Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pipo ya başlayasım var ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatımın hiçbir döneminde düzenli tütün kullandığım bir dönem olmadı şimdiye kadar 40 yılda bir nargile ve ıslak puro tarzı (backwood,captain black vb.) ürünler haricinde bişey kullanmadım..

bu işin temeli nedir?nerden başlanmalı tutosu,videosu varmı?hangi türkçe içerikli siteyi önerirsiniz vs?

benim istediğim içimi hoş,hafif yada aromatic tatlar veren kahvenin (özellikle türk kahvesinin) yanında güzel giden bişeyler arıyorum.

bütcemde işte 200 falan.
Mesaj tarihi:
Verdigi orneklere bakarak sekil icin diyebiliriz :) . Sigara icmiyosan pipoyi napican bi de turk kahvesi ile....

Kahvenin yaninda birseyler ariyorsan illa sunu ic bari

http://www.coronacigar.com/images/Cigar%20Brand%20Headers/cafe_creme_cigars.jpg
Mesaj tarihi:
abi briarın bakımı zor. Ha bakarım filan falan diyorsan al iç, her gün de içemezsin briar 2-3 pipon olcak min. Dinlendirmek gerekiyor.

Benim tavsiye kalite bir lületaşı puro alman. Biraz naziktir ama en azından o kadar dilendirmeye gerek yok üstüne de kuru bir içim sağlar.Rahattır içim.
Mesaj tarihi:
luletasi olmaz abi..tas kaliteli agac piponun yaninda yalan kaliyor..ha harbi iciciysen 2-3 tane pipo tasiman gerekiyor yaninda..ictigin piponun sogumasi lazim iyice..yoksa catliyor patliyor..
Mesaj tarihi:
senko said:

iç ya max 20-30 yıl daha yaşayacaksın
zararlı diye onu yapma bunu yapma
ha 60da ölmüşsün ha 50de.

O öyle değil işte. 70den sonra sahip olacağın hayat kalitesine 50den sonra sahip oluyorsun bok gibi ciğer solunum hastalıklarıyla uğraş dur hiç bi hareket yapama falan.
Mesaj tarihi:
ne alakası var dana, kaliteli lületaşı farklı bir içim keyfi verir ama bu briardan kötü demek değildir.

Ne kadar içtin bilmiyorum ama kıyaslamaya pek vaktin olmadı sanırım.
  • Yeni Oluştur...