smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 paladin ve warrior akmış resmen de Shaman nerede la ? Shaman ezer hepsini (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 druidlerinki çok hoş olmuş beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Şu druidin esnekliği olmasa paladin oynanır bu expte de, druidin kuş versiyonu farm için muazzam, guardianla tank, tree ile heal, cat ile melee, balance ile range dps kafası sanat resmen :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 kus formu 2018 de falan acilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi nobbel ın ashbringer video sunu izledim. ağır spoiler var istemeyen bakmasın ama feci gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hall'lerin hepsi çok boş görünüyor ya. neden öyle? rogue u beğenmemişsiniz ama warrior'u değerlendirmeye almazsak en iyilerden biri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Daha içinde playerlar yok npcler yok çanak çömlek öylesine atılmış, 10 ay içinde değişmeyecek tek şey bu core mimari tasarım. Ona göre değerlendirmek lazım. Ha druid, monk, paladin falan halihazırdaki temaların recycled hali hani farklı ya da şaşırtıcı bişi yok ortada, fakat hepsi classları temsil eden bi özelliğe sahip. Yok mageinki işte arcane bilmemne, druidler doğa moğa, hunterlar av, priestler light-dark, paladinler sıkıcılık vs bütün classları temsil eden değerler ortada. Rogueları temsil eden değer lağım ama. Asdasdas. Yeni spec pirate roguelar YARRRRR diye boklu sularda yelken açar artık http://cdn.styleforum.net/f/f4/f4602ef0_happy-pfftch.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bu class hall olayını yapınca heralde hali hazırdakilerle birleşicek di mi yane moon gladedir işte dk için olan naxxramastır bu arada demon hunterla warlocku ayırıcak bişi bulamayınca heryere ikili kılıc yapıstırmış herifler dh hallda hunter hallda gotune ok saplanmıs orumcek detayı dısında koy kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 hahaha bence rogue a çok uygun olmuş ya. bana sorsalar ne yapardın diye ya SI:7 konsepti yapardım ya da booty bay konsepti yapardım. biraz daha açık booty bay konsepti güzel olurmuş aslında hideout'tan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ravenholdt varken ve hazır hikaye gereği yanmışken orayı restore edip class hall yapmak yerine tutup lağım yapmaları büyük hayal kırıklığı ama. Lağımdan portal koy bişi koy, git adam gibi yere aç ama mekanı. Ne SI:7 havası var ne cleft of shadow, böyle bok içinde bi class hall sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 aa di mi ya, dağlar arasında gizli patikaya saklanmış Ravenholdt ne güzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Aga shaman ı tam maelstromun ustune yapsalar cok sık olur ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bingildak said: aa di mi ya, dağlar arasında gizli patikaya saklanmış Ravenholdt ne güzel olurdu ya İyi de class gizlilik üzerine. Tabiki 4 şerit otoban olmayacaktı değil mi? asdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bıngıl orda sarcasm yapmamış zaten. BonePART said: Aga shaman ı tam maelstromun ustune yapsalar cok sık olur ama ya. Öyle olacak diye açıklamışlardı, bi shaman kaldı resimleri gelmeyen. Mağara olacak elemental spiritlere yakın olacak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ine koyacaklarmış shamanları easdjasod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar