Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Bu adam intihar ediyorsa bizim toplu bir sekilde ucurumdan atlamamiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ona gelene kadar toplu intihar gerektirecek cok olum var. once onlarin arastirilmasi lazim!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 hiç sevmezdim klasik lefty kikelardan biriydi https://www.youtube.com/watch?v=7eJqXEoUU3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 abi 4chanden okudunuz edgy yorumlarla çıkıntılık yapmaya çalışmayın gidip ananıza babanıza anlatsak yerin dibine girersiniz utanctan,ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ya sokim 4chane, yemeli gezmeli program yap sevimli sevimli arada ideolojini sokuştur oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 iyide adamın yahudiliğiyle ne alakası var mevzunun ? niye ırkçılık yapıyorsunki ? sana hitap etmemiş , no reservations izlemedin belkide,daha çok yeme içmeyle alakası olan programı o, cnn'de sonradan yaptığı parts unkown zaten baya ideolojik,güncelle,siyasetle alakalı bir program,tarzın olmayabilir,ama kike ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 keko dese aldırmazsın kike diyince niye coştun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 abi ırkçılık yapmayın demek coşmak mı? sen coşma görmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Şok etti valla, RIP reis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 öyle oldugu için söylüyorum, nepotismle geldi nereye geldiyse. bunu bi araç olarak kullanırken sorun yokta ben söyleyincemi problem oluyor fetoculara da söylendik aynısı burda yıllarca birileriyle aynı politik zeminde yürüdü, 2 henry kessingera salladı bi döndü filistinlilere niye eziyet ediyosunuz dedi 3 günde kim varsa arkasını döndü geldigi piyasada. şu cizelgede depresyona düştüyse aşırı normal buluyorum, kurdugu bütün hayat tepetaklak olcaktı bir kaç yıl içerisinde yada tükürdügünü yalıycak uslu cocuk olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 sen ne sacmalıyon yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 iyide musevi olmasıyla ne alakası var adamın bu saydıklarınla kissenger'a ne demiş filistinle ilgili ne yapmış bilmiyorum ben , sen nasıl biliyorsun bu kadar ayar olurken , demekki onca ayar oldugun halde takip etmişsin abiyi , hayırdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 ahaha naısl cehalet lan bu. ırklar karısınca ırkcılık biticekmiş falan. dunya gormus adam bide bu. anadoluya gelmiş falan dunyanın en genetik olarak karısık coğrafyası. hayır singapur falan diyo bide orda ırkcılık yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 hayırdır =))) boyuna posuna aşıktım bilmeden etmeden niye bişey söyliyim adama? bi şekilde cıkıyomuş karşıma demekki. lefty kike dedim ya napim amma alındın argodamı bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 abi türkiye için geçerli bi argo değil lefty kike amerikada da değil döverler adamı ağzını burnunu kırarlar bitek 4chande fln kabul edilebilir neyse takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 tabi sen burda duyup sagda solda kullanma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 başa döneyim o zaman mümkünse 4chan seviyesindeki incilerinizi, 4chan'e saklayın abi bördın hakkında sabahlara kadar mal, salak yahut liboş olduğunu konuşun saydırın ağzına sıçın,ama yahudiliğine dem vurup , ne alaka denince yauv sende argo bilmiyon he diye çıkış yapmak,bizzat kendi seviyesizliğinizi ortaya döküyor,başka bişi değil böyle edgy bebe tier yorumlar okumak istediğimde zaten twitterda yahut int'te pol'da okuyorum paticik 1 tık daha rafine olsa olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 iyi bende şöyle söyliyim o zaman 50 yıl geri kalmışsın konudan, oturup sana lefty kikein acılımınımı yapıyım forumda. tam primitiv sjw cıktın ya, gelecekti hallerin için axecide başlık açmıştı burda 50 sayfa bi göz gezdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 bu ne lan, adam trump secmeni cikti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 asd Xunn'un 2nd amendment savunuşu geldi aklıma hakikaten 4chan da var bir arıza demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 ben içiyom siz sarhoş oluyosunuz :)-D:)-D zıbarım yatım en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Daesu said: hiç sevmezdim klasik lefty kikelardan biriydi https://www.youtube.com/watch?v=7eJqXEoUU3U Ahahahah bunu görmemiştim ya bu kadar da bariz yaptığını düşünmüyordum hiç. Yani dogmeat adam sırf senin meslektaşın ve karizmatik falan diye "tüm insanların ten rengi aynı olsa dünyanın tüm sorunları da çözülür" yüzelselliğini görmezden mi geleceksin? Yok forçan muhabbetlerinizi alın gidin biz gıravatla foruma geliyoruz bilmemne, dümbeleğin biri işte dile getirmeyelim mi bunu? Bide gerçekten SJW argümanlarının tepe noktasını yapmış lel, eşit renkle "sosyal" adaleti sağlıyor ama gelir dağılımından kaynak paylaşımından eser yok, herkesin rengi aynı olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 cinliler zenci mi olcakmis komple? nigga chan? ten rengi gunesle alakali oldugu icin gunesin yerini falan degistirmeden good luck with that ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 lan bir tartışmada nasıl her ikiniz birden haksız olmayı başarabildiniz asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 karisina bile laf cakilmis helal akdsjfksadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar