biz gıravatla foruma geliyoruz bilmemne, dümbeleğin biri işte dile getirmeyelim mi bunu?

baltam benim, önceki sayfada dediğim bişi var

kendim said:

bördın hakkında sabahlara kadar mal, salak yahut liboş olduğunu konuşun saydırın ağzına sıçın,ama yahudiliğine dem vurup , ne alaka denince

kike mevzusuna taktım başkan benim başka mevzum yok

yoksa kim istediği kadar salak olsun abi antoni bördin anam değil babam değil banane
Mesaj tarihi:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5807979/Asia-Argento-embraces-Hugo-Clement-shared-attack-Harvey-Weinstein-Cannes.html

asia argento uzmus reisi.

hatun 2 kere evlenip bosandi 2 cocugu var.
antony reisi de terketmis...
Mesaj tarihi:
Asia Argento olayi zaten depresyonda olan Anthony Reisi yikmis gibi duruyor.

Yukaridaki lefty kike tartismasi da komik. Grego, Fistan +1 diyorum.

Parts Unknown a gelince, ilk bir kac sezon haric yeme, icmeden ziyade politik durus uzerine dondu program. Ilk baslarda politika, yeme, icme, sosyal hayat dengesi varken, terazinin neredeyse tamami politikaya kaydi(Bkz. Istanbul bolumu, neredeyse tek kelime yemek konusulmadi). Acikcasi bu benim pek tercih etmedigim bir durumdu. Piyasa zaten politik icerik kayniyor. Anthony Reis durumu madem politik bir olay var, sosyal adaletsizlik var, benimde duyurma gucum var, onu kullanmaliyim diyerek cikti isin icinden. Biz zaten Putin i, Trump i yikayip yaglamasini beklemiyorduk.

11 sezondan sonra saglam bir hiatus yakisirdi, ama yapmadi reis. Bazen belli bir noktada dur demek, ara vermek yada yardim istemek lazimmis hayatta. En son bu dersi verdi ve gitti. RIP.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kike denince yarın yokmuşçasına triggerlanan arkadaşa new jerseyli veya bostonlı değil bir türk forumu olduğumuzu hatırlatmak isterim, teşekkürler iyi forumlar.
Mesaj tarihi:
Raylen said:

kike denince yarın yokmuşçasına triggerlanan arkadaşa new jerseyli veya bostonlı değil bir türk forumu olduğumuzu hatırlatmak isterim, teşekkürler iyi forumlar.

Bari bir şey biliyormuş numarası yap da New York, hadi yaşlısı için Florida forumu de. İtalyan ya da İrlandalıların yoğun olduğu yerler oralar
Mesaj tarihi:
valla benim new jersey dizisinden aklımda kalmış, hatta şimdi açtım baktım new jerseyde de hayvan gibi jewish population var diye çıktı

http://s.quickmeme.com/img/16/162af126885a0dc32528efe308329220eec3ba7d5ceb9567be6c83dd71d10bad.jpg
Mesaj tarihi:
Raylen said:

has be has turk agzi cunku kike. bos yapma.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar insanları dinlerine etnik kökenlerine göre ayırıp aşağılamakta dalga geçmekte ne yanlış var saçmalamayın lütfen. Kürtlere yapınca hahaha hihoho, az bişmiş kikelara yapınca aaaa ooooo. Olmuyor böyle.
  • Yeni Oluştur...