Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hayatımın hiçbir döneminde düzenli tütün kullandığım bir dönem olmadı şimdiye kadar 40 yılda bir nargile ve ıslak puro tarzı (backwood,captain black vb.) ürünler haricinde bişey kullanmadım.. bu işin temeli nedir?nerden başlanmalı tutosu,videosu varmı?hangi türkçe içerikli siteyi önerirsiniz vs? benim istediğim içimi hoş,hafif yada aromatic tatlar veren kahvenin (özellikle türk kahvesinin) yanında güzel giden bişeyler arıyorum. bütcemde işte 200 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 tütün ve tütün mamülleri içmeyin, içirmeyin. ağızdan anüse her yere zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 enfiye çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 tad arıyosan nikotinsiz vaping yap, lezzet tam, standart ideal, seçenekler sonsuz. şekil, coolluk diyosan değmez bombok bir bağımlılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://pbs.twimg.com/media/CDGM4ikUgAETGkV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pipo içmek zor baya zaten deli gibi zararlı hiç heveslenme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 iç ya max 20-30 yıl daha yaşayacaksın zararlı diye onu yapma bunu yapma ha 60da ölmüşsün ha 50de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Verdigi orneklere bakarak sekil icin diyebiliriz :) . Sigara icmiyosan pipoyi napican bi de turk kahvesi ile.... Kahvenin yaninda birseyler ariyorsan illa sunu ic bari http://www.coronacigar.com/images/Cigar%20Brand%20Headers/cafe_creme_cigars.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 cafe creme de çok sert ya zehir gibi ve felaket kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pipoyu salla bekvudsa devam mor olandan alcan ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Türk kahvesiyle mavi cafe creme çatlat, iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pipo yerine çeşitli kimyasalları deneyebilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Bazıları çok kokuyor ya çevredekileri de düşünmek lazım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hayaller https://fosterhomeadventures.files.wordpress.com/2015/01/gandalf-pipe.jpg gerçekler http://i.on5yirmi5.com/image/2009/06/26/8464.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Liebe said: cafe creme de çok sert ya zehir gibi ve felaket kokuyor Hic icmedim,dogrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 İngiliz asilzadesi, Amerikan yerlisi, dedektif veya büyücü değilsen salak görünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ya abi gösteriş için değil yeminlen sadece eş dost arasında öyle public mekanlarda falan tarzım değil zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 abi briarın bakımı zor. Ha bakarım filan falan diyorsan al iç, her gün de içemezsin briar 2-3 pipon olcak min. Dinlendirmek gerekiyor. Benim tavsiye kalite bir lületaşı puro alman. Biraz naziktir ama en azından o kadar dilendirmeye gerek yok üstüne de kuru bir içim sağlar.Rahattır içim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Bir insanın niye pipo ya başlayası olur abi anlamıyorum, kesinlikle psikoloğa fln gözükmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 luletasi olmaz abi..tas kaliteli agac piponun yaninda yalan kaliyor..ha harbi iciciysen 2-3 tane pipo tasiman gerekiyor yaninda..ictigin piponun sogumasi lazim iyice..yoksa catliyor patliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 senko said: iç ya max 20-30 yıl daha yaşayacaksın zararlı diye onu yapma bunu yapma ha 60da ölmüşsün ha 50de. O öyle değil işte. 70den sonra sahip olacağın hayat kalitesine 50den sonra sahip oluyorsun bok gibi ciğer solunum hastalıklarıyla uğraş dur hiç bi hareket yapama falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ne alakası var dana, kaliteli lületaşı farklı bir içim keyfi verir ama bu briardan kötü demek değildir. Ne kadar içtin bilmiyorum ama kıyaslamaya pek vaktin olmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 halihazirda cekmecemdeki el cantalarinda 2 tane gul agaci pipo duruyor abi..evde de 1 tane lule var..luleden zevk almadigim icin ole dedim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bir de lule dar hazneli ufacik birseydi ondan kil olmustum ben..agaclarda bir tutun basinca bir muddet idare ediyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Lulelerin büyük hazneli olanları var. Bir de lüle de filtre (balsam bile olsa) kullanılması mantıksız.Onu kullanırsan lezzetsiz oluyor duman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar