Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antony Bourdain: Parts Unknown Istanbul


Xaero

Öne çıkan mesajlar

Artik CNN in etkisinden midir nedir, Anthony bazi ulke ziyaretlerinde yemek, kultur programindan cok, siyasi bakis acisi programina dogru kaymaya basladi son yillarda. Halbuki %70 yemek/kultur, %30 siyaset gibi bir dengede devam etse Istanbul bolumu cok basarili bir bolum olabilirdi. Butun Istanbul bolumunde goruntude yemek, kultur varken sohbet hep siyasi. Bir ara cikip Anthony bizi iyice Lubnan a, Misir a benzettin diyesim geldi.

Gel gelelim tartisilan sahnelere. Anthony in actigi ortaya Serra Yilmaz in yaptigi espriyi Turklugunden utanmak formatina sokup yuhalamak zaten icinde buldugumuz toplumun durumunu gosteriyor. Elestirenlerin %95 in programi izledigini dahi zannetmiyorum.

Yagli gures sahnelerinde epey guldum acikcasi, ne kadar gures atasporumuz olsa da, disarindan bakan birisinin(ozellikle yanaktan opusmenin gaylik sayildigi ulkelerden gelen), bu adamlar gay mi diye sormasi normal. Kulturel bir olay sonucta, cok kafa yormaya degmez.

Konunun eglence kismina acilmis olmasi da yanlis vizyon varken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

No reservations: Istanbul da Bezmenleri hatirlamiyorum. Bir ara yine bakarim. Ama No Reservations bayagi yemek ustuneydi, Agop'un kazi gibi yemisti Anthony.

Nuri sohbeti(rooftop manzarali mekan) Parts Unknown in yeni bolumunden. Nuri direk belirli bir isveren cevresinin hukumete yaklasimini ozetlemis. Kanimca politically correct olma adina yapilmis bir roportaj.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Kadın da gençmiş baya. Kuş ötmüyor ben başka erkek isterim falan diyip hayata küstürmüş olabilir =(

Yalnız ruslar işini bitirip intihar süsü vermiş olabilir şimdi düşününce

https://www.thedailybeast.com/anthony-bourdains-journey-deep-into-the-heart-of-trump-country-i-was-utterly-disarmed

said:
You spend the majority of the episode criticizing Vladimir Putin—in Russia—and you even compare Putin to Trump, saying, “He strikes me as a businessman—a businessman with an ego. OK, so he’s like Donald Trump—but shorter.” Then you dined with outspoken Putin critic Boris Nemtsov, who was assassinated about nine months after it aired.



Türkiye'ye de aynı sebepten daha da gitmem demiş milletin başına iş açılıyor diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...